- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Искате ли да се върне раздела за наркотиците?
Е ако само това е проблема вярвам че все ще се намерят желаещи да се нагърбят със задачат да го поддържат в приличен вид.Първоначално написано от KiLLeR_InSTiNkT
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
я да видим сега колко от желаещите да се върне тоя раздел искат това да стане, за да се "образова българската младеж" и колко за да ми се хвалят колко коза изпушиха на миналия купон ??![]()
Искам да се върне, за да мога да науча нещо полезно и интересно относно наркотиците... Ще ми бъде полезно да разбера повече информация от самите хора, употребяващи. А и точно този раздел ме отказа да пробвам дадени неща...Първоначално написано от OtherDimension
Аз пък гласувах "за". Нека си го има раздела, просто трябва да има строг модераторски контрол, за да не се залива с наркомански тъпотии.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
пфф ебати клишето.ако искаш да научиш нещо полезно за наркотиците може да запомниш тва "ду нот трай дръгс ар бед!"Първоначално написано от KiLLeR_InSTiNkT
Може да е клише, но вече съм пробвала някои, а други не бих точно заради някои обяснения тук. И все пак не може да се отрече, че имаше някои интересни теми в точно този раздел.Първоначално написано от find_m3
Човече наистина вярвам че именно този форум е мястото където можеш да обясниш на деца именно в тази възраст за какво става въпрос и евентуално те САМИ със СОБСТВЕНИТЕ си глави да разберат как стоят нещата. Защото не можеш просто да им кажеш тва е лошо не го прави, защото точно това правят възрастните и точно напук те го правят защото забранения плод е най - сладък. Номерът е сами да осъзнаят за какво става дума. И като човек, пробвал почти от всичко и същевременно не употребяващ нищо в момента смятам че мога да помогна.Първоначално написано от OtherDimension
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
и кво лошо ли беше като друсаше?Първоначално написано от Sevt
Не. Беше си мерене на нарко пишки.
аз не вярвам .. не виждам нито един, който ще се наеме да върши добро дело:Р, виж какво казва Хостайл - точно това ще стане ;]Първоначално написано от Sevt
Да,обаче от секс не се умира.Не води и до пристрастяване.Даже е и здравословен,ако се използват нужните предпазни мерки.Първоначално написано от Christ
Освен това е и легален.
А този форум за наркотиците НЕ беше с поучителна насоченост,каквато мисля,че му беше идеята.Хората там не спориха ЗА или Против наркотиците.
По-скоро беше място,където един на друг си предлагаха някой нов наркотик,даже съм виждала теми в които пишеше и мястото от където можеш да си го набавиш.
Писах преди да го махнат тема с оплакване в раздела с "Похвали и критики" ,но не ми уважиха мнението.Радвам се,че в последствие го махнаха.
По принцип ми е адски безразлично за наркоманите,до момента в който почват да парадират с начина си на живот и как те изживявали толкова разтърсващи неща,колкото ние,обикновените хора не може да изпитаме.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
E хубаво , така или иначе ако въпросът е някой да поеме отговорността да се грижи за тоя подфорум и толкова няма кой аз бих я поел. При всички положения смятам че точно в един тийн форум точно тази тема е наложително да бъде застъпена. Ако и едно дете може да проумее за какво става дума и не се впусне в омагьосания кръг си е струвало. KiLLeR_InSTiNkT ти е най - добрия пример...Първоначално написано от OtherDimension
Желаещи има,желание от модераторите няма...И аз така мисля,то ако в теен форум няма такава тема къде другаде ?!?Първоначално написано от Sevt
П.С. Шибани комунисти !
Първоначално написано от AnincetoSexy
Първоначално написано от KiLLeR_InSTiNkT
Да наистина имаше такива теми,които наистина са прекалени,но нали заради това са модераторите ?!Напълно подкрепям. :PЖелаещи има,желание от модераторите няма...И аз така мисля,то ако в теен форум няма такава тема къде другаде ?!?
П.С. Шибани комунисти !
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Абе бегайте бе! Хостайл хубаво си го каза.
What you give is what you get!
има си -кофатаПървоначално написано от Мо6no
![]()
Нека всички които са ЗА връщането на раздела сложат тази картинка http://prikachi.com/files/91810D.jpg в подписа си
Първоначално написано от AnincetoSexy
пфф какво им пречи на всички, на който не му харесва да не влиза![]()
не са били рекламни, никой няма да почне да друса само защото е чел някаква си тема във форума, всичко зависи от това с какви хора се събирашПървоначално написано от exploitedteen
по същата логика няма смисъл и от форума, направо целия да го затрият![]()
възможно е ако се събира с такива, а не ако чете в някоя тема... все едно някой от форума да каже вчера паднах от 15 етаж, беше много яко и утре целия форум го гледаш размазан пред блоковете![]()
писна ми да споря... моето мнение е вече ясно
мн ясно, че трябва да се върне раздела.. все пак той беше единствения, в който пишех хахаахах пък и кфо лошо има да споделяш опита си и различни преживявания свързани с наркотиците.. нали децата трябва да знаят кое е защо е и т.н. не само да им кажете тфа е лошо и толкоз хах трябва да имат информация и за лошата и за добрата страна и тогава да си преценят сами.. ама вие сте толко зле че няма смисъл..
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
Само да добавя, че не бих се повлияла да пробвам нещо, само защото съм прочела тук "колко е яко", "върховно" и т.н. Това беше, защото движех в една компания с такива хора, но определено се въздържах да продължа с опитите на други наркотици заради някои мнения тук. Интересни ми бяха коментарите на тези, които наистина знаеха за какво става въпрос, а не "мерипишковците", както ги наричате.Първоначално написано от exploitedteen
![]()