.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: DUREX PERFORMA

DUREX PERFORMA

Въпроса ми е изцяло конкретен - наистина ли помагат тези презервативи ? С колко време забавят еякулацията, приблизително ? Има ли негативни страни относно ерекцията ? Бихте ли ги препоръчали на хора, които страдат от проблема с преждевременното еякулиране ? Нещо по-специфично за тях, нещо, с което да се различават от другите презервативи (като начин на поставяне, по-тънки ли са и пр.) ? Ще помоля за мнения само от тези, които са ги пробвали. Благодаря!

Голям фен
    С нищо не се различават от другите презервативи, освен че вътре имат едно бяло като малко топче крем, което всъщност е това което те обезчувствява. Трябват му няколко минути да подейства, така че ако свършаш моментално няма да ти помогнат. Иначе с колко ще удължат много зависи, но не разчитай че правят магия. Няма да ти убият ерекцията. Предвидени са точно за забавяне на изпразването. Усещането накрая е все едно имаш още един, но изтръпнал крак - тоест не е много добро. По-добре поработи малко над някоя техника за забавяне, отколкото да си ебаваш цялото усещане.

Няма кой знае каква разлика. Удължават до известна степен... но не е много. Така, че наистина ако свършваш още преди да си започнал няма да помогнат.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

ще ги пробвам ама да не обезчувстяват много

няма да ти помогнат особено
    аз ползвам ето тези: цък

Град
    София най-голямото село в БГ
    pri vseki razli4no deistva zavisi si
    Ти Си МноГо FreSh And CoOL,и Те ХарЕсВам Very Much,ВедНъЖ Look At Me и ПосЛе Don`t Forget Me...СърЦетО Ми е Тик-ТаК For YoU,ЗаЩотО I LovE YoU...!!! {}

на перформата аз хич не им понасям накрая чувството е доста кофти...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си