- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- вие как мислите и какво ще ме посъветвате?
значи по стечение на обстоятелствата стана така че се запознах с един фр. на най-добрата ми приятелка.Всичко ок докато той не започна да се прави (поне аз така го разбирам после ще се обоснова защо) - почна да иска целувки от мен,прегръдки и секви такива като ми го казва в прав текст,аз винаги обаче отказвам защото:
1.преди харесваше едно момиче което познавам,но пак не спираше с това
2.не ми се вярва да ме харесва,просто защото съм свикнала повечето момчета да се бъзикат с мен и да ме отбягват
Моля ви помогнете ми кво да правя незнам кат ми каже нещо от сорта нямали да ме гушнеш и аз се изчервявам кат домат макар да запазвамсамообладание.Той между другото си е дооста хубав и всичките ми приятелки(както и аз де да си призная) си падаме по него,ноо ме е страх примерно кат ми каже няма ли да ме гушнеш/целунеш или нещо от сорта и аз да се съгласа и той да се подиграе с мен
![]()
![]()
просто незнам дайте ми съвети моля ви
![]()
![]()
![]()
![]()
Има и по-дълги![]()
Ами какво да ти кажа ... Ние не можеме да знаеме дали той се ебава с теб или не. Ти сама трябва да го разбереш, а как ще стане е отделен въпрос - дали ще го попиташ директно, ще го изпробваш по някакъв начин или ще гледаш на карти си е твоя работа вече. Но щом така се върти покрай теб, според мен не се ебава. Ако иска само да ти се подиграва, то тогава тоя е ебаси нещастника!
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
ами... ако питаш мен щом той се държи така защо пък и ти да не се държиш по същия начин ...пробвай...отвръщай му... нищо не губиш![]()
Ами аз ако бях на твое място бих продължила да го отблъсквам известно време, докато не разбера точните му замисли. Или пък бих казала нещо от сорта на: Защо да те прегърна? Защо да те целуна? Какво печеля?Защо пък ти не ме прегърнеш или целунеш? :P
Наблюдавай го... виж подхилква ли се, когато ти ги говори тия... и после прецени какво да правиш или пиши пак тук за съвети.ще следя темата!
![]()
ami poneje sega ne se vijdame mnogo 4esto nqma da moga burzo do otgovorq ni kogatose vidim iako pak napravi taka smqtam da go popitam nqkoi ot vuprosite,koito 1 ot potrebitelite be6e pisal( kakvo pe4elq,za6to da te pregurna i t.n.).Imam 4uvstvoto 4e se ebava s men 6toto az poprincip sum malko po stesnitelna itoi mai go pravi za da se pokaje kolk oe gotin li nz prosto ,no mersi za suvet4etata na vsi4kii![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Важното е ти дали го харесваш.
Ако да - всякакви мисли, че може да ти се подиграе или не знам си кво си - са оправдание.
Хвани го за главата, придърпай го и му тегли една яка целувка по муцуната - и после "Хм... кво става готин - що така почервеня като домат"![]()
Първоначално написано от coolkiss
![]()
![]()
i tva sum go mislila ama ima edna ku4ka det se e s nas i tq 6te me pogrebe jiva posle
![]()
![]()