- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Коя е най-неловката ситуация,в която сте изпадали ?
Сега като се сетя и се задушавам от смях![]()
Значи като бях 12 - 13 годишна имах голям мерак да нося обувките на майка ми. Та имаше тя едни боти на висок ток дето им бях хвърлила око. Един ден си се прибирахме към нас от едно гости и майка ми се сети, че не сме платили нета ...
Обаче вече бяхме слезли от колата, а аз мъкнех една голяма торба с тенджери ... ооооо Боже ...
![]()
и едвам ходех с обувките по заледеното ест
... и стигам аз в залата дето ще плащам нета - платих го аз ама като тръгнах да излизам точно до вратата и се хлъзнах ... и за да не падна се хванах за вратата, а тя една огромна, метална, тежка ... ииии се издрънчах на пода със сичките му тенджери и вратата се затвори с трясък ... и сички се обърнаха да видят кво става (да поясня - залата беше пълна с момчета 15 - 19 годишни геймърчета
)
![]()
Ееее умрях си от срам!
А като бях 6 - 7 клас една приятелка имаше гадния навик - ходим по коридора, аз естествено не млъквамобаче тя изведнъж решава, че е забрала нешто в стаята и без да каже се обръща и хуква и аз като не я виждам и ходя по коридора и си говоря сама ...
![]()
![]()
http://www.jivotno.com/DoPu - пуснете по едно гласче
аххаахахахахах....
като малките деца "ама ама ама моя профил е по-хубааав"
лайньо!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Много съжалявам, че се намесвам така нахално във вашия спор, но само да вметна нещичко и изчезвам - ммм, ти имаш ли някаква елементарна грамотност, за да имаш претенциите, че си някакъв? (така, това е реторичен въпрос, който, надявам се, ще провокира някаква мисловна дейност, затова (да поясня) не е нужно да ми отговаряш).Първоначално написано от Psyhicx
Котето на Canis
Loyalty & Submission
nai golqm gaf...dam..se6tam se,tva lqto be6e...bqh ludo hlutnala po edno mom4e ama i toi me haresa ne6to,no si be6e nai-golemiq pi4 na na6eto daskalo i az mn mu se kefih..dokato edin put otidoh na baseina s edna oficialna pola i potnik(za6toto trqbva6e sled tva da hodq na edin rojden den i s enaloji da sma po oficialna) i taka se stekoha ne6tata 4e to4no togava doide i toi,vsi4ki bqha obl4eni po kusi ga6ti i seksi potni4eta a az budalata bqh edinstvenata oficialna..nz oba4e si spomnqm kolko jalko izglejdah v o4ite mu(to si li4e6e)i sled tva mi be6e mn kofti...
Първоначално написано от exploitedteen
Ха-ха-ха![]()
![]()
![]()
![]()
Еми случка от моя живот? Не се сещам.Сетих се най-тъпия си сън!
Гледам едно магаре как пасе трева и ме гледа тъпо! ---> и тва през целия сън! УЖАС![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
когато в девети клас наш'те ми намериха кутия цигари в гардероба...![]()
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
ами не мога точно да си спомня....но може би най-гадно ми беше,когато счупих една тръба в даскало и ни извикаха "на разпит".моята приятелка ме беше видяла и аз не можах да си призная,но през цялото време треперех да не ме издаде.тя после ми каза ,че малко и щяла да го направи![]()
![]()
someone else...
