- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво щеше да направиш?
Не знам дали ви се е случвало,но все пак ще попитам.
Преди време се запознах с едно момче.Бяха най-прекрасните дни от живота ми,или по аз така си мислех.Отначало си беше просто приятелство,но след това прерасна в нещо повече - той ми каза,че ме обича,че е влюбен в мен,че...но след това се случи нещо.Дори аз не знам какво и той вече не беше същият.Не си говорехме както преди,нямаше го пламъкът.Дори не ми каза защо.Аз все още го обичам...
не си самана мен пък 1 момиче ... подобна история
поплачи и замъгли ... (забравянето невъзможно
)
Ами определено не бих оставила нещата такаНямаше да му правя гадно, ноооо пък за сметка на това щях да стана "по-добра" в някой отношения... за да може да разбере какво е "отхвърлил"... За щастие не съм позволявала да ми се присмеят така, но знае ли човек какво го очаква...
![]()
az bih si poplakala..
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Pravi sa 4e ne ti puka . 6te ti oceni , no kusno
www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....
ще пусна една сълза![]()
![]()
![]()
Определено щях да плача много, защото все пак този човек се е подиграл с чувствата ми и щях да се опитам да го забравя...и все пак посочих втория вариант(да се опитам са го забравя).И в един момент няма да ми пука.
em red slsi red sopoli.....posle trq razbere6 6to e stanalo taka .......POSLE PAK RED S1LZI RED SOPLI........ I 6E SE OPITAM PAK S NEGO I KO NE STANE PAK POZNATATA S1LZLIVA ISTORIQ I TAKA DOKAT NAMERI6 DR ..............................
Един път си опитах да си я върна, без успех естествено...Никога не рпавете тази грешка![]()
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Бих я пратил да върви на майната си.
Да не ти пука не си струва да страдащ за някой който не те обича.
Не бих направила само 1 нещо от изброените. Гласувах за бих си отмъстила.. Първо ще си поплача..след това ще мисля да го забравя- няма да мога и накрая ще искам да си отмъстя .. пак няма да мога но това е друг въпрос..![]()
бих ревала, ама после ще го заменя с някой друг рано или късно..
Трудно е да кажеш на човек, да забрави някого. Ще ти пожелая да стане така, но е трудно след такива обещания и вричания в любов.
П.П. В анкетата се пита как бихте реагирали, ако ви се е врекъл, а после отрекъл. Пропуска се важен момент ... какви са твоите чувства.
Through our joy, through our pain,We can move worlds again,Take my hand,dance with me!
аз бих искала да разбера какво е станало.бих се опитала да говоря с него! но ако не стане просто ще си поплача,ще се затворя за да помисля защо го е направил и да обмисля нещата и после ще се отдам на купони за да го забравя!
Love, only love, can bring back your love some day...
не съм отмъстителна, с никои бивш не съм в лоши отношения, но не смятам, че този, който е бил преебан, трябва да се извинява или да се опитва да възвърне нещо съсипано...ако реши да се извини и да върнем предишните си отношения ще зависи само от това колко силни са били чуствата ми, ако не...слагам усмивката за пред приятелите, когато съм сама и нямам работа се сдухвам по малко...и чакам да се появи следващия...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Аз 6те съм супер тъжен,но няма да пла4а за6тото такъв 4овек не заслужава това.Просто 6те забравя....рано или къно.![]()
--------------------------------------------------------
не бих го оставила да си ходи тъка , всеки който ми е навредил с нещо е плащал , е и него ще го накрам да си плати отмашението е сладък вариант за продулжение на нещата , мъкар че след време незнам ако ми даде достатъчно добро обяснение бих се опитала да го разбера и да му простя да сме отново заедно , но сълзи и подобни никога не си струва да плачеш за този които не заслужава , а ако някой заслужава да правиш това за него то той никога не би те накарал/а да го направиш ....
I've seen a place where hearts cannot be Bought or just borrowed.I've seen the sun hidden in your soul,Shining on me.Shining on me like a guardian Covers me, warming me in this coldness... My whole life!
никога няма да върна обратно 4овек,който ме е наранил.първо ще ме боли (без тва не може),после ще избие гнева и желанието за отмъщение,след това ще ме е яд и за двете и ще се питам за какво ми е било да си го при4инявам,а накрая ве4е толкова време ще е минало,4е ще съм забравила,ще съм имунизирана и ще погледна напред.
Ще се опитам да го забравя ..
Let The BEAT Control Your Body
аз първо ше си порева и после идва ред на великото отмащение(тва ми е лубимата 4аст)
Аз...бях убедена,че изпитва нещо към мен.Казваше ми,че само мен обича,че аз съм неговото момиче..и такива сладникави неща...
А сега...нищо.
Дори не иска да ми пише по скайпа,а ако се случи да отговори,то след време спира изведнъж...
А аз дори отначало не му обръщах внимание,много трудно се влюбвам.Как успя да ме накара да го обикна?!![]()
На мен ми се случи същата случка няколко месеца след края на лятната ваканция и до преди половин месец съм редувал 2-я,4-я и 5-я вариянт от отговорите на анкетата ти...Правих това дори,докато ходих с едно друго момиче...Лошо се получи,но сега съм супер!Ще ти мине,но след колко време не се знае...![]()
Не съм се и замислял за отмъщение...Тъпо е.![]()
Да му се изсмея в лицето, защото най-вероятно наистина нямаше да ми пука за поредния глупак, който се е взел за нещо!