искам съвет за къдрене.косата ми е мноооого права и не мога да я накъдря никак.пробвах с пяна,гелове,бира,белтъци ...,абе всички боклуци ,но не само ,че ефекта е кратък ,но и не е кой знае какъв.искам да си взема сешоар с дифузер,ама даже и не знам как изглежда тованали е за къдрене?как става ,кво представлява,има ли ефект и колко струва един приличен такъв сешоар?
![]()
Su6lara s difuzer po skoro na4upva kosata otkolkoto q kydri. Ako naistina iska6 da si nakadri6 kosata parvo i slaga6 hubavo pqna i posle s ma6a q kydri6.Razbirase za da e po-dylgotraen efekta sloji i lak za kosa kato prikliu4i6 s kydreneto.
Сешоар с дифузер изглежда ето така -> http://www.scorpio92.com/1mP30.jpg
Виждала съм такива за около 30 лева,но дали е задоволителен ефекта от тях не знам.
Иначе и аз бих те посъветвала да се накъдриш с маша,с дифузер едва ли ще се справиш,а и не става чак толкова хубаво,поне според мен...С маша стават едни хубави хубави букли =p
Pff...За какво ти е сешуар с дифузер само ще ти начупи косата и жъобще не се къдри хубаво... според мен е наааай-дубре купи си от меките ролки като излезнеш от банята на влажна коса си ги слагаш спиш и на другия ден повярвай ми ! косата ако ти е до кръста ще ти е до раменете да не кажа по къса и тка.......ако ти е много къдраво си я раздърпай с пръсти и готово....а и коклото и да ти е права косата има хора с идеално прави коси пък се къдрат определено тези ролки ще ти свършат работа и после ако искаш си слагай лак :P
може ли някой да ми обясни как става къдренето с дифузерасега съм мокра ,пъро пяна ли да сложа или пъро с дифузера и после пяна?а как точно се прави допираш зъбците до главата и въртиш?
Както ти e мокра косата,леко я подсушаваш с кърпа, слагаш пяна и намачкваш.За да е по-лесно може да хванеш част от косата и да я направиш на топка.Като я направиш на топка я буташ на зъбците на дифузера и доближаваш до скалпа и леко движиш.Като усетиш че косата е поизсъхнала дърпаш дифузера и продължаваш с другата част от косата.Въпреки това смятам,че дифузера не е подходящ за твоят случай.Преди време си правех косата с него,но понеже ми е чуплива,даже бих акзлаа къдрава с еполучаваше много добре.В твоят случай най-много да ти се начупи,макар че не мисля че ще ти издържи дълго.Моят съвет е да се навиваш на ролки,като прди това сложиш пяна,а след акто махнеш ролките лак за коса.Смятам че това е най-подходящият вариянт за права коса.С машата къдриците ще паднат много бързо,а и си е излишно горене на косата.Дано да съм помогнала
ето ти нагледно как става: http://www.videojug.com/film/how-to-blow-dry-curly-hair
Код:Навеждам главата надолу,намокрям я с ръце особено краищата,слагам яко пяна за силна фиксация,подсушавам леко мачкайки я с хавлиена кърпа,така като си е надолу.След това хващам косата цялата,правя я на топка,както съм си с наведена глава и я забучвам на шиповете на дифузера,и суша.След малко спирам,пускам косата,пак я хващам цялата на топка и я забучвам,само че настрани я събирам косата,пак суша.После на другата страна и така,докато се одобря,ставам на жестоки къдрици просто.Понякога фиксирам с лак за коса,аз съм с права коса де все пак. На следващия ден пак съм си къдрава,само леко навлажнявам краищата и ако се наложи я дифузирам само веднъж.Та тъй дано добре да го обясних.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Аз ти препоръчвам маша,според мен ефекта ще е най-добър...или ролки,ама става като че ли по-бавно!
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Само професионален дифузер ще може да те накъдри, а такива има във фризиорските салони![]()
Let The BEAT Control Your Body
az imam profesionalen se6uar s takav difuzer i sam mnogo dovolna no ako iska6 da se kadri6 za6to ne si vzeme6 ma6a???????
Накъдрия с МАША след като приключиш я напръскай обилно с лаг но без я да докосваш само пръскаш....Аз по тоя начин стоях къдрава два днии не ми се исправи косата въпреки че на третия отново си сложих лак
но стой яко....
Бе чувала съм че хората с прави коси нищо неможе да ви накъдри косата. Все пак пробвай с маша да я накъдриш, след това и слагаш доста лак за коса и си готова![]()
The music is loud
The kids are so young
All over the world
They wanna have fun
The music is so loud
It drowns out the talk
All over the world
Just give us more rokk
отиди на фризьор да ти направи студено къдрене като искаш кърдава косаоколо половин година ще седи май
![]()
"Детството не е от раждането до определна възраст, възрастта, в която детето пораства и прибира детските неща.Детството е царството, в което никой не умира." - Е. Сейнт Винсънт Милей
И аз имам пподобен проблем- косата ми е идеално права и когато я къдря ефекта е много кратък..за няколко часа остават леки вълнички а ако да речен съм се къдрила вечерта за нкое парти до сутринта няма и помен от къдра...даже лакът сякаш се изпарява. Къдря се с маша и пръскам лак накрая.
Веднъж видях една фризьорка да пръска нещо преди да навива на пресата, та това лак ли е, или гел, а лака се слага накрая?
да ви имах идеално правите коси ...![]()
иначе по темата, аз бих те посъветвала да си вземеш маша.. има такива с няколко приставки, с които можеш да си правиш различни букли![]()
But I am never beaten
Broken not defeated,
I know next to you is not where I belong