.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Преслава намали бюста си >?<

Фолк дивата Преслава намали своята обиколка от 105 на 94 см.Цели 11 см .За това свое решение певицата на пайнер за 2006 година заплати 4000 евро в Лайпциг, Гермаhttp://www.teenproblem.net/forumния.!Какво мислите за това решение на Преслава!

Уточнение:Авторът на текстът по горе е написан от (Топалова) !!!!!!

Боли мъ за нейнити цици

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Еми на нея и бяха твърде големи наистина аре другите искат да им са големи ама то пък нейното..Пък и лично мен не ме кефят огромни цици.Щом ги е смалила значи така е сметнала за добре.Сигурно гръбнака я заболял деа
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Направила е нещо умно

ne se se6tam koq e preslava ama egati..i tq nz kfo iska...vednuj si ugolemqva cicite, a drugiq put gi namalq... tupi 4algarki

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Ivs Jonas
    ne se se6tam koq e preslava ama egati..i tq nz kfo iska...vednuj si ugolemqva cicite, a drugiq put gi namalq... tupi 4algarki
    Тя не ги е уголемявала нейни си бяха ,но добре е направила че тя не се виждаше от цици пфф тия чалгарки си мислят, че като си цицореста повече ще ги харесат според мен е смееееееееешно

Град
    София
    Поздравления.
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

Аторът на текстА е написан от самата теб?

Иначе какво да мисля... все ми е тая. То хубаво големи да са, ама чак пък толкова... прекалено беше!

еми незнам дали е истина ама аз не я харесвам/х с тия големите
    Когато се изкачваш по стълбата поздравявай,защото когато слизаш срещаш същите хора!

Град
    У дома пред компютъра
    На кой му пука...

Нова мода...
    Деси Слава,също ще си ги намаля.

дреме ми

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    нас /вас/ какво ви грее

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Eli>>>
    Нова мода...
    Деси Слава,също ще си ги намаля.
    Те ги намалиха заедно в една и съща клиника...
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    Тежко е да носиш такова бреме на гърдите си
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

Град
    Club "Old Number One" / RPU :D
    Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?

wtf ?
    “Her lips say no, but her hormones say 'Oh my God, yes, more.”

Град
    Белград/София
    Аууу колко "интереснооооо" ! Сега като си е намалила циците сигурно гласовите й заложби са се увиличили правопропорционално .

П.П. Сигурно излишния матр`ял от циците си го пази в хладилника, за да може да си надуе джуките с него .

Повече от фен
    Град
    Просто един Аспаруховки противен тип! ;]
    Пък то кооо тя момичето си пее много хубаво .. ЖАЛКО ЗА ЦИЦИТЕ ((((((((((((((((((((

it's like a kiss; it's like a joke; it's like a miss to feel the smoke; it's like a dream but it is green; it's like the missing point and this is JOINT

Цитирай Първоначално написано от xpucuto
    Цитирай Първоначално написано от Ivs Jonas
    Тя не ги е уголемявала нейни си бяха ,но добре е направила че тя не се виждаше от цици пфф тия чалгарки си мислят, че като си цицореста повече ще ги харесат според мен е смееееееееешно
    Ох, моля ти се.. Не съм запозната, ама няма чалгарка с естествен бюст. Иначе да ги намалява, ако ще окончателно да си ги махне.

Ми тя е нисичка... трябва и още да ги намали :Р
    Клик ми (:

Много важно,дано до го кажат по новините.
    Козина,сланина,мед?Познай от три пъти!

Жената се грижи за себе си . Ще се изгърби. Някакви коментираха,че не го е намалила била се е подложила на диета . Не ме интересуват много . Не ги слушам ...
    Just Be .. :]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си