.

Виж резултатите на анкетата: Сам/а ли сте?

Гласували
236. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Не,да ти е гадно

43 18,22%
  • Да

193 81,78%
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 123 от общо 123
    Хах (сам съм)
    Аз мисля да се съберем с приятели...
    А ако видя някои "щастливи"/"влюбени" усмихнати хора ще им се смея ...
    Madness is the gift, that has been given to me.

Град
    плд
    аз винаги на този празник съм сама от както се помня не съм получавала валентинка
    ,,когато си дете се учиш да живееш , а когато си възрастен да умреш,, - стивън кинг - бягащия човек

dreme mi dal 6a sam sama na 14-ti sled kato 6a sam sama i na 15-ti i na 16-ti ....

Nqma da sum sama.Za 1-vi put
    ...

Голям фен Аватара на alehole
    Хе хе .. ето ме и мене до онзи ден бях щастливо влюбена но ето че нищо не трае дълго .. пфф .. кво ще правя през деня ще гледам весели и щастливи хора а аз тъжна вечерта ще се напия
    Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !

http://vbox7.com/play:9aff1eb1

Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.

Град
    ee seegaaa...podrobnosti...
    6e si se napiq kato pi4!
    ...i te taka

Голям фен Аватара на ivakavlad
    Град
    София
    какво ще правя сам днес ли ами каквото правя в момента ще пия
    Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму

Офф,сама съм маа*у д**ба ...И пак ще ми е скапано както всяка година затова го мразя тоя празник(не че празнувам нещо ,но пак ми е тъжно),излизам с приятели тфа онова и пак се чувствам хипер мега гадно макар и да не го показвам,баси не е честно .
    Hold me in your arms and never let me go
    Hold me in your arms cuz I need you so
    I can see it in your eyes there is something
    something you wanna tell me....

Град
    при мама
    Ми ще съм сама както винаги.Ще си празнувам сама трифон зарезан и имения си ден сама у дома с чаша в ръка !
    ;]

Голям фен
    Град
    sofiq
    sama sum si na 14 ama sum sviknala vseki sv valentin sum sama ne mi pravi vpe4atlenie

как кво ще правя на 14-ти сам?!! ще си блъска тъпанарки до припадак и те така

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Е аз дори не пия в момента..

Ще гледам филм, ше ям шоколад и това е. Ден като всички други.

Е беше стряскащо да мина по Моста на влюбените, понеже погребалната музика и танцуващите булки изглеждаха меко казано нелепо на фона на онея...развяващи се неща... Други оплаквания нямам. Дори се чувствах добре.

Ще гледам влюбени физиономии ще рева и ще се отчаям и ще се напия до козирката да си убия мозъчните клетки
    Bring me to life...

Град
    там където си излишен!
    мразя 14ти преди 1песец се разделих с човека който обичам мечтаех как ще сме заедно на 14ти но накрая той просто казаonqkoga e nujno da se luje 4e se obi4a,za da vurvqt dobre ne6tata v edna vruzka: а ми се кълнеше в любовта си към мен поредния 14ти сама не вярвам вече в любов и тем подобни всеки гледа да те прекара и това е поредната бройка в списъка му мразяяяяяяя 14ти февруарииии
    ... ♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫ ...

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    mi az bqh navanka do 10 i n6 ne praih ;[;[;[
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

A SAM LI SI?

DA V TOZI MOMENT SUM SAMA,KAKTO VINAGI...IMA MOM4E DO MEN,NO KAKTO PREDI BIH PRAZNUVALA TRIFON ZAREZAN....I....SEGA PREDPO4ETOH TVA.NO OT PRIQTELSTVOTO BOLI POVE4E,OT LUBOVTA(VEDNYJ-KATO SE VLUBI6 I DRUG PUT KATO OBI4A6,KOETO STAVA DOSTA PO-NATAM),TAKA 4E NE SE VPRQGAITE VSE O6TE,A SE ZABAVLQVAITE

Фен
    Град
    Burgassssss
    mii s priqteli izlqzaxme.....
    неподходящо съдържание на текст в подпис!

И аз си мислех,че ще прекарам сама празника. Но няколко мои съученички ме убедиха да отидем на дискотека. Не отричам,че си прекарах страхотно, поразпуснах, но ми беше и много кофти-почти на навсякъда гледах хора, които се прегръщат, целуват, шептят си ''обичам те'' и си разменят подаръци

za6to si4ki ste se hvanali za glavite ... deistvaite 6epnete i vie koito si priznae na dr vinagi izliza na qve kakvoto e :P q daite malko po veselo
    Da da

Самичък бях.
    С тея от моя клас пихме по 1 бира,после малко баскетбол съкахме и после се прибрах да уча...Другия път се надявам да имам някой до себе си та да го видим тоя Св. Валентин къв е..

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Абе весело си беше, бях с приятелки, пих бира, смях се изтерично около 2 часа, крадох паднелки от моста на НДК и разбрах че по свети валентин плъзват всички анти-спин кампании, имам си запаси за една година напред И така весело си беше, даже днеска допразнувах с още бира...

Фен Аватара на lussi
    Град
    sf
    Lele tuka bol6instvoto sa sami4ki... ama i az takova nabludenie imah za pove4eto mi sau4enici, kude otide lubovta be hora...?

Леле много малко влюбени тука

Сам/а ли сте?
    Да
    80% [ 182 ]
    Не,да ти е гадно
    19% [ 43 ]

Общо гласове : 225

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си