.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29

Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    Да бе в дне6но време тинейджърите са толкова злобно настоени няма майтап,аз просто в моя град като ги слу6ам какви ги дранкат имам чуството,че аз идвам от друга планета-те все едно са ли6ени от чуства.
    то да тея дечица от злоба не си поглеждат уроците а само кроят планове как да прецакат другарчето си а ти от кой град си че говори тъка за тамушната младеж ... въпреки това не само тееновете са тъка има и големи хора които са по зле , доста от приятелките ми са мн зле момичетата само се кареме , но нормално то между момичета съм се убдели че приятелство не може да има ,,, по не за дълго
    I've seen a place where hearts cannot be Bought or just borrowed.I've seen the sun hidden in your soul,Shining on me.Shining on me like a guardian Covers me, warming me in this coldness... My whole life!

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Цитирай Първоначално написано от 08mdam__
    Аз казах на приятеля ми че го обичам след 4 месеца, а вече сме заедно повече от 3 години
    Някои хора имат нужда от повече време преди да разкрият чувствата си и сами да са сигурни в тях. Споко

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов

Re: Вече месец! А няма откровения :?

Цитирай Първоначално написано от sedcho
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Цитирай Първоначално написано от sedcho
    Здравейте на всички! Най-накрая успях да спечеля доверието на едно момиче с което много исках да съм! Тя е с 1 година по-голяма от мен! Мн е сладка.Отначалото когато пред всички приятели признах ,че мн я харесвам всички ми казаха ,че тя няма да ходи с мен да се оставям от рано.Всичките и приятели до сега са били по-големи.Но аз не се отказах.....както и да е проблема ми е че след перфектна НоваГодина се оказа че съм осъществил мечтата си! Аз наистина много я обичам. Когато заобичаш истински разбираш смисала на тези две думи "обичам те".Заедно сме почти всеки ден.На мен ми е супер приятно с нея.Надявам се и на нея да е така.Бях до нея в много труден момент от живота .... но това е друга тема! Мисълта ми е че до сега вече 1 месец тя не ми е казвала че ме обича или че и е приятно с мен.Това много ме притеснява,опитвам се да говоря с нея но тя винаги казва : "Ти как мислиш" и започва едно целуване та си забравям думите Как мода да разбера какво чувства ???
    Моят приятел не ми го казваше 2 години и 3 месеца, ама още съм с него и ми го повтаря ежедневно. Човек трябва да го каже, когато го почувства истински!

a v tozi period ti kazvashe li mu go ?
    да, но ме болеше, защото моето "Обичам те" беше посрещано с мълчание. Е, сега не е така.......

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си