- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Разочарования...
Chuval sum za edna macka, na koqto dokato se natiskala s gadjeto v hola i se dopruckalo. otishla v toaletnata obache tam kato se izpurdqla i si opleskala prashkite. Hvurlila gi v koshcheto na dunoto i se podmila i otishla pri gadjeto. Dokato se mlqskali obache v hola vlqzlo kucheto mu s lainqnite prahki v usta![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Ей мангал тъп по4ва6 да ма нерви6 с тея глупости ко ги пуска6 през 3 минутиПървоначално написано от senko1
![]()
Модераторите банн го !!!
имам един приятел дето парвия пат не могал да го вкара мушкал го няколко пати и не ставало и момичето си трагнало![]()
xaxaxax...pomnq predi nqkolko meseca ima6e tema ot edno momi4e koeto praktikuvalo analen sex s priqtelq si i se izakvala dokato go pravqt![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Умният се учи да знае-мъдрият да може.Само на глупака всичко му е ясно.
Отвори някой сайт за вицове, ако ти се смее...
Никой не е длъжен да ти върви по простотията![]()
Kogato nqkoi otvarq nova tema i celta i e da sybira zabavni seks istoriiki,pyrvo trqbva sam da razkaje nqkoq negova istoriika.Zapovqdai.
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
razkazvali sa mi edna istoriq (ne znam do kolko e vqrna) za nqkvo mom4e i momi4e deto hodeli.Momi4eto bilo unikalno krasivo,mn stroino tqlo,golemi gurdi,abe si4ko koeto iska edno mom4e. I na edin kupon oti6li v drugata staq da pravqt sex, kato minali na analen i mom4eto si izvadilo onaq si rabota ot zadnika i i na glavi4kata imalo nqkva obelka ot 4u6ka (qvno momi4eto e qlo skoro 4u6ki![]()
)
![]()
![]()
![]()
I po-novite reshavat da q razduhvat za tezi,koito sluchaino ne sa q chuli.Napravo mi se izdigash v ochite,pich.Evala za prostotiqta!!!Първоначално написано от JIVOTNOTO
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
Казвали са ми подобна, но със семка от домат ...Първоначално написано от gerim
![]()
a na men s luspa ot domat :PПървоначално написано от DiTko^
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
E kvo tolkoz prasna li sa mu zadni4eto na momi4eto....Nasralo se...slu4va seПървоначално написано от JIVOTNOTO
![]()
Брат ми има6е един приятел дето бе6е у нас и,аз бях малка и ги подслу6вах как си говорят и той разказва6е как една все го тормозела по телефона 6тото много го харесвала и той един път оти6ал там кадето тя го викала и искал да я ебе ама тя казала,че е в цикал и той и казал ем тогава свикри 6те орави6 и почнала и само го хапала за онази работа дра6тела го и той й казал,абе свикри не може6 да прави6 дай гъза и почнал да я ебе в гъза и тя почнала да пърди и се насрала найстинаИ това момче вика на батко 3 путки съм ебал в гъза и трите са се насирали...ахахахаххаха тва бе6е ужасен 6ок за мен ама като ходя да подслу6вам разговори на големи и вижте какви простотий научавам
![]()
\Първоначално написано от Milena_Pld
Da ama ne ebat nas a tebe![]()
Беше седнал на фотьойла аз върху него и правим секс.Обаче изглежда че много се натиснах на облегалката и като се наклони фотьойлчето така заорах глава в клима ,че после цял ден смях.
Russian Aerospace Agency
ми бях на червено , а пък той мн ме искаше и му пуснах но после едвам гледаше момчето било нещо зле със нервите и имал пристъпи като види кръвчица![]()
I've seen a place where hearts cannot be Bought or just borrowed.I've seen the sun hidden in your soul,Shining on me.Shining on me like a guardian Covers me, warming me in this coldness... My whole life!
Дълго време слушах един приятел как ми се хвалеше какъв еб*ч бил, колко бил напред в секса видиш ли.. и веднъж бяхме пийнали и реших да го пробвам колко голям специалист е, тъй като и той като повечето мъже не отказват. Отиваме ние, аз някво го блъскам на леглото ( мен ако така ме награбят и няма как да не се възбудя ).. и вече той някъв се напрегнал, прегръща ме, възбуден.. обаче не стига че малкия му приятел беше наистина малък, ами не можа и да го вдигне. Пробвах какво ли не, че да го възбудя той дреме и това си е. За пръв път ми се случи и само ме напуши смях. Сега го чакам тоя пич да вземе пак да се хвали пред мен ... Мога да го затапя, ако реша да съм гадна.![]()
Първоначално написано от utrevpetchasa
Е,сам си е виновен като си знай проблемите къде е тръгнал да си иска от момиче в цикъл
![]()
Абе сигорна са,че много момичета който са се обаркали да дадат на момче да проникне в ануса им са направили таъи беля...Поне аз лично сам чувала за доста такива случей,мисля,цхе преди тва цял ден трябва да ходи6 до тоалетната или да иде6 да ти направят една клизма![]()
най вероятно не го е дигнал заради алкохола... а и не е хубаво да се прави секс когат си пилПървоначално написано от Atula
![]()
![]()
I l0ve Jim Carrey and wEntY mIller
Бях чел за едно момче и приятелката му отишли на диско като танцували на него му се допърдяло тои отишъл до тоалетната пръднал насрал се с възнал о начало тя не усетила миризмата но после като го барнала за газа нищо ама като си помирисала праста се разревала и избягала
една докат ми праише свирки, и влезна майка и, и ни видя....стоеше като вцепенена, ма после се напраи че нищо не е видяля и затвоти вратата![]()
Първоначално написано от KLI_ENT
![]()
![]()
![]()
![]()