.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Дам .. трябва !

Поне сега знам като искам да направя бомба или да мешам джамчета .. откъде да си набавя съставките .. от кенефа!!!
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Initial_D
    Дам .. трябва !

Поне сега знам като искам да направя бомба или да мешам джамчета .. откъде да си набавя съставките .. от кенефа!!!
    Смешен, доста :Р
    Най-хубавата бомба се прати като запалиш огромен огън и хвърлиш газова бутилка в него :Р

Град
    In a bathtub full of ether......

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Цитирай Първоначално написано от Majestic12
    Дам .. трябва !

Най-хубавата бомба се прати като запалиш огромен огън и хвърлиш газова бутилка в него :Р
    Жалък,доста

Това го правех когато бях на 10! А ти тогава сигурно още не си бил в на баща си ****!
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Majestic12
    Дам .. трябва !

Жалък,доста

Това го правех когато бях на 10! А ти тогава сигурно още не си бил в на баща си ****!
    Като беше на 10 ревеше ли по-форумите как са щели да те бият циганите и колко гадни и подли са те ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си