- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Жената в огледалото
Гледа ли ли сте Жената в огледалото?Харевате ли го?Е,тук е мястото да кажете!
ТУК СЛАГАЙТЕ ЛИНКОВЕ С ЦЕЛИ ЕПИЗОДИ НА СЕРИАЛА.СНИМКИ И ВСИЧКО КОЕТО ВИ Е ПОД РЪКА И Е СВЪРЗАМО С СЕРИАЛА ИЛИ.....СЛАГАЙТЕ ВСИЧКО ЗА СЕРИАЛА!!!
WWW.RENI-STAR.DIR.BG
tovaa e nai nai nai nai nai nai nai gotiniq serial sled the o.c mn mn se kefqna pesenta na seriala...Първоначално написано от estreq
P iskam da imam jenata ot ogledotoooo
P lqlql;] nekoi ako moje da pomogne s pesenta kam filma kato pochva shi my bada blagodaren nice tema;]
UNICEF
УЧИЛИЩЕ БЕЗ НАСИЛИЕ
Не бъди безразличен, бъди различен!
Говори с приятел: 0800 19100 -гореща линия за деца жертви на насилие!
Аз съм гледала "Жената в легена"...става ли?![]()
и аз го гледах ама като почнахме училище неможех много много ама пак си го гледах мн интересен..то на мене като почна някоя сапунка да гледам и ми става интересна![]()
![]()
Когато се изкачваш по стълбата поздравявай,защото когато слизаш срещаш същите хора!
Тримата братя и трите сестри го превъзхожда от където и да го погледнеш.
tfa e nai adskiq serial. Cepi otsqkadeeeeeee. Obi4am go..... Naistina daite pesenta pls ;( Kvi spomeni mi navqva ;(;(;(
www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....
Въй вие като домакини сте станали, бре
. Само аз ли никакви сериали, изключая CSI във всичките му версии, не гледам
.
Хехехе тема само като за мен (много се кефя на сапунки).Да, много ме кефи, страхотен е! Като имам време може да сложа и някои снимчици и песнички. Тук в youtube има много клипчета: http://youtube.com/results?search_qu...+espejo&page=1
П.П. Не може ли да си направим подфорум за сапункиМай ще съм редовна.
![]()
To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!
Аз не гледам сапунки но този сериал не беше лош
http://store1.data.bg/soiier/La%20mu...0%f0%e5%f1.mp3Първоначално написано от NuRi
Eto q i pesenta![]()
БЕШЕ МНОГО ИНТЕРЕСНО СЕРИАЛЧЕ...![]()
Последната сапунка, която съм гледал!![]()
направо беше жесток сериал, даже си пазя още някои епизоди.
Честно да ви кажа, след тоя друг сериал не съм следял.
Ето едно архивче със снимки на хуан, на паола и останалите участници в сериала. Айде специално за женската
част ще сложа и снимките на ХуанПоловината ми ги даде една приятелка, другата половина съм събирал "със годините"
![]()
http://www.bgshare.com/get,313765.html
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
гледах го..не е лошо сериалчето,но като външност не ми харесват много актьорите![]()
Не мога да кажа, че беше тъп сериал, но не мога и да си изкривя душата, че ми е бил фаворит...Ставаше за хора без работа около обедните часове
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
този не го гледах, обаче следях шеметната анастасия... голяма простотия беше![]()
Аз го гледах много готин филм беше.![]()