- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не Знам какво да правя вече !
Има Момче , което харесвам страшно много.Говорим си за всичко. Той знае , че го харесвам.Ама си е същия.Виждаме се често , но не знам как да постъпя вече![]()
![]()
... Буквално Умирам вече... Не Издържам така ...
![]()
![]()
Еми щом толкова време нищо не е направил, явно не те харесва, ама току виж някой ден късмета ти се усмихнал, мн успехчета![]()
Ох колко познато!Радвай се,че се виждате,а не е някой тъпак,който ше се сдуха след като разбере,че го харесваш и ше те изтрие от познатите си.![]()
Su6toto se slu4i s menПървоначално написано от ЕкЗеКуТоPкаТа
www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....
+ 2Първоначално написано от bebeto0o
; Поне да се радвам че го виждам ... Ех мамка му няма ли да го забравя най-сетне
![]()
![]()
![]()
следващия път като се видите повдигни въпросане само да му кажеш 4е го харесваш а и го питай кой кво изпитва..може пък да му трябва леко побутване за да се осмели да направи нещо
![]()
Съгласна съм!Първоначално написано от sladku_bebzi
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Бъди малко по настоятелна, накарай го да говорите за това и го питай дали има някъкъф шанс =D>
абсолютно така с догатки до никкъде няма да я докараш повярвай...Първоначално написано от Funky Fresh
с времето ше го забравиш,спокс.а ако наистина искаш да разбереш дали имаш шанс с него го питай директно както аз направих.думите ми бяха следните"ам здрасти,иво.ше те питам нещо,ако може де...имам ли някакви шансове с тебе?" той ме гушна и ми каза,че съм супер печена и мн добра фр и т.н ама не ме харесва,а и не иска приятелка.и така.малко гадно беше,но поне сега нищо в отношенията ни не се е променило и така.
но бъди подготвена преди това за какъвто и да е отговор.стискам палци
![]()
хаха, начи ся е твой ред ти да го целунеш![]()
И тва какво общо има със секса?