.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28
    Град
    Някъде по широкия свят...
    Цитирай Първоначално написано от Dreamy~~
    Цитирай Първоначално написано от lsd43
    Цитирай Първоначално написано от bebSs$
    oo moi 4ovek si , brato, sao 4 en akolko age si (godini) , az tiinkata na 12 iam hilqdi qdove vku6ti, v daskalo da ne ti razpraam, lape6ka raota 4oek ti kaam. Ama 6om osaznaam 4e e lape6ka qvno ne sam bebe o6te, pa otnosno gubeneto na nadejda i vqra citiram sebe si "apffffffffffff" tva sa gluposti wa iam edin poznat det sa prai na iMo stilL i Sq tYk rugNal dA mi rAzpRavQ, 4e 6si reji vEniTe i krai nA probLemiTe (sry 4e go kaam pred nqkoi psiho det moat da go probvat ) i toq glumper ako misli taka da si re6i problemite mal male v red li si le apa az ot si4kli problemi de tiam ne me ibE za n6 A si glEam jivOta i ne guBa, siLi, kuRaj , nAdejDa i si4ku det iskam da postigna ot sebe Si se reAlizirA d'gE..:: spx!!!
    NE mislq da se samoubivam , a ti ima ima o6te mnogo ne6ta da nau4ava6 i da se sblaskva6 s mn problemi povqrvai mi znam go ot li4en opit.
    of, vmesto da pomognete na choveka go depresirahte oshte poveche.
    minalo e dosta vreme ottogava, po-dobre li si sega

ako ima neshto mojesh da pishesh na lischen.shte ti oburna vnimanie
    Мина та си замина.

Просто ми трябваше известно време за да свикна със някои промени в живота ми.И мисля че преодолях тези тежки моменти и благодаря за загриженоста от ваша страна.
    War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Dreamy~~
    Цитирай Първоначално написано от bebSs$
    oo moi 4ovek si , brato, sao 4 en akolko age si (godini) , az tiinkata na 12 iam hilqdi qdove vku6ti, v daskalo da ne ti razpraam, lape6ka raota 4oek ti kaam. Ama 6om osaznaam 4e e lape6ka qvno ne sam bebe o6te, pa otnosno gubeneto na nadejda i vqra citiram sebe si "apffffffffffff" tva sa gluposti wa iam edin poznat det sa prai na iMo stilL i Sq tYk rugNal dA mi rAzpRavQ, 4e 6si reji vEniTe i krai nA probLemiTe (sry 4e go kaam pred nqkoi psiho det moat da go probvat ) i toq glumper ako misli taka da si re6i problemite mal male v red li si le apa az ot si4kli problemi de tiam ne me ibE za n6 A si glEam jivOta i ne guBa, siLi, kuRaj , nAdejDa i si4ku det iskam da postigna ot sebe Si se reAlizirA d'gE..:: spx!!!
    NE mislq da se samoubivam , a ti ima ima o6te mnogo ne6ta da nau4ava6 i da se sblaskva6 s mn problemi povqrvai mi znam go ot li4en opit.
    of, vmesto da pomognete na choveka go depresirahte oshte poveche.
    minalo e dosta vreme ottogava, po-dobre li si sega

ako ima neshto mojesh da pishesh na lischen.shte ti oburna vnimanie
    Мина та си замина.

Просто ми трябваше известно време за да свикна със някои промени в живота ми.И мисля че преодолях тези тежки моменти и благодаря за загриженоста от ваша страна.
    Radvam se I vse pak ako ima neshto, da znash, che mojesh da se oburnesh kum men

Яд ме е че маика ми има по млад любовник... и гледа всичко за него аз съм на последно място... А тои само ни исползва, дури я мисли за дъртица... но тя явно е толкова Тъпа че нищо не разбира само кревата я интересува с него... Ужас !!! мисля че ще се побъркам, и незнам къде да излея гнева си

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си