Е да,от една страна хубаво е да се забрани някви деца по на 12-13 да висят до късно по заведенията.Не,че аз съм много голяма,на 16 съм..ама не ме ебе за глупавия закон..и то не заради часа ами заради факта,че аз си имам родители които ми имат доверие и ме пускат.Родителите ми ме издържат,не държавата..Родителите ми се грижат за мен,не държавата.В такъв случай родителите ми ще ми казват до колко часа ще излизам !Това че има безотговорни лапетии които се занимават с глупости и си навличат проблеми,не значи,че всички са такива..И точно заради разни такива всички под 18 ще лапаме патката.. Обаче и този закон ще е като всичко в нашата държава "Всяkа чудо за 3 дена" ;]
когато майка ми се обади да каже че тря се прибера в десет за да няма глоба аз я попитах ти сериозно ли ми се обади да ми кажеш да се прибера в 10 ... на мен ми вярват адски мн щот мн добре знаят че имам глава за да мисля с нея... затова вечерен час не съм имала от 4 клас
Според мен трябва да има вечерен час...неможе хлапета на по 12,13 години да стоят до късно навън по дискотеките и да се правят на много големи,да пият,да пушат и т.н (и не само на 12 годишните ами и за всички непълнолетни) ... но съм почти сигурна,че никой няма да го спазва този закон... не за друго ами сегашното поколение (не всички,но по-голямата част) са свикнали да си правят каквото им скимне без да бъдат наказвани по какъвто и да е начин... и дори да им се забрани да излизат пак ще намерят начин да се измъкнат от вкъщи....