.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 94

Коя е най-неловката ситуация,в която сте изпадали ?

Айде сега

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    Знам ли - може би това, че си вървях сама по улицата и се хилех за някакви неща... Хората си мислеха, че съм луда
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

Град
    София
    оо не искам да се издавам ,а тва за говоренето сам всеки го е преживял

Класическа ситуация..
    Вървиме си с един приятел из центъра и пиеме бири, в даден момент той изостава да си върже кубинката (аз обаче не забелязвам тая подробност). Следователно продължавам да вървя и да си говоря САМА. След известно време се усещам, че говоря ли, говоря, а няма отговор и изкрещявам доста мощно "Абе, кретен, ти изобщо слушаш ли ме кво говоря!?!". До мене вървеше някъв човек, който изненадано ме попита "На мен ли говориш?" а аз най-нахално му викам- ааа не на тебе, на ония там (и соча другата страна, където има празно пространство)

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    амммммм... сигурно, когато тогвашната ми приятелка ми каза: "Я, ето я мама" и аз видях учителката си по химия, която ме мразеше...
    това съм го чувала кофти тръпка

Редовно ми се случва да се припознавамВсеки следващ път мисля,че това е най-неловката ситуация,в която съм изпадала.

Повече от фен Аватара на anSsito
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от KiLLeR_InSTiNkT
    Знам ли - може би това, че си вървях сама по улицата и се хилех за някакви неща... Хората си мислеха, че съм луда
    Ооо да и аз съм имала такива случай.. и пък хората толкова странно ме зяпаха,а мен това още повече ме разсмиваше...
    Иначе и да си говоря сама ми се е случвало..някой изостава или отива на другаде,а аз си продължавам да бъбря...
    "Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."

Айда Скот Тейлър

Цитирай Първоначално написано от ЕPu
    Класическа ситуация..
    Вървиме си с един приятел из центъра и пиеме бири, в даден момент той изостава да си върже кубинката (аз обаче не забелязвам тая подробност). Следователно продължавам да вървя и да си говоря САМА. След известно време се усещам, че говоря ли, говоря, а няма отговор и изкрещявам доста мощно "Абе, кретен, ти изобщо слушаш ли ме кво говоря!?!". До мене вървеше някъв човек, който изненадано ме попита "На мен ли говориш?" а аз най-нахално му викам- ааа не на тебе, на ония там (и соча другата страна, където има празно пространство)
    Тва ми се е случвало 10 пъти сигурно
    Или като си вървя по коридора в даскало и си мисля че говоря на една приятелка и няква я дърпам за ръката и и викам нещо и се обръщам-директорката хах
    Ам не ми става особено неловко честно казано

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    обяснявах на 1 момиче как съм праснал даскалката по биология с картоф...
    и тя:-какво си направил на майка ми?!

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    oF 4ak kato se setq i ......... to osven nelovki ami i smeshni ujass
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Цитирай Първоначално написано от ЕPu
    Класическа ситуация..
    На мене това ми е редовния номер.
    Иначе се сетих за едно:

Лятото на '05 бях в Златни пясъци на море.В стаята бях с братовчедка ми.Понеже имаше шветска маса в хотела и кака се беше нашибала суупер яко,я е заболял корема.Станала през нощта,за да драйфа и й е станало лошо.Отвори терасата на стаята и аз се събудих.Стоях 2 минути като пукал и си помислих,че е станало нещо сериозно,защото наще дойдоха,за да видят какво става(в апартамент бяхме-стая до стая).Аз се шашнах и помислих,че ни обстрелват,завих се през глава и заспах.

После две седмици ме ебаваха,а аз даже не знаех какво става.Аз спинках(най-спокойно) и сънувах осмата световна,ама как няма да се стресна?!Па и бях малка.

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Веднъж ми падна на земята, единият чорап от сутиена..
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Град
    sofiq
    Цитирай Първоначално написано от RAWRRR
    Веднъж ми падна на земята, единият чорап от сутиена..
    auuul tva e nai gadnoto koeto moje da ti se slu4i ujasss
    ami az sega to4no ne moga da se setq za na6to takova
    Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
    --- Анджелина Джоли ---

http://prikachi.com/files/383986m.jpg

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    амммммм... сигурно, когато тогвашната ми приятелка ми каза: "Я, ето я мама" и аз видях учителката си по химия, която ме мразеше...
    Ходил си с дъщерята на Ненчева или на Ганчева?
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    Що бе,на Ненчева дъщеря и и синът и са пичове.
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

^ това вече е яко
    не кат тия дето си говорят сами
    а за моята най-голяма няма да казвам че...малко ме е срам

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от summer_gir1
    ^ това вече е яко
    не кат тия дето си говорят сами
    а за моята най-голяма няма да казвам че...малко ме е срам
    излагаш се

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Аз веднъж, даже на два пъти се регистрирах в един форум тиинпрУГлем.нет . Голям срам
    Grumpy old madman

Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus
    Аз веднъж, даже на два пъти се регистрирах в един форум тиинпрУГлем.нет . Голям срам
    ми аре поправи тази грешка и да ти пожелаем приятен живот?

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Имам лошия навик като видя кола с по-тъмни стъкла и да се оглеждам. Е, веднъж тъй се случи, че се гледах, оправих си косата, сложих едно червило и чак тогава забелязах, че вътре има хора... няма да ви казвам, че се насираха от смях леко...
    Собственост на Canis_Dirus

Град
    В АдА
    Цитирай Първоначално написано от _Cuddly_
    Имам лошия навик като видя кола с по-тъмни стъкла и да се оглеждам. Е, веднъж тъй се случи, че се гледах, оправих си косата, сложих едно червило и чак тогава забелязах, че вътре има хора... няма да ви казвам, че се насираха от смях леко...
    За съжаление позната история

Да псувам даскал и той да е зад мен.Да счупя вратата на кабинета и още.

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Да се целувам с момче в кола ИЗВЪН СОФИЯ и да се окаже, че един мой фр е пътувал по същото време и да спре на същата бензиностанция и да ни види през стъклото...

Возих се в метрото и беше адски тихо и аз изкарах малко газ... цялото вагонче ме зяпна мн злобно, а после и малко позамириса и аз тактично се изнизах на следващата спирка, макар и да имаше още 3 до моята

Но най-срамното от всички май беше в 4ти клас, когато бях с един гащеризон и отидох до тоалетна. Обаче си взех и водните боички, за да ги измия, ама се омазах целия и си изцапах гащите с червено и кафяво. После в голямото междучасие едно момиче ми скъса гащеризона и той падна....

А и да не забравя - обърках една госпожа с едно момиче и я хванах за гъза с репликата "Ей, Марче, кога ще ми отвориш биричка?!"
    Тъй красиви, тъй наивни,
    плискат по всяка капандура.
    И докато наливат тъй проливни,
    виждаш всичко друго колко малко струва....

Цитирай Първоначално написано от Sam90'
    Да се целувам с момче в кола ИЗВЪН СОФИЯ и да се окаже, че един мой фр е пътувал по същото време и да спре на същата бензиностанция и да ни види през стъклото...
    Целувал си се с момче?! Ти не беше ли също от мъжки пол?

Повече от фен
    mmm...predi vreka kato bqh na lager si varvqh s edna moq priqtelka i si govorehem i se hilehme, oba4e tq reshila da spre, a az ne zabelqzah i si varvq i govorq i drynkam i izvednyj gledam edno momche do mene da mi vika "malko sme daleche ot kamen brak ama nichto..."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си