- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- През целия си живот слушам че съм боклук...
Добре Дошла в Компанията.През целия си живот слушам че съм боклук...
Всичко свързано с компютри!
На 15 съм ... но си мисля че с това да се изнеса от нас няма да стане ... супер е лудо,а и където да отида аз съм на 15 и няма да издържа много и след около седмица ще се върна е нас, а знам след това какво ме чака ...
Еми виж ко... докажи му,че не си такава и че от теб ще излезе нещо! Започни да вършиш някаква работа във вас... да учиш!Всичко, за което те е опреквал започни да го правиш , за да му докажеш,че не си такава каквато те изкарва...А ако и въпреки това той продължи да те обижда и да говори такива неща... Да не та ебе живей си живота както искаш , и не му обръщай внимание...![]()
![]()
.... Tired of trying,yeah im smiling...but inside im dYinG!...
Съжалявам,но все още ми е интересно...майка ти не се ли намесва?![]()
и с мен беше тъка , и когато бях 11-ти клас баща ми почина от алкохолизум . мн пиеше и като нямаше пари за алкохол и цигари целия свят му беше крив и си го изкарваше на мен , какво да ти кажа аз не се прибирах в нас и той тъка говорише за мен , но за сега вървя добре уча такова нещо което никой не би предполагал че ще вляза дори , и се оправям долу горе с нещата , просто се постараи като ти се кара и такива да не страда майка ти от цялата работа защото това е по лошото в случая повярваи ... дано се оправят взаимоотношенията ви , което ме съмнява но не му обръщай мн вниманиеПървоначално написано от sad`cry
I've seen a place where hearts cannot be Bought or just borrowed.I've seen the sun hidden in your soul,Shining on me.Shining on me like a guardian Covers me, warming me in this coldness... My whole life!
Не си ли се замисляла, че може наистина да си бъркаш в носа по цял ден и да има причина човека да ти вика ?Първоначално написано от sad`cry
Eventful past is everclear.
Преди да обиждаш който и да било се опитай да се поставиш на мястото на баща й..Първоначално написано от LuCiFer`s AngeL
FaHrEnHeit, колкото и да е голяма причината в крайна сметка едва ли заслужава да я нарича Боклук
Нали знаеш, че не можем да разберем до колко е достоверно написаното от нея.. било то че баща й я нарича боклук и т.н.Първоначално написано от Jaffs
off ai zaebete ...
Ама преди или след новините те бие ?
Почнахте вече да му се подигравате на момичето.Но в крайна сметка.. от тук и да искаме не можем ти помогнем... Дискусияя.... Говори с баща си! Престраши се! .. а ако не искаш... стой си на тва дередже....
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Избегай , бе ... е го събираш си багажа и айде при там , който искаш и който те прибере ...![]()
![]()
![]()
![]()
mili4ka ne si samo ti taka,maika mi mi go povtarq postoqnno,doskoro ba6ta mi kaza 4e sma kurva za6toto me vidq da izlizam s tur4in,posle maika mi mi kaza 4e sma kurva 6toto si napravih tattoo,a az ni6to lo6o ne sam napravila,razbira6 li,prosto se draj dokato ne stane6 samostoqtelna dokaji mu 4e moje6 i posle go pogledni taka 4e da ti akje gordeq se s tebe![]()
Kofti raota . . . s maika ti ne si li v po-dobri otnошения?Според мен трябва да поговориш с някой ,защото това определено не може да продължава просто не е нормално за тебСъчувствам ти наистина :С
еми явно си го провикрала с нещо..само,защото не си измила чинийте да ти каже,че си боклук..а и може да не е бил в настороени човека..незнам ..успех дано се оправят нещата..
![]()
Когато се изкачваш по стълбата поздравявай,защото когато слизаш срещаш същите хора!
Neznam kakvo da ti kaja milaosven ako tva te uspokoqva....i az sum postoqnno v konflikt s nashte i te postoqno mi povtarqt che sum bokluk nishto ne stavalo ot mene kakvo iskat da stane ot mene pffffff
vsichki v kushti mi povtarqt pochti vinagi che sum bokluk neznam si oshte kakvi gluposti ama shte sajalqvat nqkoi den garantiram ti go samo ne im obrushtai vnimanie
![]()
![]()
![]()
![]()
баница царицъъъ (rofl)