.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 54
    Мега фен
    Град
    SF

4увствала съм се така, но беше отдавна. Тогава бях гаден 4овек и не се доверявах на никого. И действително си оставах сама и неразбрана.. Кофти пубертет съм карала
    Сега.. ами не бих казала. Сега има пред кого да си излея душата и съм попаднала на то4ни хора, които ме разбират. В пове4ето слу4аи де..

Робинята на Quench

Мега фен Аватара на koalka
    Много рядко се чувствам самотна, ама много рядко...
    Не знам на какво се дължи този факт - може би, че имам човек, който много обичам до себе си или просто от факта, че съм усмихнат и жезнерадостен човек по принцип.
    Определено ме е страх от самотата и не искам да съм самотна.Чувството е гадно.

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Доста 4есто се 4увствам така... Просто имам нужда от някой 4овек който да е до мен с които да мога да си об6тувам и да оби4ам..

--------------------------------------------------------

Свикнала съм да съм сама, не се оплаквам. Много момчета се интересуват от мен, но никой още не ми е привлякъл вниманието. Връзката между мен и моите фр-ки е мн силна , еее вече без тях не мога! Като ги гледам колко проблеми имат с техните гаджета... чак не ми са занимава... Страх ме е от нова връзка, не искам да бъда пак наранена... по-добре сама отколкото страдаща! Това е

Голям фен Аватара на sapphirr
    перманентно е!

Град
    Варна
    не

Временно е.
    При мен настъпва, когато някой ме нарани или просто ми е дошло месечното неразположение.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Град
    Варна
    Най-често когато съм ядосана на някого и остана сама примерно вечерта и започна да си мисля...тогава се чувствам най-самотна,докато не дойде новия ден Но определено изпадам в депресии от време на време

Ако не си знаеш цената, не си мисли че си безценен...!!!

Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Вие сте ебати депресираните тиинейджъри

АХ милата тя не се притеснявай. Всеки влак си има пътници. Все някой ще те хареса и тебе.
    Поне би трябвало. Не възлагай андежди.[/b]
    Тва за кого е?

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Град
    Лапландия!?
    Всеки в различни моменти се чуства самотен,аз се чуствам самотна и да съм между 45 човека но не го показвам просто си е като закон понякога,на мен доста често ми се случва напоследък ма ще ми мине идва пролет цветята цъфтят,тревата става зелена

Повече от фен Аватара на EvilBrunette
    Град
    In the clowds
    Цитирай Първоначално написано от KimBerLy1912
    Ми мисля си че на всеки се случва да се почувства сам и изоставен....Не знам при кой за колко време е...аз имам чувството че за мен е перманентно : ) Или просто съм си меланхолична...не знам...вече не правя разлика : ))
    +1
    I was born to live into a world that doesn't care...
    http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
    Дайте глас за HIM в България.
    http://chocosville.myminicity.com/

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от koman
    постоянно и вече съм свикнал никой да не ме разбира
    И аз съм така,нито родителите ми ме разбират,нито "приятелите",които мислих,че имам..

Цитирай Първоначално написано от slun4ice_90
    Цитирай Първоначално написано от koman
    постоянно и вече съм свикнал никой да не ме разбира
    И аз съм така,нито родителите ми ме разбират,нито "приятелите",които мислих,че имам..
    Хей слънчице с музика ли се занимаваш?

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    И аз съм с чуствала сама,и се депресирах за това и наистина си мисли,че само аз си знам какво ми е всъщонст.Но после почнах да се радвам,че съм сама.Не е задължително да си с гадже,може и без гадже да си живееш живота

Цитирай Първоначално написано от elsy
    Дам, доста често се чувствам така...

Аз в последно време постоянно се чувствам самотна...товаа е просто защото със всеки изминал ден се изумявам..колко може да наранява уй прекрасното чувство любов..прекрасно ама ако е споделена...
    FoReVaR sAd .. ;(

Град
    Na sedmoto nebe
    Напоследък доста често се чувставам така, може би щото пак съм сама на Св.Валентин.

Чувствам се сам от доста време насам..... Но си мечтая за момента, в който това ще се промени.

Голям фен
    Според мен всеки се чувства самотен понякога -някои повече други по-малко, но това няма нищо общо с това дали родителите ти те разбират, дали имаш гадже или много истински приятели и дали си на 10, 15, 35 или 70.
    Don't worry, be happy!

ами да ти кажа не понякога ами от три месеца вече съм така просто никой не ме разбира толкова ми е трудно да говоря че не знам чуствам се се едно съм само аз на тая планета хорото са психясали направо или на мене ми хлопа дъската или света върви по погрешка ...

Да, мн често даже, но се стремя да не го показвам.Просто зависи от средта.В даскало се чувствам додта самотна.

Град
    нА deT’ M? VuDџ’ t ЦайSИtE
    еми да от време на време нормално според мене
    ИСкЪм дА КажА НешТу...ЗнаЧи....ЪъЪ....ОК....!Вс ъщНОсТ КаКВо ИСкЪх Да Ти каЖА....МамКА му...ДобРЕ...Дъ КажА пРОСто ЕднО....I LOVE YOU!!!_____________
    (\(\
    (':'=)
    (')('')

Град
    MaInA CitY
    dam...i to mnogo 4esto za sujelenie..imam 4uvstovoto 4e sum nevidima i 4e sveta se vyrti okolo men..mnogo e gadno use6taneto i e dosta tepresira6to...no minava

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си