Такам,от много време не бях влизал в акаунта си,просто си четях..само че пак излезе проблем...От 1 месец си имам фр-ка която е мн сладка,хубава,забавна и умна и просто олицетворява момичето с което винаги съм искал да бъда...само че през този един месец бях скаран с най-добрата си фр-ка и сега на скоро се сдобрихме и като съм около нея ми е някфо супер яко,мисля си за нея,даже на моменти я ревнувам..преди да се скараме имах чувства към нея повече от половин година,но тя не ми отвръщаше,накрая когато чувствата ми започнаха да охладняват тя ми каза че пък тя има повече от приятелски чувства и след тфа не разбрах защо се скарахме.Страх ме е че пак ще се получи същата история от преди,тъкмо с мисля че спирам да имам чувства към Н (бест фр-ката) и намирам друго момиче,но след време пак се връщам към Н...
Та в момента съм раздвоен м/у сегашното си страхотно момиче(Р) и бест фр-ката(Н)...От една страна докато съм с Р ми е мн приятно но после пак почвам да си мисля за Н...а пък ако тръгна след Н щя загубя едно страхотно момиче а също е възможно да загубя и една страхотна приятелка...Малко дълго стана, но дано го прочетете,защото наистина не знам какво да правя