- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- За ушите.. :)
оф,аве
начи оня ден си пипнах 3тата дупка на ухото и
гледам начи няк'во като топче вътре![]()
някой знае ли т'ва от кво е станало
и кво да му прая![]()
мажа го от няколко седмици с антибиотична паста
ама не помага...![]()
Ами предполагам,че се събрало гной такива работи!Мажи го с нещо и предполагам,че ще ти мине!
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
На мене,почти при всяка нова дупка на ушето ми става така,но с времето само ми се маха.Ако пък те боли може да го промиваш с кислородна вода или отиди там където си се продупчила и ще ти кажат какво да правиш![]()
The guy gets all the glory the more he can score,
while the girl can do the same and then you call her a whore!
Аз сама сам си пробивала ушите и имам 3 на дясното и 2 на лявото дупки и на всяка имам таквиз работи,за това няма страшно,но не ги мажи,че ако запушиш порите и може инфекция да стане!![]()
![]()
Сложи обица и ще се махне-след това го почисти със спирт.До кога обаче ще издържи да не се появи пак нз =)
I az imam treta dupka i imam ne6to kato top4e ma ne e gnoi prosto si e taka. Ne pre4i ne e rana spoko ni6to ti nqma i az nz to4no kakvo e no ne e opsno![]()
emi az imam i trite dupki...hem se mahat...hem se poqvqvat...ne e ne6to stra6no i opasno xD
аха..
мерси много на всички за отговорите
пристесних се,щото на другите не ми прави така... (=
boli li? iskam da kaja,4e ako ne boli ponqkoga ako dupkata e napravena v blizost do hru6tqla i se polu4ava edno takova tvurdo top4e det si sedi ama ne e opasno
Имам абсолютно същия проблем- откакто си пробих ушите, на дясното имам топче. Не секретира, не е възпалено, не ме боли, но го има. Обясниха ми, че се получавало в резултат на размачкването на тъканите при пробиването. Ще се разнесе от само себе си след време. Бъди спокойна!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
не,не боли
и не е част от хрущяла...![]()
И аз имам такива,не е нищо опасно,споко.
Аз преди 2 месеца си направих трета дупка на едното ухо и ми се получи сигурно 1 месец стоя аз си стоях с медицинската обичка и без да я мажа с нещо тази топчица си мина от само себе си
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
ми преди 2 месеца май
ам са си сложих медицинската
дано да се опрай :P
mene kato mi dup4iha ushite mi kazaha ako ima problemi da maja s rivanol
да и аз имах същия проблем като си пробих трета дупка на ушоту...като махнах медицинската обицата видях, че имам топче.. мойто се оказа,че е пълно с гной и го изстисках и го почистих с кислородна вода...но топчето си остана.. после само се махна.. само не махай обицата защото ще ти се запуши дупката както стана при мен, но аз си пробих пак де![]()
Ами не знам дали е "нормално", но определено не е кой знае какво... защото аз имам 6 дупки и на една от тях ми се образува такова нещо, което не е гной, просто ми се подува малко ухото и си спада като сваля обицата, така че спокоПървоначално написано от Taste the rainbow
![]()