- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- pLs кажете-->Нормално ли е ?
Здр.Еми значи...Според Вас нормално ли е едно момче дет харесвам и той също мисля,че ме харесва мн. да се притиснява пред други хора.Като сме заедно само двамата си говриме и се смееме имаме общи теми за разговор и т.н.,но когато има и други хора той престава да говори и имам чуството,че се притиснява.Вие какво мислите нармално ли е?...10х предварително![]()
възможно е ....ама защо не го попиташ сама...нищо сложно няма:P
Ми възможно е да се притеснява... Има си и притеснителни хора... Познавам двама души, по същият начин са. Като са на по-тихо място си говорят, амаа иначе пред хора грам не се гледат и говорятЕ, те са и по-малки от мен, може да се притесняват, че мама, тате, баба, чичо, вуйчо, леля, стринка или там някой ще ги види... Бе... питай си го най-добре
![]()
pritesnqva se mim4eto .... ama 6te se oprai spox
www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....
Може и да не се притеснява, може просто да не е от типа хора, които показват чувствата си публично.
Да обичаш е като песен да пееш, но няма песен без край...
Ми аз също мисля че се притеснява а когато сте само двамата се отпуска и може спокойно да говори с теб![]()
Напълно нормално според менМоже и от теб да се притеснява - как ще го оцениш сред други хора, дали ще го помислиш за умен, забавен и т.н.
А и обикновено, когато сте сами винаги е ... по-общителна обстановката![]()
Случвало ми се и на мен. От притеснение е повярваи ми. Просто като съм сам с момиче мога да и говоря какви ли не неща, но пред други хора ... устата не мога да си отворя
DA! Ама ако си толкоз зарибена нищо не ти пречи да направиш първата крачка ..
Награби го пред приятелите му и ако не избяга с писъциПървоначално написано от n0r4eto
а иначе ще се отпусне.Успех!
е след като е притеснителен нормално екакво толкова нали си го харесваш и без това.. а ако ти е проблем гоовори си с него :Р
+1Първоначално написано от DiTko^
Животът е адът описан в Библията!
Най-вероятно е така. И аз съм същата по принцип.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
има нещо таковаПървоначално написано от DiTko^
) може да се притеснява да не се изложи в тойте очи , и повече да не гледаш към него както по този начин както сега , просто го надъхай че това е невъзможно и ако е точния човек не би се издънил тъка яко
дай му кураж на момчето
![]()
I've seen a place where hearts cannot be Bought or just borrowed.I've seen the sun hidden in your soul,Shining on me.Shining on me like a guardian Covers me, warming me in this coldness... My whole life!