- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- най-добрия ми приятел
Въпреки 4е споделям мнението 4е между моми4е и мом4е не може да има нормално приятелстжо коментара:"винаги единият почва да изпитва Чуства и всичко се разпада." не е верен.
Според мен това не е вярно.Разбира се стават и разо4еровяния,но има голям 6анс това "приятелство" да прерасне в не6то мн пове4е.
Моето мнение 4е трябва да си изясни6 какво 4увства6,за да не му дава6 напразни надежди които после могат да го наранят мн и да съсипят приятелството ви.
--------------------------------------------------------
Кофти е - гушваш се до неква девойка и уж приятели, приятели, ама приятелят ти отдолу друго си мисли...
Приятелство между мъж и жена... трудна работа бейби...
И при мен беше същото...бил е до мен в най-трудните ми моменти,подкрепял ме е във всичко и един ден просто ми каза е иска да сме повее от приятели и ето вече година и половина сме заедно![]()
zamislih se i nad tova,4e sum na 16,toi na 21....razlikata ne e 4ak tolkova golqma,no vse pak....Първоначално написано от SuMmEr*LoVe
в същата дилема съм...само дето вече от другата страна желанеито не се показва..както и да е не говорим за мен...
е странно да се влюбиш в приятел....в най-добрия....но не е рядкост,познаваш този човек достатъчно добре за да му имаш доверие в една връзка...би се получило...
и ако мен питаш опитай, за да не съжаляваш после за пропиляния шанс...повярваи и най-добрия ти приятел е възможно да се превърне в голямата ти тръпка...просто ти трябва време да го осъзнаеш..успех!
Искам те,но те искам завинаги,нощ и ден само с мен да си истински!
http://www.poster.net/kimberlin-keit...py-5001238.jpg
Влизай смело в боя. Така или иначе ако останете само приятели отсега нататък ще е спек.
10x all![]()