- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Клуб на отчаяни самотници или Какво ще правите сам на 14-ти?
Пхах, и аз ще съм сама... ама какво ми пукаЗащо ми е мъжки индивид ???
И без това почти всички са лъжци, и освен да ми треснат нова порция лъжи, друго няма да стане
Колко лошо съм настроена само към момченцата
Горките...
Да ме извиняват
![]()
i az 6te sam si sam am kvo da se praiako ne sv valentin 6e sa praznuva trifon zarean![]()
Аз за пореден път на 14-ти февруари ще съм сам. Пак ще се събера с приятели на по чаша вино...
Мда самичка съм си...Не е нищо ново де ...Тей че на 14ти смятам цял ден да пия сок ...
Все трябва да се отпразнува някак..Ако беше почивен ден,щях да спя цял ден ...
![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
И аз ще съм сама... ама хич не ми дреме![]()
>>> House Music <<<
Самичка съм си сега,ама не ми е проблем![]()
И беэ това праэнувам Трифона
[size=7][b][u]fosse cos
Аз пък не съм сам,
ама мене ми е гадно :/
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
Я за поредна година ше съм самотен вълк
Вероятно ще се събера с момчешка компания приятели ше пием по бира и ще теглим по една майна на живота , вселената и всичко останало.
Немога да разбера кво го празнувате тоя католически празник! Да не би да сте католици ?
Emi Kupon! S priqtelkata mi i moje s oshte 2 momcheta! Abe pienne,smqh i vseki den e praznik!![]()
Nai-Mi E Dobre Da Sum Zmiq.. Hem Si Lejim,Hem Si Odim
Аз ше съм си сама, за пореден път, но пък ми е страшен кеф така.С приятели ше отидем на кафе и ше си се веселим както винаги
![]()
![]()
Ъх.. хем съм сама, хем не съвсем...
Абе преебана работа е тоя празник..
![]()
Робинята на Quench
xaxa..евала е това се нарича мнение. Като че ли е моеПървоначално написано от samuel_vimes
![]()
Първоначално написано от Ани
И аз! Ама не само женски.. Кото има.![]()
Ще се съберем всички необвързани душици и ще разпуснем яко.![]()
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Този ден никога не съм го приемала за празник,независимо дали съм си имала приятел или не,просто е минавал като всеки друг обикновен ден,не се вживявам толкова и за това не ми е кофти,че ще го посрещна сама.
Ако под сама се има предвид без мъж-да сама ще съмИначе с приятелки ще се съберем да празнуваме в някоя кръчма по женски...то май така е по-добре ( с това заблуждавам само себе си) хаха
![]()
На 14 хах все същото на работа в унивесритета и така, пък вечерта все ше се обади някой и все ще се отиде някъде, макар че не ми се излиза и да гледам всичките тия влюбени физиономии. Явно ще се почерпим в общежитието :P
Aми на 14-ти ще правя това, което правя обикновено всеки ден![]()
Don't worry, be happy!
az 6te sam sama i izob6to nqma da praznuvam za mene si e obiknoven den![]()
Iskam da sam po dobra trqbva da se promenq
To 14-ти е деня на влюбените в алкохола
Аз най-вероятно ще практикувам битов алкохолизъм![]()
вие се обичайте аз на 14 ще се напия като казак по повод трифон зарезан![]()