- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Разочарования...
Na na6ta vila bqhme uti6li s moq i ..6te pravim sex v hamak.Ei nqma taka maitap kato se skasa hamaka.Sininite po zadnika i krakata mis otqha dve sedmici.Raztartihme se kato zreli dini![]()
Хмм.. не мисля че тва е забавно,а по-скоро отвратителн0 н0 ще ви го напиша: значи едни приятели ми разказваха за едно момиче от бившето им даскало което било неразположено и искала да прави секс с приятеля си.Като отишли в тях тя легнала на леглото извадила си тампона и си го истискала в устата..в крайна сметка онзи я изчукал.Извода за мен е,че и двамата са гнусни не знам как ви се струва на вас![]()
Poveche ot gnusno!![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
Първоначално написано от andy_k
А коя беше Вики имаше ли такава или просто сбърка името
![]()
Ми, веднъж тръгна да си го вкарва на задна, нали, и аз му викам "Алоо, бъркаш дупките"..
Това, не знам, но едва ли ще го забравя някога.. смисъл.. не успя да си го фкара в "грешната дупка" (да си отбележа аз).
И такам..
Predi vreme v edin sky bar v hotel Delfin nqkolko momicheta kum 14 si razpravqha nqkva sluchka, v koqto hvanali nqkakvo momche v banqta na hotela vurzali go i mu draifali otgore, pikali i ednata daje se napunala da se izsere otgore mu. Togava bqhme s bratovcheda ot drugata strana na balkona gore i kato q chuh taq istoriq i ne mojah da povqrvam. Taka go razpravqha, che napravo mi nastruhnaha kosite. Ne moga da povqrvam oshte, che takiva piklichki sa sposobni na podono neshto. Ednata kato q vidqh posle i beshe kato malka sulzichka prosto. Abe vse oshte kato si q spomnq sluchkata i mi pregurmqva glavata.![]()
![]()
Eating isn't cheating - Arnold
ако тва на мен ми го напраят 1. ше ги бия докато умрат и после ше ги е*а докато са топли ощеПървоначално написано от amatorium
![]()
На ВсяКа ЖеНа Са и НужHи Tpима МъЖе ЕдиН ЕБач , ЕдиН ЛиЗач и ЕдиН За ПрЕд ХоРа...
www.impulse.bg/PeYcHeV
Не СтаВа СаМо с ЯдеНе..... ТряБва и ПИЕНЕ !!!
Просто не трябва да ти се ходи до тоалетна. Аз как не съм имала проблеми?Първоначално написано от hooliganka89
Sega se setih za edna zabavna istoriq. Dvama devstveni. Momicheto reshilo da pusne na momcheto za RD-to mu. Obache momcheto svurshilo v neq. Bili chuvali, che apsirina neutraliziral, no ne namerili. Samo upsarin. Momicheto zatuknalo edin i zapochnala da cvurchi i da se peni![]()
Eating isn't cheating - Arnold
krem4et0 ем хубаво е,че си нямала проблеми,че сега няма6е да ти е приятно ама,аз просто съм чувала за много случай момичетата са се...Много ама много гадно ми звучи![]()
И на мен ,аз за кво не искам да опитвам анален....Ако тва ми се случии просто ...Първоначално написано от hooliganka89
...А тва за клизмите не ми изглежда добра идея,чувала съм,че било супергадно...
![]()
rame
за клизмата се 6егувах![]()
Но аз съм по консервативна в тва отно6ение и не бих искала да правя анален не само заради причината да се...
ами изоб6то не го смятам за нужно.
Аз съм възпитана в консерватижно семейство и тези не6та са ми чу![]()
Ами аз не мисля че съм възпитана в консервативно семейство,но също не смятам аналния за нужен.. :P Просто тва че на мн момичета им се е случвало да се "изпуснат" е една от причините,които ме убеждават какво всъщност е предназначението на тази дупкаПървоначално написано от hooliganka89
![]()
Mi kolkoto do uzpuskaneto na mene sa6to mi se e slu4valo ,ama mom4etata 6tom ni iskat dupetata trqbva da sa naqsno kakvo moje da stane.V interes na istinata izpuskaneto e dosta kofti trapka,no kato cqlo analniq sex e gotin,edin vid raznoobrazie e i ako uspee6 da dostigne6 orgazam e nesravnim.Ne si davam dupeto 4esto ,no pinkqoi pat se slu4va.Za momenta vaginalniq sex var6i strahotna rabota.Първоначално написано от rame
Хахахахахахаха![]()
Ужас представям си,аз да съм в такава ситуация.Мисле,че 6те се направя на умряла![]()
Те момчетата може много неща да си искат ако става въпрос....Първоначално написано от Desi_90
Друг е въпроса дали ще им дадеш....Ако на мен тва ми се случи ще умра от срам ... Сигурно ще се отвратя от секса,от момчето,от всичко....
![]()
E ne znam to4no kakvo si mislite 4e e izpuskaneto..Ne e kato da se izhodi6 vav WC ..prosto prezervativa e opleskan....Първоначално написано от rame
Не е по-консервативно от моето. Но това не ми пречи да ми е любопитно и да опитам. Всъщност съм го правила 3 пъти, първият от които на 3-тата ни годишнина заедно...........Първоначално написано от hooliganka89
+1Първоначално написано от varnen4e
Умният се учи да знае-мъдрият да може.Само на глупака всичко му е ясно.
Но ще е забавно ако няма презервативПървоначално написано от Desi_90
![]()
![]()
rame i nai-mnogo momcheto da si lepne nqkoq infekciq.![]()
Az syshto sym go pravila dva pyti i ne sym imala nikakvi problemi s opleskvaniq i t.n.Dano ne mi se sluchva i za vbydeshte.
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
Хмм при нас се носи една история за момиче,което се опитало да се отвори само с кренвирш. Ами обелила го мацката,пъхнала го........и той се счупил и се задръстил там....майка и я пердашила до гинеколкога и обратно...![]()
![]()
![]()
![]()
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
Първоначално написано от sweet_sorcerer
![]()
То май тази история и също и тази с люспата от чушка(или май беше домат)
са разпространени в цяла България
![]()
![]()
emi edna moq priqtelka na kupon au i se natiska s edin pi4 i toi po4va da tarsi ne6to i tq "kvo tyrsi6 be" i toi em "prezervativ" i tq AAA az nqma da se eba s tebe i toi u4uden "6tOoOo![]()
" i tq 6toto mi se spi vratnala se i zaspala
![]()
![]()
![]()
![]()
има и мн гнусни истории тука ;D
аз ще ви разкажа няколко че се сетих
1. бях на един купон скоро и си правихме наргиле, ама тъй като беше малко апартаментчето и го приготвихме в банята+тоалетната и торбата от наргата там до тоалетната и мивката я оставихме, пушихме, струвахме и после си прибирам наргилето и гледам в чантата няква салфетка - викам си "тая салфетка аз сиг съм я оставил за да си изчистя някоя част", разтварям я и вътре О.о - употребяван тампон, старателно завит О.о мн се хилихме тогава и ме бъзикаха до сутринта![]()
![]()
2. Слушал съм за една мадама дето решила да види кво е да се самозадоволява с бутилка от кока кола /стъклена/, изпразнила я, ама като я вкарала и станало вакуум...
3.Пак за такава бутилка от 0.25л само че с капачката - мадамата я вкарала, само че като тръгнала да я вади... задрала капачката
това е което се сещам за ся![]()
It's In The Air, We Raise Our Fists In