.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

С какво ноктите ми могат да станат по твърди и...

С какво ноктите ми могат да станат по твърди и с какво ще спрът да се белят кожичките около тях?

аз ползвам бадемово масло за укрепване на ноктите и съм мн доволна

Аз знам, че ако се мажеш с йод, ноктите няма да са ти толкова чупливи, но известно време ще са ти жълти. Попитай в аптеката за някое лекарство, по-добре.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Супер фен
    Ми според мен заздравителите на "Perfect" вършат работа, произвеждат се сякви видове за всякакви проблеми с ноктите и кожичките...А и са много евтини

Цитирай Първоначално написано от goddes
    аз ползвам бадемово масло за укрепване на ноктите и съм мн доволна
    + заздравител = най- добрата комбинация

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Витамините Мерц помагат за заздравяване на ноктите,но кожичките около ноктите се белят заради растежа на пръстите или недостиг на витамини

nz i a z4yh taka za tezi mertz zeh 4e si gi kupih osven 4e ksoata po4na mi s eoamznqva ujasno mnogo promqnata v noktite be6e po dratsi4na o6te poev4 se cepeha i papkite ene mardaha nz no pri men imashe obraten efect! z anokti zimash vsqka ve4er limonova kori4ka i tarskash noktite si i koji4kite tova pomaga babeshka recepta e
    There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!

ЗНАЕШ ЛИ КОЛКО МНОГО ТЕМИ ИМА ЗА ТОВА???ЗАЩО ВСЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПОВТАРЯ ЕДНО И СЪЩО???
    АЙДЕ РАЗТЪРСЕТЕ СЕ МАЛКО,НЕ МОЖЕ ВСИЧКО НА ГОТОВО!!!

Голям фен Аватара на danny_f4e
    Град
    на брега на морето
    купи си заздравител на Перфект 5 в 1 стават мн твъди ноктите не се цепят и спира пожълтяването много е добър аз го ползвам и съм много доволна
    "Детството не е от раждането до определна възраст, възрастта, в която детето пораства и прибира детските неща.Детството е царството, в което никой не умира." - Е. Сейнт Винсънт Милей

Аз имам ужасни нокти и съм ползвала разни заздравители. На Перфект съм ползвала също, ама най-голям ефект получих от две седмици ударна терапия с един заздравител с калций. Всеки ден мажеш по един слой и накрая на седмицата махаш всичко и почваш пак. Ноктите ми направо се преобразиха. Казва се Fing'rs Calcium Nain Hardener, всеки го от една аптека в мола. Има и едно готино витаминно кремче на Oriflame, ама то е по-скоро допълнително, само с него доникъде няма да стигнеш. Лошите нокти подсказват обикновено, че нещо не ти достига, било то калций, витамини или друг хранителен елемент. Така че с тия средства само се замазва външната картина. Трайно се оправят тия неща и с подходяща диета, която включва необходимите на организма хранителни вещества.

Аз лично ползвам на "Perfect 3 in 1"На цвят е зелено и съм горе доло доволна от него :]

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Чувала съм,че йода помага.Аз имам заздравитреля на Перфект и не е лош.
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    Ползвала съм йод,но при мен не помогна.Маслото на Икаров дава резултати но се иска постоянност,а и за мен не е най-удобното.. в смисъл че мажеш ноктите вскеи ден и то не е като лак да изсъхне ами попива в ноктите.. Най-доволна съм от Калциевият гел на Перфект
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Град
    blg
    mi az 6e ti prepora4am da otide6 na manikiur tam kato gi oformi 6te ti kaje kakvo da pozla6 za tvoite nokti dali sa prekaleno meki ili suxi i t.n. osvan tva moje ot ne pravilnoto pilene i s nepodxodq6ti pili da ti se poqvqva 4upene i belene taka 4e moqt savet e da otide6 na manikiur ai upex4eta

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си