- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Как родителите ви разбраха че пушите?
Е няма щоПървоначално написано от Psychopath*
![]()
we give it all.
диалога беше следния.
"абе ти май пушиш"
"мхм,мостави ме да спа"
"нали знаеш,че е вредно"
"дае дае, ай марш сега"
хаха ми тва е суперПървоначално написано от w0sh
![]()
Smile! It's the second best thing you can do with your lips
pffffffffff
dalga istoriq....daje tyk vav foruma imam tema za tvaama be6e otdavna kato q napravih
![]()
Ми майка ми беше много печена, даже тя ми показа как се пуши веднъж, че ме видя нещо, че много се мъча и не пушех като хората шот некфо не умеех си затварям джуките като хората.![]()
Майка ми намери една цигара (трева) на земята в мойта стая,от тогава често ми взема по някоя друга цигара (обикновена) иначе не ми дава да пуша пред нея.
Веднъж като си събличах якето ми падна кутията от джоба...
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Не мога да си спомня беше отдавна... ама вчера каза на сервитьорката да ми даде един пепелник...![]()
![]()
Мен пък в крачка с цигарата в устата, значи скатах се аз на едно място на вилата, ама ми се пуши та две не виждам, паля аз ама такъв с наведена глава, права една яка дръпка и то ми стана едно хубаво, надигам глава и гледам бащатата ми се смее и вика -И пушиш а ? , аз там за некви секунди
я хвърлям настъпвам я и казвам - НЕ !![]()
, тва некъде преди 3 години стана та и повече, после вече мн пъти и цигарите в мен е намирал
и в крачка пак ме е виждал, ама нищо не викапечен е
А пък пред мама си пуша и тя нищо не вика, ама мисля нещо да взимам, да ги отказвам защото някъде 5ти клас съм почнал ама от 8 редовно , вече съм 11 и усещам че ми вредят, ама все не достига воля,
Не започвайте![]()
Ами бяхме с една приятелка вкъщи и бяхме запалили по една цигара, но баща ми се прибра по-рано от очакваното, не го чух да влиза и така... Е, вече не пуша...![]()
I`m trying to make your dreams come true...
nikoga ne sa ma hva6tali makar 4e az ne pu6e tolkoz mnogo vapreki 4e sam na 14 palq 2 cigari na mesec
аааа много кофти такаПървоначално написано от dark soul
![]()
![]()
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
emi ne znaqt ...6TOT NE PU6A![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
като им казах...
Ами с подуш. Те и двамата не пушат, така че не им беше много трудно.
em s edni fr pu6ihme v nas dokato neq q nqma6e i tqposle nameri nekvi padnali ostatuci po zemqta ama az se napravih 4e sa ot neiinite cigaria maikami e ebati pi4a edna ve4er vliza v hola i s cigarite da si pu6i i az uj na bazik i vikam po4erpi DE :d I tq vika mi ela i mi dade da si durpam ot neinata cigara :P posle nameri edni cigariii koito kazah 4e ne sa mo i inz kak sa se ozovali v mene
abe znesi ve4e ama ni6to ne moje da mi kaje tq samta si py6i kato komin
![]()
майка ми намери кутията с цигарите в джоба на якетоа нашия не знае поне за сега
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
ми аз пуша от доста време... започнаха с предположения и недей да пушиш вредно е... после ми намираха кутиите в чантата, които не съм криела така или иначе. после свикнаха и стигнахме доо "пуши ама не пред нас, че си губим авторитета" ... и сега лятото бяхме на кафе с майка ми 1ден и тя си извади цигарите и ми вика запали си и ти и оттогава с нея нямам проблем (освен че доста често ми взима цигари) а баща ми чат пат ми казва "запали си сега ама тва не значи че утре искам да те видя с цигара" и още не ми дава да си пуша пред него
ама не се оплаквам
Хх.. още не знаят.Ако разберът ше стане страшно...![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
набараха ми цигарите в джоба имаше малак дебат на темата след което наще ми казаха голям си можеш сам да преценяваш нещата и аз прецених че ще продалжа да пуша![]()