.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33

Hybrid View

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Въпреки 4е споделям мнението 4е между моми4е и мом4е не може да има нормално приятелстжо коментара:"винаги единият почва да изпитва Чуства и всичко се разпада." не е верен.
    Според мен това не е вярно.Разбира се стават и разо4еровяния,но има голям 6анс това "приятелство" да прерасне в не6то мн пове4е.
    Моето мнение 4е трябва да си изясни6 какво 4увства6,за да не му дава6 напразни надежди които после могат да го наранят мн и да съсипят приятелството ви.

--------------------------------------------------------

Кофти е - гушваш се до неква девойка и уж приятели, приятели, ама приятелят ти отдолу друго си мисли...

Приятелство между мъж и жена... трудна работа бейби...

И при мен беше същото...бил е до мен в най-трудните ми моменти,подкрепял ме е във всичко и един ден просто ми каза е иска да сме повее от приятели и ето вече година и половина сме заедно

Цитирай Първоначално написано от SuMmEr*LoVe
    И при мен беше същото...бил е до мен в най-трудните ми моменти,подкрепял ме е във всичко и един ден просто ми каза е иска да сме повее от приятели и ето вече година и половина сме заедно
    zamislih se i nad tova,4e sum na 16,toi na 21....razlikata ne e 4ak tolkova golqma,no vse pak....

Повече от фен Аватара на AiKaTa
    Град
    BeJluKo TbpHoBo
    в същата дилема съм...само дето вече от другата страна желанеито не се показва..както и да е не говорим за мен...
    е странно да се влюбиш в приятел....в най-добрия....но не е рядкост,познаваш този човек достатъчно добре за да му имаш доверие в една връзка...би се получило...
    и ако мен питаш опитай, за да не съжаляваш после за пропиляния шанс...повярваи и най-добрия ти приятел е възможно да се превърне в голямата ти тръпка...просто ти трябва време да го осъзнаеш.. успех!
    Искам те,но те искам завинаги,нощ и ден само с мен да си истински!

http://www.poster.net/kimberlin-keit...py-5001238.jpg

Цитирай Първоначално написано от MiMcHeToOo
    Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Явно момчето иска да сте нещо повече от приятли.Ако и ти искаш,пробвайте.Но ако чувствата ти към него са чисто приятелски,по-добре не му давай напраэни надежди.
    +1
    +1

Влизай смело в боя. Така или иначе ако останете само приятели отсега нататък ще е спек.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си