Ъп на темата.

Айде, разказвайте! Няма да се смеем ( много).

Ще дам личен пример с някой неща, за които се сещам в момента.

1. Преди 2 години бяхме с чичо на гости в общежитието на братовчедката ми в Германия, при което тръгнахме да се качваме с асансьора нагоре. Тааа, в асансьора имаше някаква сууууууупер яка пи*ка и ние споглеждайки се проведохме следния разговор:

-Лелееееее, на тая не бих й простил.
-Луд ли си... само да ми падне...

За съжаление момичето се обърна и на чист български отвърна с "Мерси за комплиментите, момчета" Резултатът беше, че в следващите 10 секунди исках да умра моментално от октопод в ануса...

2. Като бях на 11 - 12, бях на гости на един приятел и по телевизията вървеше някакво шоу, подобно на Стани богат, но по стечение на обстоятелствата, майка му беше в стаята и оправяше нещо. Поглеждайки към телевизора веднага разбрах кой е верният отговор. Ънфорчънътли верният отгорор беше "патка"

Както може би вече сте се досетили се изцепих с "Офффффф, естествено, че верният отговор е Б - П*УТКА, при което майка му ме гледа без да мига невярващо 1 минута, а същият бедняк падна на земята, където през тази 1 минута се заливаше от смях ... Сигурно се бях изчервил като албинос на концерт на Горгорот.

3. И нещо, което не може да спадне в графа "неловки", но предполагам, че ще се посмеете (или издрайфате).

Морето миналата година. Отивам на сутринта да се бръсна с широка усмивка и ведро настроение , свършвам си работата, но след излизането ми от банята ужасът започва... Незнайно защо всички се търкалят по пода от смях и ме гледат през сълзи.
След като питах какво става ми обясниха и ПОКАЗАХА КЛИП как един кретен си е избръснал та*аците със самобръсначката ми по - рано същата сутрин.

Тааааа, този същият по - късно се напи и за да си върна го ритах със всичка сила по задника, както си беше припаднал. Т'ва обаче не беше всичко - на другата сутрин пичът се събуди с болка в задника и пълен презерватив в леглото. Не мога да опиша к'ва гледка беше ужасът му. Редакция: Сега като се замисля - просто трябваше да го е*а.

Айде, вие сте! Аз оставям по - скандалните истории за после.