- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Приятелят ми не е сериозен
Здравейте!Имам си приятел който е супер готин, но имам чувството че още не е пораснал.Държи се като олигофрен(меко казано) искам да скъсам с ного но немога! ПОМОГНЕТЕ! ДАЙТЕ СЪВЕТ! извинявайте ако темата е глупава
т.7
krem4et0
ми кажи му да бъде по сериозен...
Е, защо не можеш? Обясни малко по-подробно! Дай пример за какво точно му е олигофренското... Така не мога да ти помогна.![]()
това какво общо има с молбата на момичето ....Първоначално написано от 0wn3r
еми душко щом не можеж значи не си достатъчно стабилна психически да издържиш . не е кои знае какво, но тъка е понякога момчетата са недорасли по бавно влизат в пубертета от нас и за тях повечето неща са като игра от детсвото някои порастват други не но определено тези които си остават деца са по забавни но и малко глуповатинамери си сериозно момче в такув случай ако държиш на дългите връски ако не продължавай с този което не е наи одачния вариант
I've seen a place where hearts cannot be Bought or just borrowed.I've seen the sun hidden in your soul,Shining on me.Shining on me like a guardian Covers me, warming me in this coldness... My whole life!
Направи му забележка ако не се пооправи просто му кажи,че искаш някой по-сериозен човек до себе си![]()
Плс спри да правиш това...супер е глупавоПървоначално написано от 0wn3r
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Първоначално написано от 0wn3r
ДЕБИЛ
еми късай и това еили проведете 1 много сериозен разговор отностно неговото поведение
какво друго можеш да направиш ...
Кажи му, че ако не престане да се държи детински ще го зарежеш и така...![]()
Първоначално написано от elsy
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
В къв смисъл "не е сериозен" ... ? И в къв смисъл "се държи като олигофрен" ...? Просто темата ти е малко неясна....Впрочем моя също на моменти супер много се лигави и си праим шоуто....на тия лиготийки гледам положително... : )) Нооо пак казвам..зависи за ква лиготия става въпрос![]()
това ми харесаПървоначално написано от sapphirr
![]()
![]()
хах но все пак мисля че трябва да си поговориш сериозно с него относно даржанието му..Просто му кажи че това не ти харесва и би искала да го помени..а ако нещо не се съгласи спри да му обращаш всякво внимание и ако те обича накрая ще се осазнае..![]()
Искаш да скъсаш с него, но не можеш?Егати оправданието...и защо не можеш?Просто, като не ти харесва се разделяте и това е.
Дай му малко време![]()
And now you want somebody
To cure the lonely nights
You wish you had somebody
That could come and make it right....
С точилката по главата докато не пораснеВъпросът ми е прост:Защо си тръгнала с него,като не ти харесва държанието му?Ако това те успокоява и моя се държи като 9 годишен понякога ама така ни е по-весело
Има си и моменти,в които прекалява,ама му казвам ,че ме дразни и той спира...
Жено,ти или си голямо дърво или си прекалено пораснала за тоя форум
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не е глупава темата, малоумна е направо
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
благодаря многомеждо другото колкото и да го моляяя не се променя спира за малко и пак забравя но иначе е страхотен човек и всички казват че сме супер двоика
![]()
sapphirr написа:
наказан зад вратата докато му дойде акъла
междо другото това ми хареса трябва да го пробвам![]()
незнам как дори да опиша олигофренията му то просто трябва да питате какво не е направил че дори и тогава незнам дали ще мога да ви кайа![]()
много му се нервя
докато порасне лиПървоначално написано от Eas!eR_To_Run
![]()
ОК Какво не е направил ...![]()
problema e re6en blagodarq vi
дааа,а ако го биеше и с вратата в стената даже нямаше и главоболия да имаш!![]()
abe razkarai go i ne mu se 4udi![]()
По-добре е да си разглеждан,отколкото незабелязан.
+1Първоначално написано от PiNk_GiRl
![]()
--------------------------------------------------------