.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 54

Hybrid View

Чувствате ли се сами понякога?

Чувствате ли се сами понякога?Че само вие си знаете какво ви е,даже и понякога и вие да не се разбирате?Временно ли е това чувство или постоянно?

т.7
    krem4et0

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна
    Предполагам,че е временно,докато не си намериш някой.Когато знаеш,че някой те обича,едвали ще се чувстваш пак сама.

Според мен всеки човек има такива моменти и те са неизбежни .Понякога се проявяват по-често след загубата на някой или на нещо..зависи от много неща.При мен моментите на самота станаха повече ,когато ме остави приятеля ми и със месеци дори и сега немога да се пребпря със самотата ,колкото и да ми се иска..

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

всеки де се чувствам сам ... излъган... и прецакан ... за сега е постоянно ... и ще свърши защото знам какво да направя само да свърши 2-рия срок и изнчезвам от Зандана ... в който се намирам

Супер фен
    Дам, доста често се чувствам така...

Еми случва се ама минава
    Когато се изкачваш по стълбата поздравявай,защото когато слизаш срещаш същите хора!

otvreme na vreme ama e za kratko

Град
    Враца
    Ми доооста често се чувствам самичка, но няма начин... Просто като се скарам с някой скъп за мен човек, и като се замисля... Ми става много мъчно, че няма човек, който да ме разбере Но какво да се прави... някой ден всичко лошо ще отмине

Цитирай Първоначално написано от nicolepcd
    Ми доооста често се чувствам самичка, но няма начин... Просто като се скарам с някой скъп за мен човек, и като се замисля... Ми става много мъчно, че няма човек, който да ме разбере Но какво да се прави... някой ден всичко лошо ще отмине
    пубери сме и те така депресия до немай къде
    Whitesnake - Here I Go Again 87

постоянно и вече съм свикнал никой да не ме разбира

Град
    Варна, България
    Цитирай Първоначално написано от kPuCkA
    Предполагам,че е временно,докато не си намериш някой.Когато знаеш,че някой те обича,едвали ще се чувстваш пак сама.
    Това не винаги е предпоставка. Поне при мен. Предполагам и при доста други хора.

За авторката - когато се почувстваш така, просто говори с някого. Излизай с някого и така. Избягвай възможни причини, които ти причиняват това ужасно чувство. Не слушай тъжни песни.
    Through our joy, through our pain,We can move worlds again,Take my hand,dance with me!

Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
    пубери сме и те така депресия до немай къде
    Whitesnake - Here I Go Again 87
    Е, да... но въпреки всичко пак ми е гадно До депресия няма да се стига каквото ще да става, защото от това по-тъпо нещо няма за мене

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от koman
    постоянно и вече съм свикнал никой да не ме разбира
    +1, бати депресарите сме!

Животът е адът описан в Библията!

Цитирай Първоначално написано от kPuCkA
    www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....

Ми мисля си че на всеки се случва да се почувства сам и изоставен....Не знам при кой за колко време е...аз имам чувството че за мен е перманентно : ) Или просто съм си меланхолична...не знам...вече не правя разлика : ))

Мега фен
    Град
    София
    Вие сте ебати депресираните тиинейджъри
    [size=7][b][u]fosse cos

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Внимавай Имаме заплаха със Санкции(с главна буква)
    Сега ще се правя на човек, на когото му пука.

АХ милата тя не се притеснявай. Всеки влак си има пътници. Все някой ще те хареса и тебе.
    Поне би трябвало. Не възлагай андежди.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Внимавай Имаме заплаха със Санкции(с главна буква)
    Сега ще се правя на човек, на когото му пука.

АХ милата тя не се притеснявай. Всеки влак си има пътници. Все някой ще те хареса и тебе.
    Поне би трябвало. Не възлагай андежди.
    Имаме эаплаха да,ама поне не сме депресирани
    [size=7][b][u]fosse cos

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Права си, мамка му :Р

Аз винаги мога да си напрвя нова регистрация. Но те не могат да си земат ново самосъзнание.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Права си, мамка му :Р

Аз винаги мога да си напрвя нова регистрация. Но те не могат да си земат ново самосъзнание.
    Именно

А и сега не могат да ни обвинят,че не говорим по темата
    [size=7][b][u]fosse cos

Град
    Вкъщи
    Много малку хора могат да ме разберат по некой път, даже и аз не моа си се разберем, такаче - ДА

Голям фен
    И аз обикновено съм така.Ама...какво да се прави.Абе всеки си има своите моменти,но те затова са моменти-защото минават

П.П.:Vraca City!
    Vi faro un' oferta che non potete rif' utare

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Хора, научете се, че има разлика между "сам" и "самотен"!
    Да, сама се чувствам често, защото когато съм вкъщи, вечно съм си в стаята, брат ми го няма, а нашите не ме притесняват. Самотна съм всеки път, когато искам да съм с даден човек, а в същото време няма как...
    Ето един пример: точно 1-2 дена преди да тръгна на 10-дневен лагер, с момчето, което от 4 месеца харесвах, бяхме започнали да излизаме и нещата бяха станали много бързо между нас. Когато тръгнах на този лагер на море, бях заобиколена постоянно от поне трима-четерима човека. Да, не бях сама дори за момент, но бях толкова самотна, колкото може да си представи човек.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Хмм.. много рядко,винаги има на кой да споделя и знам,че ще бъда разбрана
    ~I l0ve Him,He LoVeS Me--End of StorY~

няма нищо постоянно в тоя живот , а то това да испадаш в депресии , е важното е как ще си когато ги преодолеж и и по какъв начин ... винаги от всяка ситуация може да излеш с бодър и ведър поглед стига да има кой да застане до теб да те подкрепи
    I've seen a place where hearts cannot be Bought or just borrowed.I've seen the sun hidden in your soul,Shining on me.Shining on me like a guardian Covers me, warming me in this coldness... My whole life!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си