Май започвам да превъртам... Чета една книга и разни четива в интернет за паранормални и метафизични събития , мистерии, магове , вещери, духове, магии, астрология и т.н. и вечер като си легна започвам да мисля върху това, което съм чел през дена и направо си умирам от страх, но ми е и много интересно да чета и размишлявам върху такива работи. Много вярвам и много се интересувам от такива четива, амулети, атрибути, гадаене,магии и т.н. Искам да попитам хората, които могат да ми дадат компетентно мнение по въпроса относно страха дали нараства или се преодолява с времето ? Защото много трудно заспивам и когато се замислям и е тъмно и тихо около мен, пак ме хваща адския страх... Започвам да си представям как около мен обикалят духове как ходат зад мен разни паранормални същества, от които около 85% не са настроени добронамерено но когато се обърна всъщност ги няма. Ще почакам още извесно време да вида какво ще стане и мисля да се консултирам с психятър...

На някой от вас случвало ли му се е подобно нещо?

/ Напълно съм сериозен и темата не е ебавка (който не ми вярва да провери останалите ми коментари и ще види, че навсякаде съм сериозен и компетентен) /

Edit - http://www.vbox7.com/play:f76b842c