.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 94
    Цитирай Първоначално написано от Psychopath*
    Цитирай Първоначално написано от summer_gir1
    ^ това вече е яко
    не кат тия дето си говорят сами
    а за моята най-голяма няма да казвам че...малко ме е срам
    излагаш се
    я недей да ме коментираш, аз казвам ли ти кога се излагаш с твоите дебилни теми

Повече от фен
    vaiii...edin pyt lqtoto minavam pokrai edno kafe s tymni prozorci bqh s edni priqtelki... obache se sprqh do kafeto i se ogledah namestih si kosata i t.n. , obache se ookaza che v kafeto sa bili vsichi gotini batkovci i sa me zqpali i sa hileli... posle kat razbrah...

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    мии когато с 1 фр вървяхме и аз плюя и без да искам наплюх 1 ченге и знаете кво стана после

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Цитирай Първоначално написано от gazar4e_bs
    мии когато с 1 фр вървяхме и аз плюя и без да искам наплюх 1 ченге и знаете кво стана после
    И то те наплю?!!?
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Голям фен
    Било ми е винаги гадно да ме виждат близки хора във фрапантно лошо състояние личащо от километри. Особено, когато не мога да го прикрия. Помня как си крих синините по врата и колко неловко ми стана даже от самия факт, че се налага да го правя и не мога да се изсмея и да замажа положението като друг път. Те бяха едни гадни жълти твърди станоха, някво гадно сякаш си стоят все там пръстите. Отвратиелно е. От тогава мисля започнах, когато се бия да се опитвам да хващам шията, мисля най-влияещо е. Това е мисля най-неудобното в живота ми. Поне за форум.

Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна
    ^ А,аз мислих,че говориш за смучки...

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от kPuCkA
    ^ А,аз мислих,че говориш за смучки...
    Не. Но ме подсещаш, колко ми е било неудобно да си ме представят в някои по-интимни взаимоотношения с някой. Всъщност не, било ми е неудобно от апоменаването за такива неща. То изказвания от типа на това, че се подразбира, че се нуждая от близост, тоест да позволявам такова нещо. Тук имам проблем. Не мога да преглътна това, че някой близък може да си позволява да ми говори по такъв начин. Или да ми прави забележка, че се държа по такъв начин, предизвикателен. Но не е толкова неудобно, колкото това ми е проблем. И как побеснявам срещу хорате все още неизпатили си за това невежество спрямо тази ми черта... (=

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Цитирай Първоначално написано от gazar4e_bs
    Initail_bg toi ne me naplю no me zavede v ppoliciqta

К'ва тема ти копирам бе, анархичен хомосексуален травестит ?!

^ анархията ли пропагандираш ?

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    Неловка.... не знам... наскоро ме изкараха, че ходя с момиче, с което никога не бих тръгнал.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Мо6no
    Неловка.... не знам... наскоро ме изкараха, че ходя с момиче, с което никога не бих тръгнал.
    Калинчето,а?!

Град
    Не е смешно и не ми се говори за това, хах...

И баси трябва да спра да пиша в тоя форум. Не може всичко, което пиша тук, да го научаваш.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Мо6no
    Не е смешно и не ми се говори за това, хах...

И баси трябва да спра да пиша в тоя форум. Не може всичко, което пиша тук, да го научаваш.
    Е, и аз мога да кажа същото..

Град
    Ясно е. И ми се струва, че от профила ти тук мога да науча доста неща за теб, които не мога да ги науча в реалния живот, ако те питам директно. Малко е странно. И с мен май е така, а би трябвало да е обратното...

Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    Цитирай Първоначално написано от bboy_bunker
    ^ анархията ли пропагандираш ?
    За да не си социално-програмиран трябва да си анархист? Не знаех
    Зависи какво имаш предвид под "социално програмиран" За някои хора това значи да не могат да пикаят където им падне например и да се вайкат заради това... така че всичко е много относително

Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    а ти явно много си запознат какво е анархия, че трещиш определения??
    Току-що четох как в една тема се оправдаваш, че не се заяждаш никога без повод... кой те почеша по гъза, та ти скимна да се правиш на оригинален ?

Цитирай Първоначално написано от bboy_bunker
    Цитирай Първоначално написано от Sam90'
    Да се целувам с момче в кола ИЗВЪН СОФИЯ и да се окаже, че един мой фр е пътувал по същото време и да спре на същата бензиностанция и да ни види през стъклото...
    Целувал си се с момче?! Ти не беше ли също от мъжки пол?

И все още съм
    Тъй красиви, тъй наивни,
    плискат по всяка капандура.
    И докато наливат тъй проливни,
    виждаш всичко друго колко малко струва....

Защото нито съм започнал разговор с теб, нито съм дал определение за анархизъм ! Ето ти доказателство за това, което си (написах го в другата тема).

Не съм обидил без повод.. ето го и него:

Цитирай Първоначално написано от Psyhicx
    Що ми копираш темата бе мухльо?
    Оттук започнах "разговор" с този и след това с АТАКАБГ. В случая ти не играеш никаква роля, но виждам ти се иска..

а за пляскането и локвата.. ела и пробвай

Цитирай Първоначално написано от Сладичко_bi
    Било ми е винаги гадно да ме виждат близки хора във фрапантно лошо състояние личащо от километри. Особено, когато не мога да го прикрия. Помня как си крих синините по врата и колко неловко ми стана даже от самия факт, че се налага да го правя и не мога да се изсмея и да замажа положението като друг път. Те бяха едни гадни жълти твърди станоха, някво гадно сякаш си стоят все там пръстите. Отвратиелно е. От тогава мисля започнах, когато се бия да се опитвам да хващам шията, мисля най-влияещо е. Това е мисля най-неудобното в живота ми. Поне за форум.
    о господи..

след като ще ме "пляскаш" и т.н. ела и го направи Знам, че си голям бияч - докажи го

ха-ха-ха...

И сега ми кажи как да не го напсувам тоя....

ne s1m dl1jen da davam obqsneniq na nek1d1rni t1panari kato teb

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си