.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Термална вода Vichy

Ами преди 2-3 месеца в 'Joy' имаше мостра на въпросната термална вода.Казвам ви,толкова мигновенна промяна в кожата си не бях виждала.От тогава се навивам да си я взема та исках да попитам какъв е ефекта при продължително ползване и за каква кожа е подходяща например...Ако някой е ползвал или е чул,моля да сподели
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

не съм я ползвала но четох на няколко места, включително сайта на Vichy. Там пише че е за всякакава кожа. А на други места пишат че са много доволни и им е помогнало с акне, червенина, подуване и тн...

Отивам да си купя и да пробвам (надявам се скоро).... дано наистина да дайства

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Я я , сподели , каква промяна в настъпила?
    Не съм я ползвала но и аз искам да чуя отзиви

Град
    Велико Търново
    Аз преди около месец си купих термална вода,но не на Vichy a на Avene.Много съм доволна,ако ставаш рано сутрин и си напръскаш лицето и изчезва умората,против зачервяване и подобни също много помага Страхотна е препоръчвам я на всички.Аз като бях в аптеката казаха,че тази на Авен е по-хубава от тази на Виши,а и самата марка казаха,че е по-добра(аз попринцип знам,че и двете марки са си хубави,но щом казват така..),но предполагам,че и тази на Виши ще е добра де.Разликата в цената е около 1 лев,не е голяма,а иначе и двете са по 150 мл.

Град
    Там някЪде...
    А тази термална вода за какво по-точно се ползва? Аз за пръв път чувам за тая вода но попринцип знам че продуктите на Виши са хубави.

ИМАМ СДЕЛКА С ДЯВОЛА ДААААААААААААММММ АЗ САМАТА СЪМ ЧАСТ ОТ НЕГО (:

Е на коя марка е най-добрата

Аз съм пробвала само на Виши и то мостра и съм впечатлена,ама реших да си попитам
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

При мене нищо

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    За какви пари иде реч ?
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Цитирай Първоначално написано от miloto_girl_4e
    За какви пари иде реч ?
    + 1

Разбрах че е към 15 лева,ама действа ли акнеубиващо ?

Град
    Велико Търново
    zna4i ima malka neto4nost vav tova,kam koeto dadohte link!Ne se iz`akwa 2 minuti ami edva kam 20 sekundi(na samoto upatvane na moqta termalna voda koqto e na Avene si go pi6e)ako 4akate 2 minuti to tq 6te popie.

Zna4i az moqta si q kupih za 13,50 i sam mnogo dowolna,vinagi sutrin kato mi se spi mnogo i kato si napraskam liceto i me usvejava adski mnogo!

Ta preporu4vam q na vsi4ki.Ina4e taq na La Roche Posay sam sigurna,4e su6to e adski dobra,za6toto maika mi e polzvala produkti na tazi marka i e ostanala mnogo dovolna.

твойта колко мл е ?

Град
    до твоята звезда :)
    и аз ползвах мостричката и останах очарована

Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от ana19
    твойта колко мл е ?
    150

Цитирай Първоначално написано от stop_looking_at_me
    не съм я ползвала но четох на няколко места, включително сайта на Vichy. Там пише че е за всякакава кожа. А на други места пишат че са много доволни и им е помогнало с акне, червенина, подуване и тн...

Отивам да си купя и да пробвам (надявам се скоро).... дано наистина да дайства
    Наистина ли помага при акне ?! Защото веднага щом ми свършат сегашните продукти за лице бих си я взела... Само да уточня ,че когажа ми не е от най-проблемите .

Град
    Велико Търново
    На мен ми помага за тези много дребните пъпчици,и като се напръскаш освежава кожата и почиства лицето

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си