Май започвам да превъртам... Чета една книга и разни четива в интернет за паранормални и метафизични събития , мистерии, магове , вещери, духове, магии, астрология и т.н. и вечер като си легна започвам да мисля върху това, което съм чел през дена и направо си умирам от страх, но ми е и много интересно да чета и размишлявам върху такива работи. Много вярвам и много се интересувам от такива четива, амулети, атрибути, гадаене,магии и т.н. Искам да попитам хората, които могат да ми дадат компетентно мнение по въпроса относно страха дали нараства или се преодолява с времето ? Защото много трудно заспивам и когато се замислям и е тъмно и тихо около мен, пак ме хваща адския страх... Започвам да си представям как около мен обикалят духове как ходат зад мен разни паранормални същества, от които около 85% не са настроени добронамерено но когато се обърна всъщност ги няма. Ще почакам още извесно време да вида какво ще стане и мисля да се консултирам с психятър...
На някой от вас случвало ли му се е подобно нещо?
/ Напълно съм сериозен и темата не е ебавка (който не ми вярва да провери останалите ми коментари и ще види, че навсякаде съм сериозен и компетентен) /
...They say learning to love yourself is the first step
that you take when you want to be real.
Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel...