.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Колебая се.. (за подарък)

Pls кажете кое е по добре да купя на гаджето за Св.Валентин : сладка плюшена възглавница на която пише Обичам те! или плюшена играчка,даржаща сърце,на което е изписано някакво оригинално пожелание..
    ObIcHaM nApUk Na TeZi , KoItO m3 mRaZqT[!] JiVeQ nApUk Na TeZi , KoItO gRoB mI kOpAqT[!] ZaBaVlQvAm Se NaPuK nA tEzI , kOiTo IsKaT dA sUm NeShTaStNa[!]

Супер фен
    И двете са сладки, ама възглавничката ми допада повече...

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Vazglavinicata...ama gledai da ne e rozova...4e za mom4e rozovo malko ne varvi

Град
    Sve7a na Mech7it3
    Цитирай Първоначално написано от mon4eto
    Съгласна съм!
    Мистерия е, как се влюбваме, в кого се влюбваме, защо се влюбваме.
    Но го правим...

--------------------------------------------------------------------------------

+1
    Когато се изкачваш по стълбата поздравявай,защото когато слизаш срещаш същите хора!

Град
    somewhere over the rainbow
    На мен лично и двата подаръка ми се виждат безсмислени(като самия праздник) ,но бих харесала второто повече.

Град
    Варна
    Според мен нито едно не става за момче ама то от мн неща си зависи...както и да е...аз лично предпочитам 2рото

Ако не си знаеш цената, не си мисли че си безценен...!!!

Супер фен
    Град
    Венера
    Той е момче мамка му, купи му нещо свестно.
    Пухкави белезници примерно
    Тва не е раздела момиче.....

Град
    Okinawa
    Според мен и 2те не стават..едвали някой мъж (предполагам не е на 10 ) би се кефил на плюшено нещо..по добре за същите пари му купи часовник или нещо друго,но това не ми се струва подходящо..

Възглавничката опредлено

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

купи му луканка (във формата на сърце) и 1 картичка и малко пещерска гроздова ще се зарадва ако е алкохолик

Цитирай Първоначално написано от ju**
    Според мен и 2те не стават..едвали някой мъж (предполагам не е на 10 ) би се кефил на плюшено нещо..по добре за същите пари му купи часовник или нещо друго,но това не ми се струва подходящо..
    mi prosto iskam da e neshto svarzano s praznika i kato go vidi i da u napomnq na tova..
    ObIcHaM nApUk Na TeZi , KoItO m3 mRaZqT[!] JiVeQ nApUk Na TeZi , KoItO gRoB mI kOpAqT[!] ZaBaVlQvAm Se NaPuK nA tEzI , kOiTo IsKaT dA sUm NeShTaStNa[!]

стига де тва е момче колкото и да те обича не би се зарадвало на плюшена играчка камоли на възглавница която да гушка докато заспи Помисли за нещо друго ...

Цитирай Първоначално написано от koman
    стига де тва е момче колкото и да те обича не би се зарадвало на плюшена играчка камоли на възглавница която да гушка докато заспи Помисли за нещо друго ...
    xax mi dai mi ideika be

От какво се интересува приятелят ти?

mi obi4a perverzni ne6ta sega se zamislih za kutiq bonboni vav formata na sarce,edno plu6eno sarce na koeto ima ooriginalno pojelanie i kato treto moje bi butilka vino ili sexy bokserki koito 6te go nakaram da probva pred men

мм аз бих се радвал на часовник , пръстен , гривна , синджирче , абе нещо по така ... все пак не забравяй че за нас тва е просто лигав празник
    /хаха гадно звучи /

p.s ся видях че си пада малко извратен твоя човек и си дала идея за боксерки... аз имам едни на които пише секс звяр що не му вземеш някакви подобни

p.s2 ако си навита мога да ти продам мойте

p.s3 не е ебавам се просто

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си