- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Коя е най-неловката ситуация,в която сте изпадали ?
я недей да ме коментираш, аз казвам ли ти кога се излагаш с твоите дебилни темиПървоначално написано от Psychopath*
vaiii...edin pyt lqtoto minavam pokrai edno kafe s tymni prozorci bqh s edni priqtelki... obache se sprqh do kafeto i se ogledah namestih si kosata i t.n. , obache se ookaza che v kafeto sa bili vsichi gotini batkovci i sa me zqpali i sa hileli... posle kat razbrah...
мии когато с 1 фр вървяхме и аз плюя и без да искам наплюх 1 ченге и знаете кво стана после
И то те наплю?!!?Първоначално написано от gazar4e_bs
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Било ми е винаги гадно да ме виждат близки хора във фрапантно лошо състояние личащо от километри. Особено, когато не мога да го прикрия. Помня как си крих синините по врата и колко неловко ми стана даже от самия факт, че се налага да го правя и не мога да се изсмея и да замажа положението като друг път. Те бяха едни гадни жълти твърди станоха, някво гадно сякаш си стоят все там пръстите. Отвратиелно е. От тогава мисля започнах, когато се бия да се опитвам да хващам шията, мисля най-влияещо е. Това е мисля най-неудобното в живота ми. Поне за форум.
Не. Но ме подсещаш, колко ми е било неудобно да си ме представят в някои по-интимни взаимоотношения с някой. Всъщност не, било ми е неудобно от апоменаването за такива неща. То изказвания от типа на това, че се подразбира, че се нуждая от близост, тоест да позволявам такова нещо. Тук имам проблем. Не мога да преглътна това, че някой близък може да си позволява да ми говори по такъв начин. Или да ми прави забележка, че се държа по такъв начин, предизвикателен. Но не е толкова неудобно, колкото това ми е проблем. И как побеснявам срещу хорате все още неизпатили си за това невежество спрямо тази ми черта... (=Първоначално написано от kPuCkA
Initail_bg toi ne me naplю no me zavede v ppoliciqtaПървоначално написано от gazar4e_bs
Неловка.... не знам... наскоро ме изкараха, че ходя с момиче, с което никога не бих тръгнал.
Първоначално написано от Мо6no
![]()
![]()
![]()
Калинчето,а?!
Не е смешно и не ми се говори за това, хах...
И баси трябва да спра да пиша в тоя форум. Не може всичко, което пиша тук, да го научаваш.
Е, и аз мога да кажа същото..Първоначално написано от Мо6no
Ясно е. И ми се струва, че от профила ти тук мога да науча доста неща за теб, които не мога да ги науча в реалния живот, ако те питам директно. Малко е странно. И с мен май е така, а би трябвало да е обратното...
Зависи какво имаш предвид под "социално програмиран" За някои хора това значи да не могат да пикаят където им падне например и да се вайкат заради това... така че всичко е много относителноПървоначално написано от ATAKABG
![]()
Току-що четох как в една тема се оправдаваш, че не се заяждаш никога без повод... кой те почеша по гъза, та ти скимна да се правиш на оригинален ?Първоначално написано от exploitedteen
И все още съмПървоначално написано от bboy_bunker
![]()
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Защото нито съм започнал разговор с теб, нито съм дал определение за анархизъм ! Ето ти доказателство за това, което си (написах го в другата тема).
Не съм обидил без повод.. ето го и него:
Оттук започнах "разговор" с този и след това с АТАКАБГ. В случая ти не играеш никаква роля, но виждам ти се иска..Първоначално написано от Psyhicx
а за пляскането и локвата.. ела и пробвай![]()
о господи..Първоначално написано от Сладичко_bi
след като ще ме "пляскаш" и т.н. ела и го направиЗнам, че си голям бияч - докажи го
![]()
ne s1m dl1jen da davam obqsneniq na nek1d1rni t1panari kato teb