.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38

Тя ме прецака!

Преди 4 дена се бяхме събрали 2 класа от училище, за да ходим в Пампорово с автобус. Успях да уредя и приятелката ми да дойде с нас. Щеше да е супер яко. Дните там минаха много яко и дойде моментът, когато трябваше да си тръгваме. Докато си качвах куфара видях, че Полина (приятелката ми) и един дришльо се гледаха монго странно, но не обърнах внимание. Връщахме се вечерта и понеже бях монго изморен не усетих как съм заспал. По едно време докато пътувахме се събудих и открих, че нея я нямаше до мен. В този момент някой шепнешком се провикна: "Скачай ми на хуя бейби", при което настръхнах. Веднага се изправих и я видях на задната седалка. Беше седнала в оня нещастен гърбушко, мляскаше се с него, докато взаимно се опипваха и се отъркваха. Попитах я какво си мисли, че прави, а тя веднага подскочи и най - нагло ме попита "Какво искаш да кажеш?". Аз й казах, че съм видял всичко, а тя ми каза, че съм сънувал. Не знам какво ми стана, но си седнах на мястото и започнах да размишлявам. Като пристигнах тя се опита да ми заговори, но я подминах и се прибрах сам. На следващата сутрин тя дойде да ме търси и да ми се извинява, а аз й казах, че ще си помисля. Въпросът ми е дали трябва да я зарежа?

spored men trqbva da q zarejesh,za6toto 6tom e napravila tova v tvoe prisastvie,zna4i ne te obi4a i ne te zaslujava,no ti si re6avash

Естествено, че трябва - та ти си бил там и тя се е търкаляла с другия, а какво оставаше ако теб те нямаше?Пък и тва е станало май в присъствието на други хора...срама е голям + опит да те излъже че си санувал...ЗАРЕЖИ Я - определено...
    Не за вражда, за обич съм създадена!

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Spored men da i to ne zaradi samata iznevqra,kolkoto zaradi naglostta i licemerieto,koito e pokazala.Tova e pylno bezsramie.Da te pravi na glupak pred vsichki!Spored men i pokaji pytq.Reshenieto si e tvoe.Uspeh!
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Град
    София
    На момента
    Кажи и, че си санувал, че ти се извинява !!!

Ебати курвата

Град
    In your dreams ;)
    Цитирай Първоначално написано от dajdostih
    На момента
    Кажи и, че си санувал, че ти се извинява !!!

Ебати курвата
    Po skoro kaji i samo che si synuval,che si i prostil!
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

Супер фен Аватара на miShle
    Еми аз лично съм за 2рия шанс,но все пак ти си я познаваш..И ако смяташ, че тя това няма да го повтори.Макар,че ме съмнява ... Много глупава постъпка от нейна страна,по-скоро и да си останете заедно,няма да издържите още дълго ..
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

И след всичко питаш дали да я зарежеш ?!?!!? Ако съм на твое място ще й ... разбия фантазийте за човечеството.. С една дума не е за тебе и не те заслужава , ще си намериш нещо мноооого по-добро
    I`m busy..you`re ugly..Have a nice day [!] [:

Град
    In your dreams ;)
    Цитирай Първоначално написано от _miShlence_
    Еми аз лично съм за 2рия шанс,но все пак ти си я познаваш..И ако смяташ, че тя това няма да го повтори.Макар,че ме съмнява ... Много глупава постъпка от нейна страна,по-скоро и да си останете заедно,няма да издържите още дълго ..
    Principno i az si mislq,che bih prostila iznevqra,z moe shtastie dosega ne sym imala vyzmojnostta da se testvam v realna situaciq,no tozi sluchai e drug.Pyrvo go pravi pod nosa mu,sled tova vmesto izvinenie sledvat typi opravdaniq,dori obidi ot roda na "Ti si synuval" s drugi dumi "Ti ne si v chas".Ne mislq,che tochno tova momiche zaslujava vtori shans.

Супер фен Аватара на miShle
    Цитирай Първоначално написано от Lorelei
    Principno i az si mislq,che bih prostila iznevqra,z moe shtastie dosega ne sym imala vyzmojnostta da se testvam v realna situaciq,no tozi sluchai e drug.Pyrvo go pravi pod nosa mu,sled tova vmesto izvinenie sledvat typi opravdaniq,dori obidi ot roda na "Ti si synuval" s drugi dumi "Ti ne si v chas".Ne mislq,che tochno tova momiche zaslujava vtori shans.
    Той си преценява,заслужава или не .. ?!
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Град
    In your dreams ;)
    Цитирай Първоначално написано от Lorelei
    Той си преценява,заслужава или не .. ?!
    Az izkazvam moeto si mnenie,a toi si reshava kakto kazah veche dva pyti!

Това го е направила докато си бил там - представи си какво прави, като те няма...... Нямам думи, според мен изобщо не заслужава да и слушаш извиненията! Бил си сънувал, тая зле ли е?!
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

еее писателя евала още ти се връзват

Град
    blg
    ako bqx az o6te tam 6tqx da se razbera s gajeto si oba4e vij sq ako q obi4a6 mn e po slojno kakto kazaxa predi men ti si precenqva6 dali si zaslujava

хех..ебавка а ами сигорен ли,че не си санувал
    Когато се изкачваш по стълбата поздравявай,защото когато слизаш срещаш същите хора!

човек не знам аз ако бях щях да го убия оня и да я нахраня тая и да я зарежа

Зарязвай!

Град
    Варна
    Мале аз ако бях не щях да я зарежа ами и да направя така че да ме помни цял живот...ако се сещаш какво имам предвид

Ако не си знаеш цената, не си мисли че си безценен...!!!

на мен малко ми звучи като измислица цялата историика

зарязвай я естествено пред теб се е натискала с друг...курвенски работи

хах брато маи доста често ти се случва http://www.teenproblem.net/f/viewtop...131&highlight= аре стига сте пускали теми които не са real pls

абе ако мацката е супер парче се замисли ама ако можеш да си намериш по хубава я зарежи ... ама ти си знаеш

Супер фен
    Град
    Венера
    Не трябва да си мислиш, зарязвай я тая офца....

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    И още се чудиш Би трябвало да я зарежеш - твърде много си позволява...Така да те излага Ти си решаваш,но предполагам,че няма да ти е много вярна дори пак да се съберете,защото ще разбере,че и да се целува с други й се прощава...
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си