.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Град
    Ботевград

Не Знам какво да правя вече !

Има Момче , което харесвам страшно много.Говорим си за всичко. Той знае , че го харесвам.Ама си е същия.Виждаме се често , но не знам как да постъпя вече ... Буквално Умирам вече... Не Издържам така ...
    !!! скайп : brutal.lady
    - - капка любов.. цяло сърце!

не те харесва ли имаш предвид?

Еми щом толкова време нищо не е направил, явно не те харесва, ама току виж някой ден късмета ти се усмихнал, мн успехчета

Ох колко познато!Радвай се,че се виждате,а не е някой тъпак,който ше се сдуха след като разбере,че го харесваш и ше те изтрие от познатите си.

Голям фен Аватара на sapphirr
    щом знае,а си клати краката,зна4и голяма надежда няма.

Цитирай Първоначално написано от ЕкЗеКуТоPкаТа
    Ох колко познато!Радвай се,че се виждате,а не е някой тъпак,който ше се сдуха след като разбере,че го харесваш и ше те изтрие от познатите си.
    Su6toto se slu4i s men
    www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....

Цитирай Първоначално написано от bebeto0o
    Цитирай Първоначално написано от ЕкЗеКуТоPкаТа
    Su6toto se slu4i s men
    + 2 ; Поне да се радвам че го виждам ... Ех мамка му няма ли да го забравя най-сетне

Град
    sofia
    следващия път като се видите повдигни въпроса не само да му кажеш 4е го харесваш а и го питай кой кво изпитва..може пък да му трябва леко побутване за да се осмели да направи нещо

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Цитирай Първоначално написано от sladku_bebzi
    Еми щом толкова време нищо не е направил, явно не те харесва, ама току виж някой ден късмета ти се усмихнал, мн успехчета
    Съгласна съм!
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Бъди малко по настоятелна, накарай го да говорите за това и го питай дали има някъкъф шанс =D>

Цитирай Първоначално написано от Funky Fresh
    Бъди малко по настоятелна, накарай го да говорите за това и го питай дали има някъкъф шанс =D>
    абсолютно така с догатки до никкъде няма да я докараш повярвай...

с времето ше го забравиш,спокс.а ако наистина искаш да разбереш дали имаш шанс с него го питай директно както аз направих.думите ми бяха следните "ам здрасти,иво.ше те питам нещо,ако може де...имам ли някакви шансове с тебе?" той ме гушна и ми каза,че съм супер печена и мн добра фр и т.н ама не ме харесва,а и не иска приятелка.и така.малко гадно беше,но поне сега нищо в отношенията ни не се е променило и така. но бъди подготвена преди това за какъвто и да е отговор.стискам палци

Град
    Bikini Bottom
    Щом знае, а нищо не прави, значи няма чувства към теб. Забрави го. Намери си друг. Като се виждаш с него, няма да го забравиш лесно. Само ще си объркаш мислите.

Град
    Ботевград
    Govorih s nego.. ... pitah go dali ima nqkfi shansove .. i toi me celuna .. i posle mi kaza ... napravi si izvod... i posle nishto ne napravii.. ne znam veche ... ama naistina
    !!! скайп : brutal.lady
    - - капка любов.. цяло сърце!

Град
    София
    хаха, начи ся е твой ред ти да го целунеш

Супер фен
    Град
    Венера
    И тва какво общо има със секса?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми