- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Чувствате ли се сами понякога?
Чувствате ли се сами понякога?Че само вие си знаете какво ви е,даже и понякога и вие да не се разбирате?Временно ли е това чувство или постоянно?
т.7
krem4et0
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
Предполагам,че е временно,докато не си намериш някой.Когато знаеш,че някой те обича,едвали ще се чувстваш пак сама.
Според мен всеки човек има такива моменти и те са неизбежни .Понякога се проявяват по-често след загубата на някой или на нещо..зависи от много неща.При мен моментите на самота станаха повече ,когато ме остави приятеля ми и със месеци дори и сега немога да се пребпря със самотата ,колкото и да ми се иска..![]()
всеки де се чувствам сам ... излъган... и прецакан ... за сега е постоянно ... и ще свърши защото знам какво да направясамо да свърши 2-рия срок и изнчезвам от Зандана ... в който се намирам
Дам, доста често се чувствам така...![]()
Еми случва се ама минава![]()
Когато се изкачваш по стълбата поздравявай,защото когато слизаш срещаш същите хора!
Ми доооста често се чувствам самичка, но няма начин... Просто като се скарам с някой скъп за мен човек, и като се замисля... Ми става много мъчно, че няма човек, който да ме разбереНо какво да се прави... някой ден всичко лошо ще отмине
![]()
пубери смеПървоначално написано от nicolepcd
и те така
депресия до немай къде
![]()
Whitesnake - Here I Go Again 87
постоянно и вече съм свикнал никой да не ме разбира![]()
Това не винаги е предпоставка. Поне при мен. Предполагам и при доста други хора.Първоначално написано от kPuCkA
За авторката - когато се почувстваш така, просто говори с някого. Излизай с някого и така. Избягвай възможни причини, които ти причиняват това ужасно чувство. Не слушай тъжни песни.
Through our joy, through our pain,We can move worlds again,Take my hand,dance with me!
Е, да... но въпреки всичко пак ми е гадноПървоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
До депресия няма да се стига каквото ще да става, защото от това по-тъпо нещо няма за мене
![]()
+1, бати депресарите сме!Първоначално написано от koman
Животът е адът описан в Библията!
Първоначално написано от kPuCkA
www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....
Ми мисля си че на всеки се случва да се почувства сам и изоставен....Не знам при кой за колко време е...аз имам чувството че за мен е перманентно : ) Или просто съм си меланхолична...не знам...вече не правя разлика : ))
Вие сте ебати депресираните тиинейджъри
[size=7][b][u]fosse cos
Внимавай Имаме заплаха със Санкции(с главна буква)Първоначално написано от Presley`n`Sum
Сега ще се правя на човек, на когото му пука.
АХ милата тя не се притеснявай. Всеки влак си има пътници. Все някой ще те хареса и тебе.
Поне би трябвало. Не възлагай андежди.
Имаме эаплаха да,ама поне не сме депресираниПървоначално написано от w0sh
[size=7][b][u]fosse cos
Права си, мамка му :Р
Аз винаги мога да си напрвя нова регистрация. Но те не могат да си земат ново самосъзнание.
ИменноПървоначално написано от w0sh
А и сега не могат да ни обвинят,че не говорим по темата![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Много малку хора могат да ме разберат по некой път, даже и аз не моа си се разберем, такаче - ДА![]()
И аз обикновено съм така.Ама...какво да се прави.Абе всеки си има своите моменти,но те затова са моменти-защото минаватПървоначално написано от nicolepcd
П.П.:Vraca City!
Vi faro un' oferta che non potete rif' utare
Хора, научете се, че има разлика между "сам" и "самотен"!![]()
Да, сама се чувствам често, защото когато съм вкъщи, вечно съм си в стаята, брат ми го няма, а нашите не ме притесняват. Самотна съм всеки път, когато искам да съм с даден човек, а в същото време няма как...
Ето един пример: точно 1-2 дена преди да тръгна на 10-дневен лагер, с момчето, което от 4 месеца харесвах, бяхме започнали да излизаме и нещата бяха станали много бързо между нас. Когато тръгнах на този лагер на море, бях заобиколена постоянно от поне трима-четерима човека. Да, не бях сама дори за момент, но бях толкова самотна, колкото може да си представи човек.
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
няма нищо постоянно в тоя живот ,а то това да испадаш в депресии , е важното е как ще си когато ги преодолеж и и по какъв начин ... винаги от всяка ситуация може да излеш с бодър и ведър поглед стига да има кой да застане до теб да те подкрепи
I've seen a place where hearts cannot be Bought or just borrowed.I've seen the sun hidden in your soul,Shining on me.Shining on me like a guardian Covers me, warming me in this coldness... My whole life!