.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

най-добрия ми приятел

dobur ve4er....4uvstvam se mn mn oburkana...tazi ve4er hodih na gosti na nai-dobriq si priqtel,koito poznavam ot okolo 4 god,4esto se vijdame,spodelqme i taka...tazi ve4er oba4e mn mi se spe6e,legnah si,toi legna do men i si me gu6na (imam mu pulno doverie,znam 4e nikoga ne bi se vuzpolzval ot men),v edin prekrasen moment se zmisli ne6to,popitah go za kakvo,otgovora be6e"prostoo nz kakvo da pravq s teb,zabelqzala si,4e izpitvam golemi simpatii kum teb,no me e strah da ne izgubq doverieto ti,da ne se rao4arova6 ot men,iskam da ti e hubavo,znam,4e sega ti e,no za napred ne sum siguren"sled tova me celuna,po4uvstvah se....6tastliva

Sled tova se zamislih,haresvam li go?Nz....az go obi4am,no po razli4en na4in..prosto nz dali sum in love,naistina hubavo mi e,daje prekaleno,vse edno vs e sun...

Nz kakv0 da pravq...

Мега фен
    Град
    София
    Явно момчето иска да сте нещо повече от приятли.Ако и ти искаш,пробвайте.Но ако чувствата ти към него са чисто приятелски,по-добре не му давай напраэни надежди.
    [size=7][b][u]fosse cos

ами...виж примерно при мен стана по същия начин...и се получи побвай според мен си сртува

Цитирай Първоначално написано от antifreeze
    ами...виж примерно при мен стана по същия начин...и се получи побвай според мен си сртува
    4oveka e strahoten,umen,otgovoren i mn mn n dobur,no az sum oburkana

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Риск печели , риск губи... Понякога от най - добрите приятели можеш да очакваш и най - добрия партиор... Така че рискувай..

Град
    Монтана
    Ако не рискуваш няма да разбереш, никога

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Явно момчето иска да сте нещо повече от приятли.Ако и ти искаш,пробвайте.Но ако чувствата ти към него са чисто приятелски,по-добре не му давай напраэни надежди.
    +1

Животът е адът описан в Библията!

Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    Има шанс после да не сте същите приятели,но явно при него от много време вече не е само приятелство.Защо не опиташ?А и щом ти е станало хубаво от целувката и се питаш харесваш ли го..може да има и нещо вярно.Опитай нищо не губиш
    Ako nqkoi te popita kakvo e liubovta,kaji mu,che e mechta,koqto vodi do smyrtta!

Остави се на течението за момент. К'вото трябва да се случи, ще се случи неизбежно. А междувременно не го мисли прекалено много, а действай на мига... така е по-вероятно да постъпиш правилно, отколкото да го мериш 20 пъти преди да го отрежеш веднъж.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

И аз бях така /само че аз харесвах бест фр ми/ и не рискувах , а сега той ме харесва Давай....Може пък и да излезне хубава и пълноценна връзка с успешен happy end Успех миличка

Град
    Hard Rock Cafe
    go for it !

пускай му и да се почвате явно ти си го приела малко за даденост но когато ви ударят емоциите ще ви е 2х по-яко

звучиш като някои приказна история няма такова полужение обичам по един друг начин или го обичаш или не замисли се "любовта" между момиче и момче дали е възможна само като ФР все някога един от двамата ще си даде преценка че това е истинската любов до него / нея а пък и да не си струва да рушите приятелсво заради нищото но щом ти е казал вече че има чувства към теб то вече не е такова приятелство
    I've seen a place where hearts cannot be Bought or just borrowed.I've seen the sun hidden in your soul,Shining on me.Shining on me like a guardian Covers me, warming me in this coldness... My whole life!

абе за мен термин "много добри приятели" между момче и момиче си е неосъзната любов

Цитирай Първоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
    абе за мен термин "много добри приятели" между момче и момиче си е неосъзната любов
    I've seen a place where hearts cannot be Bought or just borrowed.I've seen the sun hidden in your soul,Shining on me.Shining on me like a guardian Covers me, warming me in this coldness... My whole life!

Цитирай Първоначално написано от utrevpetchasa
    звучиш като някои приказна история няма такова полужение обичам по един друг начин или го обичаш или не замисли се "любовта" между момиче и момче дали е възможна само като ФР все някога един от двамата ще си даде преценка че това е истинската любов до него / нея а пък и да не си струва да рушите приятелсво заради нищото но щом ти е казал вече че има чувства към теб то вече не е такова приятелство
    do v4era si misleh,4 emoje da su6testvuva pritestvo m/u mom4e i momi4e,samo priqtelska lubov i taka....no ve4e zapo4nah da se sumnqvam :/

Цитирай Първоначално написано от PoisoNGirL
    Има шанс после да не сте същите приятели,но явно при него от много време вече не е само приятелство.Защо не опиташ?А и щом ти е станало хубаво от целувката и се питаш харесваш ли го..може да има и нещо вярно.Опитай нищо не губиш
    "ni6to ne gubi6"-naprotiv moga da izgubq mn-priqtelstvoto mu,koeto e nai-vajnoto za men,za6toto do sega ne sum sre6tala takuv 4ovek,koito vinagi za vsi4ko me razbira i na kogoto moga da spodelqm vsi4ko....

4ak sega osuznavam,4e ot dosta vreme si me e haresval,misleh,4e milite dumi,pregrudkite,blizostta sa 4isto priqtelski...vseki put kogato se vijdame me pita,dali hodq s nqkogo,zaribqvam li se,a to za6to bilo... Tova o6te pove4e me oburkva :/

Цитирай Първоначално написано от claraa
    Цитирай Първоначално написано от utrevpetchasa
    do v4era si misleh,4 emoje da su6testvuva pritestvo m/u mom4e i momi4e,samo priqtelska lubov i taka....no ve4e zapo4nah da se sumnqvam :/
    и аз те обичам милата

ti ne6to mai se ebava6

а глупусти слънче , просто нямаше какво да ти отговоря пък и тъка и тъка сме откровенни не съм била с момиче но бих искала да опитам някой път е не Кларче душко ако се е*авъ* с тебка щеше да е нещо др не че те бичкам слънче :P

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Преди една година някаде и,аз бях в съ6тата ситуация и пробвахме много пъти с момчето ама така и така ни6то не излезе Не съжелявам за това ама сега поне си остана приятелството ни малко трудно стана,но той си хвана приятелка и аз съ6то и сми обичаме гаджетата и за това сега има приятелство ама иначе приятелство между момиЧе и момче няма,аз съм се обедила в това-винаги единият почва да изпитва Чуства и всичко се разпада.

Град
    Terra incognita!
    Трябва сама да изясниш чувствата си към-дали са само приятелски или има и нещо повече и тогава ще знаеш какво да правиш.Няма лошо едно добро приятелство да прерасне в любов.Ние няма как да ти кажем дали го обичаш като повече от приятел,това сама трябва да го осъзнеш,въпреки че положението е леко объркано,но ще се справиш,споко!Успех!
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

Мега фен Аватара на koalka
    Опитай се да разграничиш двете чувства, защото после и двамата ще старадате от това...

Ако ти харесва като нещо повече, като момче и не само като приятел - и аз съм на мнение, че трябва да опитате.Обаче, ако чувствата ти са само приятелски - остави нещата така, защото ще стане по-зле.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си