.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

вие как мислите и какво ще ме посъветвате?

значи по стечение на обстоятелствата стана така че се запознах с един фр. на най-добрата ми приятелка.Всичко ок докато той не започна да се прави (поне аз така го разбирам после ще се обоснова защо) - почна да иска целувки от мен,прегръдки и секви такива като ми го казва в прав текст,аз винаги обаче отказвам защото:
    1.преди харесваше едно момиче което познавам,но пак не спираше с това
    2.не ми се вярва да ме харесва,просто защото съм свикнала повечето момчета да се бъзикат с мен и да ме отбягват
    Моля ви помогнете ми кво да правя незнам кат ми каже нещо от сорта нямали да ме гушнеш и аз се изчервявам кат домат макар да запазвамсамообладание.Той между другото си е дооста хубав и всичките ми приятелки(както и аз де да си призная ) си падаме по него,ноо ме е страх примерно кат ми каже няма ли да ме гушнеш/целунеш или нещо от сорта и аз да се съгласа и той да се подиграе с мен просто незнам дайте ми съвети моля ви

извинявам се за дългия роман :P

Има и по-дълги
    Ами какво да ти кажа ... Ние не можеме да знаеме дали той се ебава с теб или не. Ти сама трябва да го разбереш, а как ще стане е отделен въпрос - дали ще го попиташ директно, ще го изпробваш по някакъв начин или ще гледаш на карти си е твоя работа вече. Но щом така се върти покрай теб, според мен не се ебава. Ако иска само да ти се подиграва, то тогава тоя е ебаси нещастника!
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

ами... ако питаш мен щом той се държи така защо пък и ти да не се държиш по същия начин ...пробвай...отвръщай му... нищо не губиш

Голям фен Аватара на gorska
    Град
    в гората... !We all live in оur yellow submarine!
    Ами аз ако бях на твое място бих продължила да го отблъсквам известно време, докато не разбера точните му замисли. Или пък бих казала нещо от сорта на: Защо да те прегърна? Защо да те целуна? Какво печеля? Защо пък ти не ме прегърнеш или целунеш? :P
    Наблюдавай го... виж подхилква ли се, когато ти ги говори тия... и после прецени какво да правиш или пиши пак тук за съвети. ще следя темата!

Цитирай Първоначално написано от antifreeze
    ами... ако питаш мен щом той се държи така защо пък и ти да не се държиш по същия начин ...пробвай...отвръщай му... нищо не губиш
    +1

ami poneje sega ne se vijdame mnogo 4esto nqma da moga burzo do otgovorq ni kogatose vidim iako pak napravi taka smqtam da go popitam nqkoi ot vuprosite,koito 1 ot potrebitelite be6e pisal( kakvo pe4elq,za6to da te pregurna i t.n.).Imam 4uvstvoto 4e se ebava s men 6toto az poprincip sum malko po stesnitelna itoi mai go pravi za da se pokaje kolk oe gotin li nz prosto ,no mersi za suvet4etata na vsi4kii

Важното е ти дали го харесваш.

Ако да - всякакви мисли, че може да ти се подиграе или не знам си кво си - са оправдание.

Хвани го за главата, придърпай го и му тегли една яка целувка по муцуната - и после "Хм... кво става готин - що така почервеня като домат"

Цитирай Първоначално написано от coolkiss
    Важното е ти дали го харесваш.

Ако да - всякакви мисли, че може да ти се подиграе или не знам си кво си - са оправдание.

Хвани го за главата, придърпай го и му тегли една яка целувка по муцуната - и после "Хм... кво става готин - що така почервеня като домат"
    i tva sum go mislila ama ima edna ku4ka det se e s nas i tq 6te me pogrebe jiva posle

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си