- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Искам да съм дебела
Спираш да пушиш и пиеш секи ден по половин чаша олио, ядеш пържени картофи, яица, баници, пици или нещо кадето има мега мазнини може и сандвичи, но с яко маргарина в сандвича! въпреки, че аз не съм го правил това, но дано при теб да се получи нещо. Аз пиех преди на ден по 2 сурови яица с чаша прясно мляко в смисъл си правих шейк и така уедрях и надебелях с 5, 6кг. но през последните 3, 4 седмици приблизително 1 месец спрях да го права и усетих колко бързо отслабнах с 8, 10кг. така, че не експериментирай с сорови яица! яж само мазно. Успех!
Последно редактирано от boss.incognito : 11-11-2012 на 14:00
тема от 2008?
Хората се чудят как да отслабнат, вие искате да сте дебелиАма с тоя банален съвет, има шанс ??!
не разбирам що искаш да си дебела ? после като напълнееш, ще искаш да си върнеш формата, но тва става адски трудно.. аз съм 62кг и честно да ти кажа хич не съм си фен.. иначе според момчетата така съм секси, но се понякога се чувствам отвратително дебела.. най-добре си остани каквато си, освен ако не си прекалено слаба. имах една съученичка, 40кг и 1.70 много беше неприятно да се гледа. ако си в такова положение наистина можеш да качиш няколко килограма, но се старай да имаш хубави форми, да не станеш с коремче или нещо такова. не че е лошо, но няма да се чувстваш комфортно. нядявам се да съм била полезна <3
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5