- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Чувствате ли се сами понякога?
![]()
4увствала съм се така, но беше отдавна. Тогава бях гаден 4овек и не се доверявах на никого. И действително си оставах сама и неразбрана.. Кофти пубертет съм карала![]()
Сега.. ами не бих казала. Сега има пред кого да си излея душата и съм попаднала на то4ни хора, които ме разбират. В пове4ето слу4аи де..
![]()
Робинята на Quench
Много рядко се чувствам самотна, ама много рядко...
Не знам на какво се дължи този факт - може би, че имам човек, който много обичам до себе си или просто от факта, че съм усмихнат и жезнерадостен човек по принцип.
Определено ме е страх от самотата и не искам да съм самотна.Чувството е гадно.
Доста 4есто се 4увствам така... Просто имам нужда от някой 4овек който да е до мен с които да мога да си об6тувам и да оби4ам..![]()
--------------------------------------------------------
Свикнала съм да съм сама, не се оплаквам. Много момчета се интересуват от мен, но никой още не ми е привлякъл вниманието. Връзката между мен и моите фр-ки е мн силна , еее вече без тях не мога!Като ги гледам колко проблеми имат с техните гаджета... чак не ми са занимава... Страх ме е от нова връзка, не искам да бъда пак наранена... по-добре сама отколкото страдаща! Това е
![]()
не![]()
Временно е.
При мен настъпва, когато някой ме нарани или просто ми е дошло месечното неразположение.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Тва за кого е?Първоначално написано от w0sh
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
Всеки в различни моменти се чуства самотен,аз се чуствам самотна и да съм между 45 човека но не го показвам просто си е като закон понякога,на мен доста често ми се случва напоследък ма ще ми мине идва пролет цветята цъфтят,тревата става зелена![]()
+1Първоначално написано от KimBerLy1912
I was born to live into a world that doesn't care...
http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
Дайте глас за HIM в България.
http://chocosville.myminicity.com/
И аз съм така,нито родителите ми ме разбират,нито "приятелите",които мислих,че имам..Първоначално написано от koman
![]()
![]()
Хей слънчице с музика ли се занимаваш?Първоначално написано от slun4ice_90
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
И аз съм с чуствала сама,и се депресирах за това и наистина си мисли,че само аз си знам какво ми е всъщонст.Но после почнах да се радвам,че съм сама.Не е задължително да си с гадже,може и без гадже да си живееш живота![]()
Първоначално написано от elsy
Аз в последно време постоянно се чувствам самотна...товаа е просто защото със всеки изминал ден се изумявам..колко може да наранява уй прекрасното чувство любов..прекрасно ама ако е споделена...![]()
![]()
FoReVaR sAd .. ;(
Чувствам се сам от доста време насам..... Но си мечтая за момента, в който това ще се промени.
Според мен всеки се чувства самотен понякога -някои повече други по-малко, но това няма нищо общо с това дали родителите ти те разбират, дали имаш гадже или много истински приятели и дали си на 10, 15, 35 или 70.
Don't worry, be happy!
ами да ти кажа не понякога ами от три месеца вече съм така просто никой не ме разбира толкова ми е трудно да говоря че не знам чуствам се се едно съм само аз на тая планета хорото са психясали направо или на мене ми хлопа дъската или света върви по погрешка ...![]()
еми да от време на време нормално според мене![]()
ИСкЪм дА КажА НешТу...ЗнаЧи....ЪъЪ....ОК....!Вс ъщНОсТ КаКВо ИСкЪх Да Ти каЖА....МамКА му...ДобРЕ...Дъ КажА пРОСто ЕднО....I LOVE YOU!!!_____________
(\(\
(':'=)
(')('')
dam...i to mnogo 4esto za sujelenie..imam 4uvstovoto 4e sum nevidima i 4e sveta se vyrti okolo men..mnogo e gadno use6taneto i e dosta tepresira6to...no minava![]()