- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Свалка или подигравка ?!?!?!
Здравейте ! Много съм объркана поради следната ситуация:
Ужасно съм хлътнала по едно момче от класа ми в началното като му взех скайпа си пишехме постоянно по цяли "романи" и изведнъж приключи всичко той е от друг град а учи в моят като се прибираше събота и неделя си пишехме постоянно а сега почти изобщо и тази вечер както си седях и ми звънна телефонат това беше той.. представи ми се за друго момче и че уж много съм му харесала като ме видял в сайт за запознанства и взел номерът му от наш общ приятел а той наистина ми нямаше номерът. И така поговорихме си след като затворихме след около 10 минути ми звънна и тогава се уверих че е тои след като му казах че знам кои е тои се притесни уж му се развалил телефонът и затвори... та питам се аз просто ей така ли ми звънна защото няма какво да прави и иска да се шегува с някого или ме сваля ? защото аз често казано мисля че се базика просто с мена приятелката ми казва че не случайно е звъннал на мен ... та вие какво мислите кажете моля ви
![]()
![]()
![]()
+1Първоначално написано от PrinceO'Darkness
![]()
Първоначално написано от Undying
+2
Да обичаш е като песен да пееш, но няма песен без край...
Мисли се за оригиналенхехе най вероятно просто иска да минете на горното ниво след скайп хехе ще се почне сега смс-и,после срещичка и дай Боже още нещо
Само спокойно,а и да е бъзик,важното е да не ти пука
![]()
*ДЯВОЛСКИЯТ АНГЕЛ* ЗАБРАНЕНО ЗА ХОРА СЪС СЛАБИ НЕРВИ!
Паднало си е по теб момчето, ама може малко да е срамежливо или да се е шашнало от нещо...
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
Да и аз отначало мислех така ама той в момента е на лагер и като говореше около него имаше още хора ... за това нз кое от двете е![]()
Ми значи и той е хлътнал по теб. Вместо да си гледа кефа с другите хора той си е мислил за теб и е решил да ти се обади![]()
Ба ли му майката кво е измислил тоя профанИли си праи супер ташак с теб или е мн зле и не знае кво да те праи.... ма на мен не ми пука особено де
![]()
![]()
ти ако постъпиш така какво ще целиш с това ?
![]()
Лично аз ще се обадя с цел да й покажа, че искам нещо повече от чатане в Скайп. Като толкова го харесваш пък излезте. Кажи му че го харесваш, защо трябва да чакаш той да направи първата стъпка. Забрави как е прието да стават нещата, понякога това не е най-удачния вариант.![]()
Аз се запознах със сегашната ми приятелка по подобен на твоя начин само дето романите бяха по-малки и направо от чат минахме на среща. И сега си прекарваме супер и двамата много се радваме че се имаме. Последвай примера ми не му мисли толкова много.
Ебава се с теб според менПървоначално написано от vip_personka
[size=7][b][u]fosse cos
Първоначално написано от PrinceO`Darkness
Първоначално написано от PrinceO'Darkness
podigrava se tova e baspovqrvai mi vsi4ki sa ednakvi na lager s kompaniq
qsna e rabotata
Аа, не, аз съм на друго мнениеЕ, не съм напълно сигурна, но аз като бях малка , като си харесвах някого точно такива базици по телефона си правех...... Лапешка му работа, ко да праиш
Ta, не знам със сигурност, но няма да е зле ти самата да се увериш, а и не забравяй, че във всяка шега има известна доза истина, а това може и да не е шега
А просто момчето да е по - притеснително и да се е чудело как да се добере до теб
Мн успех и целувки
![]()
![]()
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)