.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Хорското мнение ?!

Едно момиче по-някакъв начина ви се е харесало и тръгвате с нея.После приятелите ви почват да казват мания тая незнам си какво.Ще оставител и или ? Защото мен не ми прави кеф да ходя така с някое момиче !

А при момичетата така ли е ? Искам и вашето мнение

Град
    Враца
    е луд ли си за кво кат си я харесал се чувствай щастлив
    ЧЕРНО БЕСИЛО.
    И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
    ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.

RISE WITH THE

Ако слушаш хорското мнениие, тряа седиш в училищните кенефи и да чистиш лайната с клечки за зъби

Аз съм в същото положение - приятелките ми не одобряват гаджето ми, но въпреки тяхното мнение аз съм с него, защото го харесвам, а те грешат за него. Така че, ако ти си харесваш твоята приятелка, ще се абстрахираш от мнението на другите и ще си бъдете заедно.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla

Re: Хорското мнение ?!

Цитирай Първоначално написано от NightGuardian
    Едно момиче по-някакъв начина ви се е харесало и тръгвате с нея.После приятелите ви почват да казват мания тая незнам си какво.Ще оставител и или ? Защото мен не ми прави кеф да ходя така с някое момиче !

А при момичетата така ли е ? Искам и вашето мнение
    Опознай добре човека до себе си и се опитай да и вярваш и да е разбереш първо ,а не веднага да слушаш кой кво говори за нея

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Със сегашното ми гадже нямам такув проблем,да не го харесвът приятелите ми,но с предишни съм имала такув проблем,и гледах да не обръщам внимание.

"Хорското мнение след мойто погребение" е казал някой... или "Аз данък хорско мнение не плащам" няма какво да коментирам те фразите си говорят достатъчно...

Град
    София
    Братле ти си с момичето ти ходиш с нея, а не твойте приатели, такаче важно е на теб дали ти харесва.
    Fuck the skYpE ... ICQ forever & ever

Офф много сте ми смешни така.Някой казал:"Мен таз не ма кефи,мани я" и веднага момичето е аут.Пфф как може да ви пука?Ем нали тези приятели дето говорят много много,нали те не ходят с момичето,а ти.Къф е проблемът тогава?Напраоо нямам думи....Аз никога не бих зарязала някое момче,щото видиш ли ти някой не го харесвал..Един среден пръст и не ме ебе изобщо.Да си гледа работата и тва е,да не ме занимава изобщо!!!
    Just haters make me famous! εĭз

Щом си тръгнал с нея, значи ти харесва...нали така?Ако ти е хубаво с нея, според мен няма защо да слушаш приятелите си, а и ти я познаваш по-добре отколкото я познават те, така че...
    DrEsS.mE.uP.iN.DiAmOnDsSs.

Град
    варна
    Не,не бих го оставила.

A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Цитирай Първоначално написано от CuRly Doll
    Офф много сте ми смешни така.Някой казал:"Мен таз не ма кефи,мани я" и веднага момичето е аут.Пфф как може да ви пука?Ем нали тези приятели дето говорят много много,нали те не ходят с момичето,а ти.Къф е проблемът тогава?Напраоо нямам думи....Аз никога не бих зарязала някое момче,щото видиш ли ти някой не го харесвал..Един среден пръст и не ме ебе изобщо.Да си гледа работата и тва е,да не ме занимава изобщо!!!
    Ако едно момче зареже приятелката си,само защото неговите приятели не я харесват,то тогава това момче е супер комплексар,и иска да се докаже пред "тайфата",и го е страх да не вземе да го базикат.
    Просто отчаяна нужда,да се доказва пред компанията си.

Мнението ми не е отправено към автора,просто посочвам пример.Нямам конкретен обект на мнението ми.

Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    Цитирай Първоначално написано от CuRly Doll
    Ако едно момче зареже приятелката си,само защото неговите приятели не я харесват,то тогава това момче е супер комплексар,и иска да се докаже пред "тайфата",и го е страх да не вземе да го базикат.
    Просто отчаяна нужда,да се доказва пред компанията си.

Мнението ми не е отправено към автора,просто посочвам пример.Нямам конкретен обект на мнението ми.
    Съгласна съм

А иначе ако някой ми каже "тоя е смотан , махни го " много ясно , че няма да го послушам. Но виж ако приятелка да речем ми каже , че гаджето ми се е държало някакво кретенско , говорило е глупости по мои адрес и тн , бих се позаинтересувала естествено
    I'm dancing in the room as if I was in the woods with you, No need for anything but music ...
    Music's the reason why I know time still exists ...

Мега фен Аватара на koalka
    Не всички приятели могат да харесват приятелката ти, не всеки има твоя вкус.И си отстояват мнението, но все пак трябва малко да се съобразяват, защото ти си с нея и можеш да се засегнеш, но все едно...простено им е.
    Иначе бъди си с нея, не трябва да се съобразяваш и да угаждаш на чужди капризи.Не те са с нея, нали?

Град
    Shumen
    Emi az chesno se vliaq ot mnenieto na ostanalite, no moje bi ne bih skysala s momche zaradi tova ...
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Ами първо ще се замисля,но ако съм убедена,че това е моето момче - много им здраве на моите "приятели"...Това си е моят избор и те трябва да го уважават,независимо дали им харесва или не.. ;]]
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

Голям фен Аватара на PepiDesigns
    Град
    In the Middle of NoWhere :P
    Ха , в никакъв случай няма да я оставя ... и все пак , ако ми е истински приятел , този който говори за мен , ще ми го каже в очите, ще се разберем , и ще си имам и приятелите , и приятелката ....
    Още не се е случвало да говорят за приятелката ми .. в смисъл , 1-2 реплики , по-хапливи да ме издразнят , но винаги им бия контра ... ум - бръснач

Иначе , все пак , малко или много всеки се влияе от чуждото мнение , аз по-малко Не ме интересува , ако съм щастлив с нея , само ако тя не е щастлива бих се позаинтересувал , за да го оправя
    Site : vtuning-bg.net
    Site2 : webpodaraci.com

Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Просто не си хващаш грозно гадже и не ти се смеят по улиците. Просто е.

Цитирай Първоначално написано от magi_megi
    Ами първо ще се замисля,но ако съм убедена,че това е моето момче - много им здраве на моите "приятели"...Това си е моят избор и те трябва да го уважават,независимо дали им харесва или не.. ;]]
    Ебати гадното, как може да си сложиш розови букви?! Не разбирам хора като теб...някви бъгави сте, не ми се нравите.
    http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=118431

~

JUMP! JUMP! JUMP ON THE TIGER!

Като ги видиш такива и тряя да им пъхаш дискове в устите да ядат здравословен софтуер О.о

kato se haresvate kvo ti puka za drugite

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Ох, сливи ли имате в устата? Един разговор с така наречените ви приятели (които постъпват доста нетактично за приятел) може да оправи нещата..!

Животът е адът описан в Библията!

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Все пак аз ще ходя с това момче,а не приятелките ми.
    Ще им обясня,че съм го избрала,а те нямат право да се бъркат.

Хахха бих казал само "да ти иам приятелите" според мен по хуу зарежи тях от колкото момичето
    Не пия, Не Пуша, По Жени Не Хода ! - Да Да ! Skype: love_sexy_girls

Град
    София
    " Искам теб, не ми пука кой какво мисли за тва,
    за мнението на някой друг не давам пукната пара ! "
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си