Момичето на което винаги съм разчитал и доверявал най-добрата ми фр от3 години вече все е била до мен снощии бяхме на дискотека и аз пих повече и тя вика ай ела в нас да защото неможеш да се прибереш и аз ок и отидохме в тях аз се изкъпах и изтрезнях и тя вика ай да гледаме някой филм и аз ок и тя легнала на леглото и гледа пък аз на стола и тя вика ела тука там не ти е удобно и аз добре и аз такъв заспивам вече и викам Вики айде да спиме и тя чакай де и аз ок и седим такива и стана 6 сутринта вече и филма свърши и аз ставам такъф и гаса компютъра и викам ай аз отивам да спа на дивана и тя само седи и вика "Обичам те" и аз и викам и аз те обичам и такъф тръгвам и тя не влюбена съм в теб и аз само се усмихнах и казах нещо за това да си останем само приятели и си хванах едно такси и си тръгнах и сега незнам ние сме мн добри приятели и сега сичко се прееба ;( и незнам каквво да правя тя е мн хубава ии знам на кво ги прай момчетата сами да си говорят тя е същата като мен само дето е момиче ии сега ако сме заедно незнам ;(