Ами...ето нещо ново и прясно....от днес.![]()
Та...вървя си весело по улицата, зяпам си хората и изведнъж - виждам, че ципа на дънките ми е разкопчан...ъъ...много беше тъпо...![]()
ami slu4i se v4era hodih si s lubimata roklq ka4vam se az v reisa i su6tiq moment mi zvunna telefona az estestveno dignah oba4e sedqh do vratata na avtobusa i nali 6ofiora zatvori vratite i vratata pri6tipa roklqta mi i 4ast ot kosata mi kosata uspqh da q izdurpam ama za roklqta me beshe jal
i sedq si az i vkisnatite babi me gledat i se smeqt puk az sedqh taka 20 min dokato reisa spre i az vednaga dadoh na zaden i slqzuh![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
mn sa![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
miii kat se setq vednyj znachi izlizam si az ot edin magazin pred moito daskalo i v ednata si ryka dyrja pica,obache az kvat sym bleika zagledah se v edin slaudur i si vyrvq az i kato se sblyskah s edna lelicka,smqtai za kvo stava vapros tai q omazah che poveche ot tva nema na kyde.redovno si govorq sama po ulicite,cipyt mi e otkopchan.Obache se seshtam kak vednyj edno momche vse da me potuva po gyrba i mi otkopcha sutiena,golqm sram,kogato direktorkata v daskalo me vidq che pusha v klasnata staq...
iiii vchera me zalqha s kofata det e gybata,izsipaha q otgore mi kopeletata.i nakraq mi kazaha che iskali da mi vidqt cicite.edno ot momchetata go sritah v topkite,apyk drygoto ospqh da go zaklucha v jenskata toaletnai kato se setq kvi li oshte ne prostotii ama sa nemoa da pisha shtoto me myrziiiiiiiii
![]()
Егати разпуснатата работа... При нас и да е било в тоалетна кабинка и само да усетят миризмата, си аут и така и трябва, пфууу...Първоначално написано от bonbonkata011
Ъп на темата.
Айде, разказвайте! Няма да се смеем ( много).![]()
Ще дам личен пример с някой неща, за които се сещам в момента.
1. Преди 2 години бяхме с чичо на гости в общежитието на братовчедката ми в Германия, при което тръгнахме да се качваме с асансьора нагоре. Тааа, в асансьора имаше някаква сууууууупер яка пи*ка и ние споглеждайки се проведохме следния разговор:
-Лелееееее, на тая не бих й простил.
-Луд ли си... само да ми падне...
За съжаление момичето се обърна и на чист български отвърна с "Мерси за комплиментите, момчета"Резултатът беше, че в следващите 10 секунди исках да умра моментално от октопод в ануса...
2. Като бях на 11 - 12, бях на гости на един приятел и по телевизията вървеше някакво шоу, подобно на Стани богат, но по стечение на обстоятелствата, майка му беше в стаята и оправяше нещо. Поглеждайки към телевизора веднага разбрах кой е верният отговор. Ънфорчънътли верният отгорор беше "патка"
Както може би вече сте се досетили се изцепих с "Офффффф, естествено, че верният отговор е Б - П*УТКА, при което майка му ме гледа без да мига невярващо 1 минута, а същият бедняк падна на земята, където през тази 1 минута се заливаше от смях ... Сигурно се бях изчервил като албинос на концерт на Горгорот.![]()
3. И нещо, което не може да спадне в графа "неловки", но предполагам, че ще се посмеете (или издрайфате).
Морето миналата година. Отивам на сутринта да се бръсна с широка усмивка и ведро настроение , свършвам си работата, но след излизането ми от банята ужасът започва... Незнайно защо всички се търкалят по пода от смях и ме гледат през сълзи.
След като питах какво става ми обясниха и ПОКАЗАХА КЛИП как един кретен си е избръснал та*аците със самобръсначката ми по - рано същата сутрин.![]()
Тааааа, този същият по - късно се напи и за да си върна го ритах със всичка сила по задника, както си беше припаднал. Т'ва обаче не беше всичко - на другата сутрин пичът се събуди с болка в задника и пълен презерватив в леглото. Не мога да опиша к'ва гледка беше ужасът му.Редакция: Сега като се замисля - просто трябваше да го е*а.
![]()
Айде, вие сте! Аз оставям по - скандалните истории за после.![]()
Свобода е свободата да кажеш, че две и две правят четири. Приеме ли се това за дадено, оттук следва всичко останало.
