- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тя ме прецака!
Преди 4 дена се бяхме събрали 2 класа от училище, за да ходим в Пампорово с автобус. Успях да уредя и приятелката ми да дойде с нас. Щеше да е супер яко. Дните там минаха много яко и дойде моментът, когато трябваше да си тръгваме. Докато си качвах куфара видях, че Полина (приятелката ми) и един дришльо се гледаха монго странно, но не обърнах внимание. Връщахме се вечерта и понеже бях монго изморен не усетих как съм заспал. По едно време докато пътувахме се събудих и открих, че нея я нямаше до мен. В този момент някой шепнешком се провикна: "Скачай ми на хуя бейби", при което настръхнах. Веднага се изправих и я видях на задната седалка. Беше седнала в оня нещастен гърбушко, мляскаше се с него, докато взаимно се опипваха и се отъркваха. Попитах я какво си мисли, че прави, а тя веднага подскочи и най - нагло ме попита "Какво искаш да кажеш?". Аз й казах, че съм видял всичко, а тя ми каза, че съм сънувал. Не знам какво ми стана, но си седнах на мястото и започнах да размишлявам. Като пристигнах тя се опита да ми заговори, но я подминах и се прибрах сам. На следващата сутрин тя дойде да ме търси и да ми се извинява, а аз й казах, че ще си помисля. Въпросът ми е дали трябва да я зарежа?
spored men trqbva da q zarejesh,za6toto 6tom e napravila tova v tvoe prisastvie,zna4i ne te obi4a i ne te zaslujava,no ti si re6avash![]()
Естествено, че трябва - та ти си бил там и тя се е търкаляла с другия, а какво оставаше ако теб те нямаше?Пък и тва е станало май в присъствието на други хора...срама е голям + опит да те излъже че си санувал...ЗАРЕЖИ Я - определено...
Не за вражда, за обич съм създадена!
Spored men da i to ne zaradi samata iznevqra,kolkoto zaradi naglostta i licemerieto,koito e pokazala.Tova e pylno bezsramie.Da te pravi na glupak pred vsichki!Spored men i pokaji pytq.Reshenieto si e tvoe.Uspeh!
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
На момента
Кажи и, че си санувал, че ти се извинява !!!
Ебати курвата
Po skoro kaji i samo che si synuval,che si i prostil!Първоначално написано от dajdostih
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
Еми аз лично съм за 2рия шанс,но все пак ти си я познаваш..И ако смяташ, че тя това няма да го повтори.Макар,че ме съмнява ... Много глупава постъпка от нейна страна,по-скоро и да си останете заедно,няма да издържите още дълго ..![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
И след всичко питаш дали да я зарежеш ?!?!!?Ако съм на твое място ще й ... разбия фантазийте за човечеството.. С една дума не е за тебе и не те заслужава , ще си намериш нещо мноооого по-добро
![]()
I`m busy..you`re ugly..Have a nice day [!] [:
Principno i az si mislq,che bih prostila iznevqra,z moe shtastie dosega ne sym imala vyzmojnostta da se testvam v realna situaciq,no tozi sluchai e drug.Pyrvo go pravi pod nosa mu,sled tova vmesto izvinenie sledvat typi opravdaniq,dori obidi ot roda na "Ti si synuval" s drugi dumi "Ti ne si v chas".Ne mislq,che tochno tova momiche zaslujava vtori shans.Първоначално написано от _miShlence_
зарежи я ..
Той си преценява,заслужава или не .. ?!Първоначално написано от Lorelei
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
Az izkazvam moeto si mnenie,a toi si reshava kakto kazah veche dva pyti!Първоначално написано от _miShlence_
Това го е направила докато си бил там - представи си какво прави, като те няма...... Нямам думи, според мен изобщо не заслужава да и слушаш извиненията! Бил си сънувал, тая зле ли е?!
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
еее писателя евала още ти се връзват
![]()
![]()
![]()
ako bqx az o6te tam 6tqx da se razbera s gajeto si oba4e vij sq ako q obi4a6 mn e po slojno
kakto kazaxa predi men ti si precenqva6 dali si zaslujava
хех..ебавка аами сигорен ли,че не си санувал
![]()
Когато се изкачваш по стълбата поздравявай,защото когато слизаш срещаш същите хора!
човек не знам аз ако бях щях да го убия оня и да я нахраня тая и да я зарежа![]()
Зарязвай!
на мен малко ми звучи като измислица цялата историика![]()
зарязвай я естествено пред теб се е натискала с друг...курвенски работи![]()
хах брато маи доста често ти се случва http://www.teenproblem.net/f/viewtop...131&highlight=![]()
![]()
![]()
аре стига сте пускали теми които не са real pls
![]()
![]()
![]()
абе ако мацката е супер парче се замисли ама ако можеш да си намериш по хубава я зарежи ... ама ти си знаеш![]()
Не трябва да си мислиш, зарязвай я тая офца....
И още се чудишБи трябвало да я зарежеш - твърде много си позволява...Така да те излага
Ти си решаваш,но предполагам,че няма да ти е много вярна дори пак да се съберете,защото ще разбере,че и да се целува с други й се прощава...
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.