.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    keitt Kvo sum precakal?

ami haresvam q no neznam ne sum siguren dali iskam da sme pove4e ot priqteli a puk i sig 6te iska da imame ne6to seriozno puk az ne se nujdaq ot seriozni vruzki liubov i takiva ne6ta no neznam kak da i go obqsnq ;(

Голям фен Аватара на sapphirr
    на български!с думи!

Даа и какво да и кажа ми "Вики сори ама неискам нищо сериозно и неможе да бъдем заедно извинявай" хаха това ли да и кажа и освен да ме напсува и повече да не ми проговори друго няма да стане хаха защото от 3 години откакто сме мн добри приятели незнам това момиче да се е влюбвало и да е обичало ии сега точно да се влюби в мен и аз да я отрежа хаха просто искам да измисля вариант устройващ и двама ни но незнам какъв..

Цитирай Първоначално написано от aNotHeR_pReTty_faCe
    Даа и какво да и кажа ми "Вики сори ама неискам нищо сериозно и неможе да бъдем заедно извинявай" хаха това ли да и кажа и освен да ме напсува и повече да не ми проговори друго няма да стане хаха защото от 3 години откакто сме мн добри приятели незнам това момиче да се е влюбвало и да е обичало ии сега точно да се влюби в мен и аз да я отрежа хаха просто искам да измисля вариант устройващ и двама ни но незнам какъв..
    Хм..така ..

аз да си кажа и мойто мнение по тази тема!

значи, опитай се д апоговориш с нея.Кажи и точно,каквото мислиш..Пробвайте се да тръгнете, опитайте .. ако видиш,че нещате не се получават обаче, трябва да знаеш от личен опит,че нещата после няма да са същите,няма да сте толкова добри френдове...ей т'ва му е кофтито..

ама аз бях в подобна ситуация преди известно време, обаче аз тъпата глава, реших да тръгна с момчето..нещата обаче не потругнаха,разделихме се..и сега когато се видиме някъде на вънка, едвам се гледаме в очите, а си бяхме много хипер добри приятели преди това...

обаче т'ва е.. Риск - печели, Риск - ГубИ!няма никога да разбереш, кое от двете решения е правилното -да си с нея,или да не си...трябва да рискуваш и да опитапш!

еди мърфи май беше казал - Най големият риск в живота,е да не рискуваш ..

решението си е твое,това,което ти говориме ние,са само странични мнения.Трябва да послушаш себе си,да усетиш чувствата си и действаш ..

Успех от мен :P
    Можеш да кажеш на света, че се прибирам.. обратно там където принадлежа! И знам, че царството ми ме очаква и е простило моите грешки!

Град
    столична...:)))
    Цитирай Първоначално написано от chipi_kaoo
    Тва момче и момиче да са "приятели" е ясно за всички.
    Всъщност не разбирам какъв е проблемът момиче и момче да са приятели. Честно казано имам доста момчета приятели, на които се доверявам повече от на приятелките ми. И кфо курва ли излизам?
    Без лични и безлични съобщения, моля.

Град
    столична...:)))
    А пък по темата...мисля си, че колкото и близки да сте като тръгнете, няма да има нещо по-силно от едно приятелство.^^Хм...Щом си сигурен, че не си влюбен в нея, просто я разбери, със сигурност няма да й е леко, не бъди надменен, отнасяй се с нея както досега...Се някога ше й мине 'болестта'
    Без лични и безлични съобщения, моля.

abe are haha 6e trugna s neq puk kvoto stane

Цитирай Първоначално написано от aNotHeR_pReTty_faCe
    abe are haha 6e trugna s neq puk kvoto stane
    Дано излезе нещо хубаво!

x

zna4i tva necenzorirano za tegleneto na patkata koeto me nakara da gledam parvo taka a posle taka si be6e jiva seleniq da me izvinqvat pi4ovete koito go bqxa pisali i nqkoi kopirali.
    Zna4i kakvo moje da napravi6 6te ti kaja.
    Izles s neq na kafe ili razxodka tam.No ne i na same v tqx ili vas.Moje da i se priiska ne6to ne se znae.Taka,4e izleste pogovorete si i kakvo pak tolkova ai sq golqma rabota xvani momi4eto za u6ite ne se darpai taka.I az imax taka mnogo dobri priqtelki kato malak.I izrasnax s pove4eto.Ama se zaxvanax sas sport i napravix edno tqlo i sega vsi4kite mi pi6at i mi se predlagat sami v legloto.Vqrno xvanax si momi4e koeto se zapoznaxme min god ama ina4e nqma6e da propusna edna dve da probam da vidq kakvo 6te6e da izleze ,ako bqx tragnal s tqx vapreki,4e mi bqxa kato sestri pove4eto.Malko stranno be6e ama sled vtorata sre6ta i celuvkite vsi4ko se opravq

dneska i kazah dali iska da opitame i tq samo sedi i vika seriozno li govorish i az mi napulno seriozen sum ii tq tolko se zaradva ii samo me gu6ka6e i vika mn se radvam obi4am te hihi mnn e 6tastliva

Цитирай Първоначално написано от mislitelka
    Цитирай Първоначално написано от chipi_kaoo
    Тва момче и момиче да са "приятели" е ясно за всички.
    Всъщност не разбирам какъв е проблемът момиче и момче да са приятели. Честно казано имам доста момчета приятели, на които се доверявам повече от на приятелките ми. И кфо курва ли излизам?
    ем много ясно тва...момиче да ти е пиятелка не е работа имам само 2 приятелки на който мога да се доверя и сичко останало са момчета....таа по темата : браво пич добро решение =D>

o6te edno dokazatelstvo,4e mujete neznaqt kakvo iskat.Yj se durpate,no ne se durpate i nakkraq kato stanat seriozni ne6tata pak iz4ezvate nqkude si i vsi4ko v edin neprestanen krugovrat.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си