- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не искам да тръгна с някой, който не харесвам
Напоследък наистина има такава тенденция - много хора тръгват с някого без да го харесват само ей така за спорта .. после що се разделяли ..нормално.
И ний са кво да напраим...нещо фукаш ли секат неискаш да тръгваш с никой, не тръгвай..никой не те кара на сила...стой си сама..
Let The BEAT Control Your Body
И аз тва се чудаПървоначално написано от JustaMan
Как ше тръгнеш с някой който не харесваш, след като не искаш ?!
Животът е адът описан в Библията!
ти зле ли си; се едно да питаш дали да ядеш когато не ти се яде(кво сравнение)
Enjoy Life
момиче съм!!
Никой не е казал,че трябва да тръгнеш с някого,когото не харесваш!!!Наистина би предала себе си!И не се ръководи от чуждите мнения или че някой имал гадже,оле и аз трябва да имам->пълна глупост!Всичко с времето си!Както обичам да казвам,по-добре сам/а,отколкото с неподходящ/а!Успех и не се тормози за глупости!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
Добра тема в която да се похвалиш колко ухажори си имала !![]()
Естествено, че няма "да тръгваш" с някой, който не харесваш...
А BTW, къде ще ходите?
Za6to izob6to si misli6 4e trqbva da trugva6 s nqkoi ?!?I naistina ponqkoga sam e mn po dobre ot kolkoto s nqkoi koito ne haresva6(vupreki 4e nqma absoliutno nikuf smisul da trugva6 s takuf 4ovek!)
--------------------------------------------------------
ми 4е кой е седнал да те кара бе ,девой4е???
4естно никъв смисъл нямат такива теми.се едно да седна и да пусна тема "не искам да ям кафяв шоколад,оби4ам само бял"-е на тва кво ше ми напишеш,а?????
мерси все пак на хората, които са заявили позицията и мнението си....всъщност зададох въпроса не за да се хваля с многото си обожатели (както смятате повечето), а за да изразите мнението си дали трябва да ходиш с някой само така за ''спорта '' или трябва да чакаш истинската любов.Беше ми интересно дали държите на чувствата......![]()
![]()
![]()
Ами да аз лично държа много на чувствата и не мисля че трябва да си с някого към когото нямаш,е зависи каква връзка търсиш де ако търсиш кратка фащай някой и да не ти пука :PПървоначално написано от angel4ee
..This time was different felt like..I was just a victim and it cut me like a knife when you walked out of my life.Now I`m in this condition and I`ve got all the symptoms of a girl with a broken heart..but no matter what..you`ll never see me cry [!][!][!]
Е, какво има да правиш - просто продължавай да не тръгваш и това е! Файдата от ходенето с някой, който не те кефи - никаква
Naisitina ne si zaslujava da tragne6 s nqkogo koito ne haresva6..4akai 4oveka rano ili kasno 6te doide... :] i naistina si prava 4e predava6 sebe si :]
mi az sъ6to ne iskam da trъgna s nqkoi det ne xaresvam (ili ne obi4am) i imam 4yvstvoto 4e ako go celyna 6e mi gor4i ... prosto 6e se dъrja dosta neestestveno ... i nqma da mi e priqtno kogato se gy6kame i t.n. ... no xorata kazvat, 4e ot opit glava ne boli ... moqt sъvet e probvai, pъk kakvoto izleze![]()
Представям си колко са много ухажорите ти , щом нито един не си харесала вероятно 2-3....Въпросът е ти дали харесваш , някой който не ти предлага(вероятно има такъв) ,но си като всички останали , чакаш момчетата да те приластяват !