- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Права или къдрава коса?
Moята коса е изключително къдрава,а аз искам права...ама на мен ми отива и по двата начина
Моята коса е права,но не напълно.. След като се изкъпя и я изсуша е по-скоро начупена.Много я горя със силна преса,за да е идеално права,но използвам шампоани за сухи краища и балсами за подхранване за да я пазя.Най-много ми помагат течните кристали.. от тях косата ми не е цъфтяла от 3 месеца вече.. (не я подстригвам,защото я пускам да порастне.. )![]()
Къдрава си имам и къдрава си искам... преди исках да е права обаче ми е толкова еднообразна вече, че не си заменям косицата...![]()
![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
+Първоначално написано от FancyGirl
![]()
Или идеално права или мноого,много малки кърдици.
Аз искам много права дълга и гъста косаама съм с кърдава
![]()
You're singing the songs
Thinking this is the life
And you wake up in the morning
and your head feels twice the size...
Моята е идеално права и много лесно се потдава на къдрене, но аз не се занимавам. Предпочитам права защото е по - лесна за поддържане.
Знаеш ли кое е удивителното на камъка?
Че той е твърд без да има нужда да бъде студен.
Aз имам къдрава и си я харесвам![]()
Така че не е да искаш това, което няма...всички напоследък ходят с прави коси- приличат ми на барбитата с които си играх преди![]()
Sunrise and the new day's breakin' trough
The morning of another day without you
And as the hours roll by
No one's there to see me cry except the sunrise
The sunrise and you...
ПРАВА!!!![]()
правааааааааааа,много праваааааааааа![]()
![]()
моята уж е права,ама и леко чуплива,ама аз хич не му казвам леко,без преса,няма как
![]()
![]()
![]()
![]()
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
Искам права коса,но моята е няква...никваМного се нервя-бухнала без никаква форма...ако не я изправям е мн зле.
ΑΝ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΟΣ
ΘΑ ΗΣΥΟΝ ΘΥΑΣΥΡΟΣ
ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΟΥ Ο ΘΕΟΣ
ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ
Тhisavros.. <3
Моята коса е от супер правите и ме кефи прическата можееш да направиш кфат си искаш кеф ти права кеф ти къдрава кеф ти чупливадокато имам една фр с супер къдрава коса УЖАС никфи прически не мое да си направи а като си хване бритона
е така де
ПРАВА![]()
![]()
you say im going nowhere
and thats what keeps me dreaming
you wish i would just shut-up
and thats what keeps me screaming ;d
бтв хора как да си направя някфа снимка да ми се показва фаф форумва плс кажете !!!!
ПС сори че не е по темата![]()
you say im going nowhere
and thats what keeps me dreaming
you wish i would just shut-up
and thats what keeps me screaming ;d
Мдаа всеки иска това дето няма...хах![]()
Иначе мойта коса е чуплива ама от миналата година не знам кво ме прихвана и само си я изправямОт къв зор и аз не знам,ама вече не мога да спра.Въобразявам си,че ми е грозно с мойта си коса,а всъщност не е.
![]()
![]()
Права,понеже аз съм с чуплива към къдрава и искам това,което нямам.Затова вече 1 година си се нося с права коса,само със сешоар се прави и кръгла четка и става перфектно.
![]()
по принцип права
http://img14.imageshack.us/img14/6341/34786922.png
.........
Ами попринцип права, но някои видове къдрене много ми допадат и като ми хрумне, че искам къдрава коса отивам на фризиор,защото в домашни условия не ми се получава.![]()
Този вид ми харесва, но е за по-дълга коса http://www.slava.bg/images/content/4597/zlatka__2_.jpg