.
Отговор в тема
Страница 10 от 12 ПървиПърви ... 6789101112 ПоследнаПърви
Резултати от 226 до 250 от общо 295
    Moята коса е изключително къдрава,а аз искам права...ама на мен ми отива и по двата начина

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    харесвам и 2-те по равно

Моята коса е права,но не напълно.. След като се изкъпя и я изсуша е по-скоро начупена.Много я горя със силна преса,за да е идеално права,но използвам шампоани за сухи краища и балсами за подхранване за да я пазя.Най-много ми помагат течните кристали.. от тях косата ми не е цъфтяла от 3 месеца вече.. (не я подстригвам,защото я пускам да порастне.. )

Супер фен Аватара на FancyGirl
    Къдрава си имам и къдрава си искам... преди исках да е права обаче ми е толкова еднообразна вече, че не си заменям косицата...
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Цитирай Първоначално написано от FancyGirl
    Къдрава си имам и къдрава си искам... преди исках да е права обаче ми е толкова еднообразна вече, че не си заменям косицата...
    +

Или идеално права или мноого,много малки кърдици.

Аз искам много права дълга и гъста коса ама съм с кърдава

You're singing the songs
    Thinking this is the life
    And you wake up in the morning
    and your head feels twice the size...

Моята е идеално права и много лесно се потдава на къдрене, но аз не се занимавам. Предпочитам права защото е по - лесна за поддържане.
    Знаеш ли кое е удивителното на камъка?
    Че той е твърд без да има нужда да бъде студен.

Всеки иска това, което няма

Aз имам къдрава и си я харесвам
    Така че не е да искаш това, което няма...всички напоследък ходят с прави коси- приличат ми на барбитата с които си играх преди
    Sunrise and the new day's breakin' trough
    The morning of another day without you
    And as the hours roll by
    No one's there to see me cry except the sunrise
    The sunrise and you...

Град
    Wonderland
    чуплива ми е,но я изправям.

ПРАВА!!!

Голям фен Аватара на kukli4kata001
    Град
    Dreamland
    правааааааааааа,много праваааааааааа моята уж е права,ама и леко чуплива,ама аз хич не му казвам леко,без преса,няма как
    She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.

Повече от фен Аватара на Tutmanik
    Искам права коса,но моята е няква...никва Много се нервя-бухнала без никаква форма...ако не я изправям е мн зле.
    ΑΝ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΟΣ
    ΘΑ ΗΣΥΟΝ ΘΥΑΣΥΡΟΣ
    ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΟΥ Ο ΘΕΟΣ
    ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ

Тhisavros.. <3

Моята коса е от супер правите и ме кефи прическата можееш да направиш кфат си искаш кеф ти права кеф ти къдрава кеф ти чуплива докато имам една фр с супер къдрава коса УЖАС никфи прически не мое да си направи а като си хване бритона е така де
    ПРАВА
    you say im going nowhere
    and thats what keeps me dreaming
    you wish i would just shut-up
    and thats what keeps me screaming ;d

бтв хора как да си направя някфа снимка да ми се показва фаф форумва плс кажете !!!!

ПС сори че не е по темата
    you say im going nowhere
    and thats what keeps me dreaming
    you wish i would just shut-up
    and thats what keeps me screaming ;d

Мдаа всеки иска това дето няма...хах

Иначе мойта коса е чуплива ама от миналата година не знам кво ме прихвана и само си я изправям От къв зор и аз не знам,ама вече не мога да спра.Въобразявам си,че ми е грозно с мойта си коса,а всъщност не е.

Права,понеже аз съм с чуплива към къдрава и искам това,което нямам. Затова вече 1 година си се нося с права коса,само със сешоар се прави и кръгла четка и става перфектно.

Мега фен Аватара на iiirish

Цитирай Първоначално написано от Persie
    По-принцип косата ми е много къдрава и преди какво ли не правех, само за да я изправя, но сега съм си доволна и много си я харесвам.
    Иначе и двата вида ми харесват, просто на различните хора им седи различно.
    +1

Ами попринцип права, но някои видове къдрене много ми допадат и като ми хрумне, че искам къдрава коса отивам на фризиор,защото в домашни условия не ми се получава.
    Този вид ми харесва, но е за по-дълга коса http://www.slava.bg/images/content/4597/zlatka__2_.jpg

Къдрава - много по-красива, нестандартна и впечатляваща. Разбира се има и страхотни прави коси

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Права!
    ♥ ♥ ♥

Голям фен Аватара на GerYy
    Като малка имах доста чуплива коса..Сега косата ми е права, но ми харесва когато си я кудря и го правя Та..къдрава ми харесва повече :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си