Sofia Rebel Station
Това да обсъждаш някой на БГ в чужбина и после да се окаже, че те е разбрал, си е шок. Особено шокиращо е когато въпросния индивид е ЧЕРНОКОЖ и се окаже, че е учил в лесо-техническия![]()
Много неловко се почувствах и една сутрин след безпаметно напиване. Събуждам се с мисълта, че съм се прибрал тихомлъком, обаче в хола нашите ме чакат и съвсем невинно ми показаха, че съм успял да счупя една голям саксия (стълбите целите в пръст), да пукна огледалото в банята и да откъртя закачалката за якета от стената.
Доста неловко се получи и когато мама и тати разбраха от учителакта ми в началното, че имам талант за поет. За съжалание не мога да напиша някое стихче тук, понеже повечето думички ще излезнат със звездички.
...
И двете са ми до болка познати...
В 4 -ти клас, първата ми година в училище в България незнайно защо бях решил да разпечатам на лист епичната песен "Фенки, фенки" на не по - малко епичния Мишо Шамара. Естествено понеже и тогава бях тъп занесох листа с текста на училище, за да се похваля на съучениците си, но изненадващо той попадна у класната.... После 15 минути майка ми и класната ме разпитваха на "частна" родителска среща дали знам какво означават думичките.![]()
А по въпроса с напиването...
Преди няколко години се бях прибрал ( по чудо!) мъртво пиян и реших вместо да се промъкна незабелязяно в леглотом първо да отида в тоалетната за малко, за да повърна... Да, ама не... Събудих се на другата сутрин от писъка на майка ми, която ме намери заспал на колене вътре, вместо в леглото, където очакваше да съм. Следваше епик люн.![]()
Скорошна случка - въпрос от страна на майка ми, която ме гледаше, едвам сдържайки смеха си:
"Изяинявай, защо шалът ти мирише на повръщано?"
Мдаааааааааа, т'ва е една от малкото ситуации, в които има просто САМО ЕДИН вариант.![]()
Свобода е свободата да кажеш, че две и две правят четири. Приеме ли се това за дадено, оттук следва всичко останало.
Sofia Rebel Station
Постни го, моля те! Ще го напишеш ето така - к ' ур например.Първоначално написано от CanisDirus
А аз ако се сетя за неловка ситуация, ще пиша непременно.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Миии на един рожден ден се натресох неканен, направих се на бибак, повърнах два пъти в тоалетната и накрая заспах на мивката
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Няма да си пусна глупостите, които съм писал на 8 годинки във форума.
Това ще е абсолютно епично неловко.![]()
Освен това не си пазя архивите (само едно четиристишие си спомням, щото беше хитово). Имам само някакви от 10-11 клас + една пиеса, която следваше да бъде представена на един училищен празник, но решихме, че ни се завършва и ще е грубо спрямо една съученичка.
...
. грешка
Оооо мисля че във втори клас беше. Играехме на гоненица и аз се подхлъзнах на нещо, чак като влязохме в класната стая разбрах че е лайно![]()
![]()
![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Два пъти ми се случва - влизам си в магазина кварталния , ама разсеяна , ходя насам-натам , бързам за някъде , взимам си каквото ми трябва , и с целия си акъл , замислена за кой-знае какво , тръгвам да си излизам ей-така като пич , без изобщо да ми мине през акъла , че трябва да мина през някаква си каса![]()
![]()
Иди обяснявяй , че неволно ала-бала глупости...
А да , и преди 2 г. ходих на плажа с един бански , дето долнището му се връзваше отстрани с едни панделки. Излишно е да казвам , че както си ходех едната се отвърза и докато се усетя и лъснах , не знам кой какво видя но ест. умрях от срам , ама толко ми е акъла да не ги вържа на възел.
Оо и минах един път през целия университет с опашката на бодито виснала отзад.
Друго не се сещам.
Аз не съм се напивал толкова злеМай ... факта, че не помня ме съмнява, но ...
Прибраха ни в полицията, един от нас беше леко пийнал и се съпротивляваше.Заради него и на нас ни сложиха белезнициЧакаме ние в районното и изведнъж от асансьора излиза вуйчо
А аз срещу него с белезници и полицай до мен
Доближи се и каза:
- Дай ключовете на колата, че ми трябва, а като те гледам няма да можеш да ми я върнеш навреме![]()
Взе ги и си замина![]()