Ситуацията е следната: хлътнала съм по едно момче от моя клас и той май също има симпатии към мен. До тук добре, НО.... Имам няколко големи проблема.
От една страна е това, че той в очите на почти всички е луд. Всъщност както повечето момчета се опитва да привлича внимание с глупостите си, но много малко хора разбират това (не че се и опитват де).
Друг проблем е, че преди да "хлътна" бях коментирала с приятелките си за това колко е тъпо да имаш гадже от същия клас, защото нон-стоп се виждате и т.н. Сега, ако им кажа, че съм хлътнала, ще излезна двулична..... А те започват да ме подозират и едната от тях (Е.) ме подпитва за това, а аз твърдо отричам. Другото момиче (Ц.), с което се движа пък въобще не подозира истината и избухва в смях всеки път, когато Е. я попита какво мисли по въпроса. Аз се присъединявам към смеха насила. Знам, че не е правилно, но просто не знам вече какво да правя.
А има и още едно последно нещо: мнението на третата ми приятелка (Б.) за това момче може да се обобщи се една дума :"идиот". М/у тях винаги е имало търкания и имам чувството, че ако призная ще й падна в очите.
И на последно място (но не и по важност): имам нещо като "страх от обвързване". На 15, съм досега не съм имала гадже, а това е първият случай, в който може би има някакво бъдеще. И въпреки това изпитвам някакъв странен ужас от това да бъда по-близка с някого.

Оффф стана доста объркано май и се надявам да сте ме разбрали и да ми помогнете. Благодаря предварително.

(Не знам дали е за тук темата или за раздел "Любов"- модовете да решат.)