- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Клуб на отчаяни самотници или Какво ще правите сам на 14-ти?
+1Първоначално написано от buRn`1n`HeLL
Пф, аз пък ще се радвам на празника нищо че съм сама ... амахааа ... защо трябва да ми е гадно като може да ми е яко
![]()
So free
абе кво ви пука дали сте сам или тн горе главата ебете им маиката .. празнуваите ТРИФОН НАРЯЗАн и тфае идете се разбиите някаде стабилно и се кефете че имате свободата си се пак един ден повечето ще се зайенят и ше искат време за себесиама тогавя няма да има... :P :P :P :P :P :P :P
ХаХи питаш
![]()
![]()
!!!Ми аз ще съм си самичка на 14 и ще взема да се напия едно хубаво...
![]()
![]()
![]()
![]()
Ден като всички други ще си изпълня обичайната програма не празнувам католически празници тва е пълна тъпотия...може да се обичате всеки ден и да си го доказвате а не 1 ден в годината.
aa ne mi puka ot neska sum nova,puskam specialna obqva![]()
:
Tursq mom4e na 13-15 god. po vuzmojnost ne mnogo tup i ot plovdiv i po vuzmojnost ot ki4uka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз ще празнувам Трифон Зарязанобикновен ден..
Всички сме направени от едно тесто, разликата е в това колко сме печени!
Хахахахах тъпи несоциални самотни тийнове. Ходете се гръмнете някъде![]()
. Не че и аз имам любовна половинка де, но ще изкарам с момиче под предтекст че съм влюбем в нея
. Ще бъдем на ресторант и ще я напоркам. Терен имаме осигурен за след това. Ох дааа нека ми е злееее
![]()
![]()
![]()
на4и сега ти е момента да се нау4иш по 2 пъти да го празнувашПървоначално написано от happy_cute
![]()
аз през деня ще спа, вечерта малко CS, по - късно ако ми се излиза ....мога да ударя по чашка с колегите
Еми ко да прая... нямам си приятелка.. мисля да си плача цяла вечер да си прережа вените.. и да умра.. не мога да бъда самотен..
Като сме сами .. какво ? Стегнете се малко. Излезте с приятели.. пийте по чашка и това е![]()
Ей хора я се стегнете,дайте да се съберем самотниците и ще си направим як купон и няма да се чувстваме токова сами![]()
![]()
А сега сериозно аз пак ще съм си сама
,това стана като традиция за мен.Преди 1 год. можех да не съм сама,но оплесках нещата,както всеки път и в мой стил..
![]()
,но вече не ми пука дали ще съм сама или с някой.Сега нещо май става с едно момче и уж ходим
,но няма да празнувам с него празника и без това е далеч.Това беше моята депресирана и до болко изтъркана история.На,тези които имат с кого да празнуват ще кажа,че са големи късметлий и им пожелавам много яко да си прекарат.Спомням си 2006 год.на този ден си бях в къщи и слушах радио романтика как влюбените се поздравяват и ми беше кофти,но и яко,защото поне някой беше щастлив и обичан в този ден
![]()
![]()
emi sama sum i kfo dai da se zastrelqm li?!6e praznuvam tam kfoto e nali si tursim nie samo povod da se suberem =)Trifon zarezan mu e maikata vse pak si e bg praznik,a ina4e akjo trqbvashe da se sduhvame,4 nqmame gadje to togava trqbvashe da e vseki den,a ne na opredelen praznik naprimerTaka 4e spoko napiite se i da ne vi dreme kupon do dupka
Като изключим миналата година ( бях болен ) на 14-ти Февруари винаги съм си изкарвал СТРАХОТНО. Аз съм българин и празнувам българските празници .. свети валентин не знам си к'во .. всеки си търси повод за да бодне нещо, за да каже обичам те или за да подари нещо .. скапана работа... Наздраве за свети Трифон.
Добре казаноПървоначално написано от Vladkoy
![]()
+1Първоначално написано от samuel_vimes
![]()
![]()
--------------------------------------------------------
Аз не съм сама на този Свети валентин,но знам какво е,съчувствам на тези които ще са сами.. До сега,през изминалите години винаги съм била сама,но сега ми се отвори късмета,надявам се и на вас ще стане така,дори да не е този Свети валентин.
Успехи!
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Мерси,за коментарите и за тва,че ме успокоихте,че не съм сама .. а за тея 50 човека които направиха същата тема и постваха навсякъде из форума просто ще замълча =) Утре ше ходим с момичетата да пушим наргиле =) Няма да е толкова тъп Св.Валентин все пак =)
напий се няма да можеш да ги фокосирашПървоначално написано от happy_cute
![]()
Можеш ли да скъсаш желязна верига подсилена с възел от цветя...?
Mi gadjeto mi zamina za Rysia tui 4e 6te sum sama ytre.6te otida na kino zaedno s edna priatelka,sestra mi i gadjeto i na "P.S. I love you"
Mi i az sam sama ama za men 14ti e prosto poredniq den...ni6to ne go otli4ava nito ot 13ti...nito ot 15ti... tei 4e 6te pravq tova koeto vinagi... 6te si zqpam "Sex and the city" cqla no6t i tyi to![]()
![]()
___~*~ l
kade hoite da doida i azПървоначално написано от happy_cute
moito se 4upi
Ina4e otnosno temata nqqm planove moe na hiphop party da ida ama mi trea macka da vleznem za 10 kinta dvamata ina4e e 8
![]()
аз не съм ама ако бях щех са събера с некоя приятелка с 1 бутилка вино и мезе и цела вечер щехме си пиим![]()
OnLy God CaN Judge Me !
Аз няма да съм сама,ама и да бях все едно.Много хубави спомени имам от последните години как съм празнуваа св.Валентин с приятелки на диско яко поркане беше много хубаво.Сега ще е скучно с гаджето вечеря на свещи,вино и после...любов![]()
Имам си гадже, ама няма да съм с него...голям кеф ;]