.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: въэбуда

въэбуда

Эдравейте!
    Не энам эащо,но момчето ми не е эаговорило нито веднъж эа секс,не е иэявявал желание да го направим.Съмнявам се,че няма желание.Може би си мисли,че аэ бих откаэала или не энам..
    Въпросът ми е как да го настроя на таэи вълна?Не искам да му го кажа в прав текс..искам просто да го въэбудя,но не энам дали е подходящо и дали иэобщо ще имам успех
    Никога не съм поемала аэ инициативата эа това и нямам опит в таэи част,така че моля дайте съвети.
    МУЭИКАТА Е ЖИВОТ!

Град
    Blondeland
    Притискаш го до стената , разкопчаваш му панталона , разкъсваш му ризата , правиш му свирка и да видим няма ли да те ...
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Покани го у вас да гледате филм, легнете един до друг, започни да го целуваш и да му пускаш ръце тук-там... Може да си свалиш блузата примерно

Adski se vuzbujdat kato gi dokosva6 s nikti po krsuta, da ne govorim za vutre6nata strana na bedroto tam gore po4ti pri bokserkite
    www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....

позната история ааа хвърляш го брутално на леглото и целия е твои ще пподеиства повярваи

kakto ve4e kazaha predi men idete u vas primerno ili u tqh da gledate film i po nqkoe vreme il igo pregurni sled koeto mu pusni 1-2 ru4i4ki tuk tam i..to 6te si doide ot samosebe si ako toi go iska

Фен Аватара на Mad&amp;Bad
    Град
    Където си искам!
    Едва ли ще се дърпа
    Великите неща се градят върху твърдите основи на неуспеха!

Град
    Sofiq
    Еми почваи да го гушкаш,да го целуваш и го пообарай Пусни му една ръка в гащите и ще видим дали няма да иэяви желание
    But all the miles that separate,
    They disappear now when I’m dreaming of your face.

Ами можеш да му го покажеш дори само с целувка.След това започни да се държиш по-секси или пък започни да го притискаш до себе си,докато се целувате.Предполагам,че ще има ефект.
    Айде успех и после кажи кво е станало
    offline forever!

Това с бруталното хвърляне на леглото е добро... мда, може да се разгорещите, поопипваш го, вадиш му го и почваш да го обработваш, да видим дали янма да иска продължение
    [img][/img]

Re: въэбуда

Цитирай Първоначално написано от lovely-one
    Эдравейте!
    Не энам эащо,но момчето ми не е эаговорило нито веднъж эа секс,не е иэявявал желание да го направим.Съмнявам се,че няма желание.Може би си мисли,че аэ бих откаэала или не энам..
    Въпросът ми е как да го настроя на таэи вълна?Не искам да му го кажа в прав текс..искам просто да го въэбудя,но не энам дали е подходящо и дали иэобщо ще имам успех
    Никога не съм поемала аэ инициативата эа това и нямам опит в таэи част,така че моля дайте съвети.
    Може да се притеснява,че ти няма да го искаш,за това вс е в твои ръце,поеми ти инициативата ! Намери място и го предразположи ,облечи нещо секси или направо си свали част от дрехите,целуваи го ,обарваи го ( ем така де ) и ако не ти се дърпа почни да го събличаш (няма да е зле,ако преди това не му направиш намек,че може и да стане нещо,когато се осамотите,за да е подготвен) абе..там ти тря да си знаеш тои кво обича да му правиш и по какъв начин....отпусни се и го "нападаи",повярваи ми тои ще остане доволен !

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Ooo ima bezkraino mnogo nachini da se vyzbudi edin myj.V dneshno vreme tova naistina e lesna rabota.Shte ti pratq edin link ot statiq na Cosmo.Znam,che nqkoi raboti da dosta izchancheni,tipichno v tehen stil,no ima i syveti i trikove,s koito sym pobyrkvala moq priqtel,taka che davai smelo.

http://www.cosmopolitan.bg/love_sex/p3_163_0.html

Upseh!
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Мега фен Аватара на amatorium
    Цитирай Първоначално написано от Jeuelle
    Притискаш го до стената , разкопчаваш му панталона , разкъсваш му ризата , правиш му свирка и да видим няма ли да те ...
    To tova si e cqlo iznasilvane. Ama ako nqkoi kato tebe go napravi ... shte ima "Purvo foyerverkite posle sveta"
    Eating isn't cheating - Arnold

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    лягаш зад него докато гледаме филм и пускаш ръчичка към гащите....ооиграваш си с малкия приятел...без нищо друго...и после го почваш с това което казаха нагоре АКО не земе да се дърпа като пуснеш ръчичката...така се разбира навит ли е или не
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от Ани
    Покани го у вас да гледате филм, легнете един до друг, започни да го целуваш и да му пускаш ръце тук-там... Може да си свалиш блузата примерно
    Нямам какво да добавя . . . това е подходящо нещо.
    Или пък като сте с приятели му прошепни на ухо - желая те ,много . . . не мисля ,че ще стои и ще гледа

гагаагх хахах да ти имам проблема просто му покажи че го искаш както ти казаха всички няма да бяга
    I've seen a place where hearts cannot be Bought or just borrowed.I've seen the sun hidden in your soul,Shining on me.Shining on me like a guardian Covers me, warming me in this coldness... My whole life!

Абе пусни му няколко ръчички и ще се усети
    Надали ще ти откаже .....
    I just love you ;(

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си