.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

За ушите.. :)

оф,аве
    начи оня ден си пипнах 3тата дупка на ухото и
    гледам начи няк'во като топче вътре
    някой знае ли т'ва от кво е станало
    и кво да му прая
    мажа го от няколко седмици с антибиотична паста
    ама не помага...

Супер фен
    Град
    Варна
    Ами предполагам,че се събрало гной такива работи!Мажи го с нещо и предполагам,че ще ти мине!
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

На мене,почти при всяка нова дупка на ушето ми става така,но с времето само ми се маха.Ако пък те боли може да го промиваш с кислородна вода или отиди там където си се продупчила и ще ти кажат какво да правиш
    The guy gets all the glory the more he can score,
    while the girl can do the same and then you call her a whore!

Аз сама сам си пробивала ушите и имам 3 на дясното и 2 на лявото дупки и на всяка имам таквиз работи,за това няма страшно,но не ги мажи,че ако запушиш порите и може инфекция да стане!

Сложи обица и ще се махне-след това го почисти със спирт.До кога обаче ще издържи да не се появи пак нз =)

I az imam treta dupka i imam ne6to kato top4e ma ne e gnoi prosto si e taka. Ne pre4i ne e rana spoko ni6to ti nqma i az nz to4no kakvo e no ne e opsno

emi az imam i trite dupki...hem se mahat...hem se poqvqvat...ne e ne6to stra6no i opasno xD

аха..
    мерси много на всички за отговорите
    пристесних се,щото на другите не ми прави така... (=

boli li? iskam da kaja,4e ako ne boli ponqkoga ako dupkata e napravena v blizost do hru6tqla i se polu4ava edno takova tvurdo top4e det si sedi ama ne e opasno

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Имам абсолютно същия проблем- откакто си пробих ушите, на дясното имам топче. Не секретира, не е възпалено, не ме боли, но го има. Обясниха ми, че се получавало в резултат на размачкването на тъканите при пробиването. Ще се разнесе от само себе си след време. Бъди спокойна!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

не,не боли
    и не е част от хрущяла...

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    И аз имам такива,не е нищо опасно,споко.

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    Аз преди 2 месеца си направих трета дупка на едното ухо и ми се получи сигурно 1 месец стоя аз си стоях с медицинската обичка и без да я мажа с нещо тази топчица си мина от само себе си
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Град
    in your sweet dreams
    а ти кога си я пробила тази 3-та дупка аз имам 7 на лявото ии май също съм имала подобен проблем абе с времето се маха а ако много те боли мажи го с нещо :P
    Perfect hair ... perfect eyes ... perfect lips ... perfect body - PERFECT LIE !!!

ми преди 2 месеца май
    ам са си сложих медицинската
    дано да се опрай :P

Фен Аватара на lussi
    Град
    sf
    mene kato mi dup4iha ushite mi kazaha ako ima problemi da maja s rivanol

да и аз имах същия проблем като си пробих трета дупка на ушоту...като махнах медицинската обицата видях, че имам топче.. мойто се оказа,че е пълно с гной и го изстисках и го почистих с кислородна вода...но топчето си остана.. после само се махна.. само не махай обицата защото ще ти се запуши дупката както стана при мен, но аз си пробих пак де

Re: За ушите.. :)

Цитирай Първоначално написано от Taste the rainbow
    оф,аве
    начи оня ден си пипнах 3тата дупка на ухото и
    гледам начи няк'во като топче вътре
    някой знае ли т'ва от кво е станало
    и кво да му прая
    мажа го от няколко седмици с антибиотична паста
    ама не помага...
    Ами не знам дали е "нормално", но определено не е кой знае какво... защото аз имам 6 дупки и на една от тях ми се образува такова нещо, което не е гной, просто ми се подува малко ухото и си спада като сваля обицата, така че споко

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си