- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Преслава намали бюста си >?<
Фолк дивата Преслава намали своята обиколка от 105 на 94 см.Цели 11 см.За това свое решение певицата на пайнер за 2006 година заплати 4000 евро в Лайпциг, Гермаhttp://www.teenproblem.net/forumния.!Какво мислите за това решение на Преслава!
Уточнение:Авторът на текстът по горе е написан от (Топалова) !!!!!!
Еми на нея и бяха твърде големи наистина аре другите искат да им са големи ама то пък нейното..Пък и лично мен не ме кефят огромни цици.Щом ги е смалила значи така е сметнала за добре.Сигурно гръбнака я заболял деа![]()
![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
ne se se6tam koq e preslavaama egati..i tq nz kfo iska...vednuj si ugolemqva cicite, a drugiq put gi namalq... tupi 4algarki
Тя не ги е уголемявала нейни си бяхаПървоначално написано от Ivs Jonas
,но добре е направила че тя не се виждаше от цици
пфф тия чалгарки си мислят, че като си цицореста повече ще ги харесат според мен е смееееееееешно
![]()
Поздравления.
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
еми незнам дали е истина ама аз не я харесвам/х с тия големите![]()
Когато се изкачваш по стълбата поздравявай,защото когато слизаш срещаш същите хора!
На кой му пука...![]()
дреме ми
Те ги намалиха заедно в една и съща клиника...Първоначално написано от Eli>>>
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
Тежко е да носиш такова бреме на гърдите си![]()
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
wtf ?![]()
![]()
![]()
“Her lips say no, but her hormones say 'Oh my God, yes, more.”
Аууу колко "интереснооооо"! Сега като си е намалила циците сигурно гласовите й заложби са се увиличили правопропорционално
.
П.П. Сигурно излишния матр`ял от циците си го пази в хладилника, за да може да си надуе джуките с него![]()
.
Ох, моля ти се.. Не съм запозната, ама няма чалгарка с естествен бюст.Първоначално написано от xpucuto
![]()
![]()
![]()
Иначе да ги намалява, ако ще окончателно да си ги махне.
![]()
Много важно,дано до го кажат по новините.![]()
Козина,сланина,мед?Познай от три пъти!
Жената се грижи за себе си. Ще се изгърби. Някакви коментираха,че не го е намалила била се е подложила на диета
. Не ме интересуват много
. Не ги слушам ...
![]()
Just Be .. :]