.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40

Hybrid View

Не искам да тръгна с някой, който не харесвам

На 15 съм...много момчета ми предлагат,но аз не приемам.Чувствам, че ако тръгна с някой, който не харесвам ще предам себе си...не знам вече какво да правя....HELPPP!!!

т.7
    krem4et0

еми все някога трябва да опиташ или се влюби в мен и да тръгваме

Момчетата не хапят Поне не всичките. Опитай, няма нищо страшно, пък ако не се получи, винаги можеш да пробваш с някой друг. Късмет

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Щом не ги харесваш няма смисъл да избираш някой от тях...Само ако ти харесва тръгвай с него
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

ne e zadaljtelno sled kato si na 15 i imash masa uhajori da tragvash s nqkoi .... radvai si se sega na svobodata i si jivei .... ima vreme... i mn pravilno postapvash shtom ne haresvash nqkoi i ne ti e na sarce po dobre ne opitvai .....

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от ThePowerOfLove
    Щом не ги харесваш няма смисъл да избираш някой от тях...Само ако ти харесва тръгвай с него
    напълно съм съгласна! На 15 си, не си закъсняла, споко

Ами кой те кара? Защо въобще е тази тема?

Голям фен
    nedei go pravi az sam go pravila i e ujasno

Ми да ти кажа....ако не го харесваш (когото и да е) ....добре е да не тръгваш с него : )) Просто няма смисъл...ше се чувстваш като във затвор Аз първия път като тръгнах с моя не изпитвах нищо към него и ми беше супер кофти...после скъсахме...един път се напих на един купон и заспах с мисълта че той е всичко,от което имам нужда...лошото беше и че на сутринта още я имах тая мисъл...
    Нооо се събрахме след 2 години...сега сме заедно почти една...
    Другата мисъл,която исках да ти кажа е че винаги може да пробваш и ако не ти хареса,да прекъснеш дадена връзка... Ако разбира се не си като мен и имаш трудности със късането
    Всъщност никой не е казал че тряя да си до полуда влюбена в някой...за да си с него... : )) Може само да ти е симпатичен... : )) И по-силните чувства да дойдат по-късничко : ))
    Та с две думи може да не ходиш с никой...може и да поекспериментираш с някой : )) Решението си е твое : )))

И кво сега - фукаш се, че имаш много ухажори?
    Ми като никой не ти харесва, си стой сама - близко е до акъла!
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

наистина тръгни с него .... нали пък може и да ти хареса ако не ще го оставиш и готово все пак ако не го харесаш няма да ти е трудно да го оставиш ... освен ако не ти е добър прятел ама няма как да ти е добър приятел и да не искаш да търгнеш с него ( тука не се изказах като хората ама както и да е ... )

RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!

Град
    Враца
    Ми защо пък ТРЯБВА да ходиш с някой? "Човекът" ще се появи точно, когато най - малко очакваш...

Супер фен
    Щом не харесваш някого, защо трябва да тръгваш с него? Никой не те притиска, така че...Когато дойде момента и се влюбиш тогава ще почувстваш, че искаш да сте заедно...

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    E pone edin ne si li si haresala I na men sa mi predlagali nqkoi koito ne haresvam i ne tragvam s tqh ama 4a pa si4kite

Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    И кво сега - фукаш се, че имаш много ухажори?
    Ми като никой не ти харесва, си стой сама - близко е до акъла!
    амчи кат няма акъл ко да я праим

Град
    Sve7a na Mech7it3
    Ти не си длъжна да ходиш с някой. Като не искаш недей Какъв е проблема?! Те дам да си ти предлагат, само ако ти решиш тогава приемай! Бъди сигурна, че любовта ще дойде изневиделица!
    Поздрави!
    Мистерия е, как се влюбваме, в кого се влюбваме, защо се влюбваме.
    Но го правим...

Много...тъпо ... Никой не те кара да тръгваш с човек , който не харесваш, нали ? Кво искаш от нас , не мога да разбера ?!

Мега фен Аватара на koalka
    Е, кой те кара да тръгваш с някой, който не харесваш?Естествено, че е гадно, пък и не си щастлива.

Супер фен
    Град
    Венера
    Добре правиш...
    Адски тъпо е да тръгнеш с някой който не харесваш - > от опит говоря....
    Но уви! =) има хора, които не съм учим от първия път в който сгрешим ....

И все пак темата ти не е за тоя раздел

Град
    Пловдив
    секи с проблемите си....ама карай де...
    кат не ти харесва никой няма да ходиш с него мноу ясно...
    някой да не ти е сложил вила на врата и да ти казва кво да правиш и с кой да ходиш?!

Град
    Hard Rock Cafe
    ne, seriozno, super ograni4ena i prosta si.. zamisli se samo..
    tvardi6 4e ne iska6 da tragva6 s nqkoi, kogoto ne haresva6.. priemame 4e vsi4ki mom4eta, koito sa ti predlagi, ne gi haresva6.. ne haresva6 nikogo ot potencialnite ti gajeta.. mi 6tom ne haresva6 nqma da se nasilva6.. ako iska6 da si ima6 gaje, 6te se nasili6 da gi haresva6
    blizo do common sense.
    Problemat ti spored men e 4e si nedoraslo obarkano lapence, na koeto ako zadade6 vaprosi otnosno individualniq prozorec s prioritetite, 6te se opuli i oble6ti nasre6ta ti i 6te ostane bezmalvno. ako se poznava6e dostata4no nqma6e da puska6 temi ot takova estestvo.. => si kato ostanalite, jalka, neopitna, bez samouverenost i samouvajenie.. ne zaslujava6 vnimanie, ama ne mi se spi => pi6a -_-

Град
    shumen
    XaXa honey ima6 mn golqm problem.. nz kak da ti go kaja... na4i... kato ne te kefqt mom4etata prosto ne tragva6 s tqh be... kade to4no e problema? tva 4e sedi6 bez gadje li? boje tova savsem ne e minys ;] samo iskam da pod4ertaq 4e dori e plys no nvm... ideqta e: q sa ypokoi ne te li radva nikoi ot vaprosnite kandidati?... ako ne sega6nite nekoi ot sledva6tite li ddz i az ko da kaja neksi ne moga da vidq problema
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    И какво чудно има, че не искаш да си с човек, когото не харесваш, защо се шашкаш толкова, мамка му?! Аз за първи път започнах връзка и целунах момче 1 месец преди да стана на 16. И за миг не съжалявам, защото още съм с този човек и знам, че не ме има за поредна бройка и не би ме оставил, както и аз него. Защо като цяло да започваш връзка с някого, когато няма шанс да просъществува за повече?
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Град
    Там, където е сърцето...
    Минала съм по тоя път да не мога да си харесам никой. Бая хора искаха да са с мен, обаче ги режех просто защото неисках да съм просто с някой..а с човек когото харесвам. Изчакай просто имаш нужда от време, всичко ще се оправи и ще си харесаш някой. Късмет
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

хах що за въпроси само , ами да повето мнения които са ти дали са лично испитани и не гарант че при теб ще се получи нещо такова но не си длъжна да ходиш с някой само защото си сама и имаш 20 предложения трява ти точния човек а не първия срещнат освен ако не искаш просто да правиш сех със някой
    I've seen a place where hearts cannot be Bought or just borrowed.I've seen the sun hidden in your soul,Shining on me.Shining on me like a guardian Covers me, warming me in this coldness... My whole life!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си