- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Коя е най-неловката ситуация,в която сте изпадали ?
Знам ли - може би това, че си вървях сама по улицата и се хилех за някакви неща... Хората си мислеха, че съм луда![]()
оо не искам да се издавам,а тва за говоренето сам всеки го е преживял
![]()
Класическа ситуация..![]()
Вървиме си с един приятел из центъра и пиеме бири, в даден момент той изостава да си върже кубинката (аз обаче не забелязвам тая подробност). Следователно продължавам да вървя и да си говоря САМА. След известно време се усещам, че говоря ли, говоря, а няма отговор и изкрещявам доста мощно "Абе, кретен, ти изобщо слушаш ли ме кво говоря!?!". До мене вървеше някъв човек, който изненадано ме попита "На мен ли говориш?" а аз най-нахално му викам- ааа не на тебе, на ония там (и соча другата страна, където има празно пространство)![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
това съм го чувалаПървоначално написано от exploitedteen
кофти тръпка
Редовно ми се случва да се припознавамВсеки следващ път мисля,че това е най-неловката ситуация,в която съм изпадала.![]()
Ооо да и аз съм имала такива случай.. и пък хората толкова странно ме зяпаха,а мен това още повече ме разсмиваше...Първоначално написано от KiLLeR_InSTiNkT
Иначе и да си говоря сама ми се е случвало..някой изостава или отива на другаде,а аз си продължавам да бъбря...
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
Тва ми се е случвало 10 пъти сигурноПървоначално написано от ЕPu
![]()
Или като си вървя по коридора в даскало и си мисля че говоря на една приятелка и няква я дърпам за ръката и и викам нещо и се обръщам-директорката хах
Ам не ми става особено неловко честно казано![]()
обяснявах на 1 момиче как съм праснал даскалката по биология с картоф...
и тя:-какво си направил на майка ми?!![]()
oF 4ak kato se setq i ......... to osven nelovki ami i smeshni ujass
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
На мене това ми е редовния номер.Първоначално написано от ЕPu
![]()
Иначе се сетих за едно:
Лятото на '05 бях в Златни пясъци на море.В стаята бях с братовчедка ми.Понеже имаше шветска маса в хотела и кака се беше нашибала суупер яко,я е заболял корема.Станала през нощта,за да драйфа и й е станало лошо.Отвори терасата на стаята и аз се събудих.Стоях 2 минути като пукал и си помислих,че е станало нещо сериозно,защото наще дойдоха,за да видят какво става(в апартамент бяхме-стая до стая).Аз се шашнах и помислих,че ни обстрелват,завих се през глава и заспах.![]()
После две седмици ме ебаваха,а аз даже не знаех какво става.Аз спинках(най-спокойно) и сънувах осмата световна,ама как няма да се стресна?!Па и бях малка.![]()
Веднъж ми падна на земята, единият чорап от сутиена..
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
auuul tva e nai gadnoto koeto moje da ti se slu4iПървоначално написано от RAWRRR
ujasss
ami az sega to4no ne moga da se setq za na6to takova
Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
--- Анджелина Джоли ---
![]()
http://prikachi.com/files/383986m.jpg
Ходил си с дъщерята на Ненчева или на Ганчева?Първоначално написано от exploitedteen
![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Що бе,на Ненчева дъщеря и и синът и са пичове.![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
^ това вече е яко![]()
не кат тия дето си говорят сами![]()
а за моята най-голяма няма да казвам че...малко ме е срам![]()
излагаш сеПървоначално написано от summer_gir1
![]()
Аз веднъж, даже на два пъти се регистрирах в един форум тиинпрУГлем.нет . Голям срам
Grumpy old madman
ми аре поправи тази грешка и да ти пожелаем приятен живот?Първоначално написано от Canis_Dirus
![]()
Имам лошия навик като видя кола с по-тъмни стъкла и да се оглеждам. Е, веднъж тъй се случи, че се гледах, оправих си косата, сложих едно червило и чак тогава забелязах, че вътре има хора... няма да ви казвам, че се насираха от смях леко...
Собственост на Canis_Dirus
За съжаление позната историяПървоначално написано от _Cuddly_
![]()
Да псувам даскал и той да е зад мен.Да счупя вратата на кабинета и още.
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Да се целувам с момче в кола ИЗВЪН СОФИЯ и да се окаже, че един мой фр е пътувал по същото време и да спре на същата бензиностанция и да ни види през стъклото...![]()
Возих се в метрото и беше адски тихо и аз изкарах малко газ... цялото вагонче ме зяпна мн злобно, а после и малко позамириса и аз тактично се изнизах на следващата спирка, макар и да имаше още 3 до моята![]()
Но най-срамното от всички май беше в 4ти клас, когато бях с един гащеризон и отидох до тоалетна. Обаче си взех и водните боички, за да ги измия, ама се омазах целия и си изцапах гащите с червено и кафяво. После в голямото междучасие едно момиче ми скъса гащеризона и той падна....![]()
А и да не забравя - обърках една госпожа с едно момиче и я хванах за гъза с репликата "Ей, Марче, кога ще ми отвориш биричка?!"
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Целувал си се с момче?! Ти не беше ли също от мъжки пол?Първоначално написано от Sam90'
![]()
mmm...predi vreka kato bqh na lager si varvqh s edna moq priqtelka i si govorehem i se hilehme, oba4e tq reshila da spre, a az ne zabelqzah i si varvq i govorq i drynkam i izvednyj gledam edno momche do mene da mi vika "malko sme daleche ot kamen brak ama nichto..."