[img][list]Тука сигурно има хора, които са го преживели това и могат да ми кажат. Та, преди 5 дена ме оперираха от апендисит и вчера ме изписаха, но докторите и сестрите не ми обясниха много,много какво мога да ям. Казаха пюрета, мляко, солети, бисквити...и без леща, боб,шоколад, плодове и зеленчуци. Е да, ама с това изобщо не се изчерпва разнообразието на храните, а и до колкото разбрах секи изминал ден може все повече неща да се ядат. Плс помогнете, защото зверски съм изгладняла, направо немога да се позная, ужасно съм отслабнала...
Леле, горкатаИ аз съм го преживяла... Е, бях на 6 години, но си спомням всичко. Внимавай и не се движи много, за да не се получи там... забравих как се казва. Просто... просто се опитай да го преживееш. Операцията е гадно нещо, но те спасява от по-тежки последствия. Дано се оправяш по-бързичко... Успех ти желая
![]()
Мерси.
За движението аз не се движа твърде, смисал до тоалетната, до банята.....ама то гърба ми се изморява от седене в една поза. И най-гадното е, че се чувствам адски слаба и като фигура и като сили. То вчера ена санитарка прекали да ме разхожда, накара ме да обилоля полувината болница за да ми вземат крав, а май не и беше работа...
Но за яденето някой помни ли?
Здравей, преди 2 години ме оперираха и мен от това. Не е вярно че неможеш да ядеш плодове. Банан можеш да ядеш но само половината, защото иначе ще ти стане тежко. на 6-7 ден вече можеш и печено пила да хапваш. А относно бобените истории и зелето тях ще и ядеш след 2-3 месеца.
Знам какво ти еИ аз го преживях преди 2 години и половина.Само те съветвам да се движиш много (Е не се претоварвай де)А относно яденето аз тогава отслабнах 5 кг.Проблема в мен беше че неисках да ям и ми включиха системи
![]()
Яж крем-супи, печени неща /месо, картофи/, банани, портокали, може мляко, бисквити в млякото, кремчета разни...Ами не е малко, даже си е доста разнообразно. Друг е въпроса, че ще ти стане тежко ако преядеш, дори може да те боли корема. Яж по малко, но често! И пий много вода.
Ohaa, neska hodih da mi mahat koncite i piitah kakvo moje, kakvo nei S m.j.a sam po4ti saglasna, no za pe4enite neshta i bananite specialno mi kazaha da NE qm .
пффф луд ли си , слушай сега на 2-рия ден ядях шоколад за сила щот кат станех от кревата и веднага ми падаше кръвното , а аз пушех през тва време там първите дни и не ми беше добре ама след 1 седмица си ядях всичко квот си пожелаех само в началото е гадно яж квот ти кеф ама не по многоПървоначално написано от lussi
преди година точно ме оперираха от перитонит-влошен апендисит-смъртоносен.По принцип до края на престоя в болницата започнах да пия вода и сокове,колкото ми се пиеше.до 3-4 седмици ядох вече сякакви храни,а 2 месеца след операцията поднових тренировките по фитнес.Отслабнах 9 кила.след 6 месеца си възвърнах килата.Не при всеки е еднакво,обаче,сещаш се.Ако имаш други въпроси някакви,питай
Ole, ako i na mene mi trqvat tolkova meseci 4e da si varna kilcata ...nz ama si gi iskam obratno! Tvarde sam slaba sega...samo 45kg , a sum 169cm...
ще си ги възвърнеш,споко.Първоначално написано от lussi
To ne e edna belq, sa puk imam nqkakvo vazpalenie na seva i tam nqkakav gnoi izleze kato mi smenqha prevrazkata go otkriha... ***i kasmeta...
не се оплаквай , откакто ме оперирахаПървоначално написано от lussi
тва стана 23 май 2007 от тогава понеже карам скейт , крака суупер често ме боли и като се бръсна нали по гениталитепак ме боли като го натисна.. не се оплаквай с тва възпление
![]()
Dnes se ustanovi 4e e ostanal ot koneca i za tva e stanalo taka... kak moje da ne doglejdat tztzt