.

Виж резултатите на анкетата: Според вас,ако ви се беше случило,какво щяхте да направите,ако ви се врекат в любов,а после ви изост

Гласували
95. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Щях да си отмъстя...

10 10,53%
  • Щях да се опитам да си го върна!

19 20,00%
  • Нямаше да ми пука!

13 13,68%
  • Щях да плача много...

19 20,00%
  • Щях да се опитам да го/я забравя...

34 35,79%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40
    Град
    Почакай есенните листа...

Какво щеше да направиш?

Не знам дали ви се е случвало,но все пак ще попитам.
    Преди време се запознах с едно момче.Бяха най-прекрасните дни от живота ми,или по аз така си мислех.Отначало си беше просто приятелство,но след това прерасна в нещо повече - той ми каза,че ме обича,че е влюбен в мен,че...но след това се случи нещо.Дори аз не знам какво и той вече не беше същият.Не си говорехме както преди,нямаше го пламъкът.Дори не ми каза защо.Аз все още го обичам...

не си сама на мен пък 1 момиче ... подобна история поплачи и замъгли ... (забравянето невъзможно )

Град
    Враца
    Ами определено не бих оставила нещата така Нямаше да му правя гадно, ноооо пък за сметка на това щях да стана "по-добра" в някой отношения... за да може да разбере какво е "отхвърлил"... За щастие не съм позволявала да ми се присмеят така, но знае ли човек какво го очаква...

az bih si poplakala..
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Pravi sa 4e ne ti puka . 6te ti oceni , no kusno
    www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....

ще пусна една сълза

Мега фен Аватара на koalka
    Определено щях да плача много, защото все пак този човек се е подиграл с чувствата ми и щях да се опитам да го забравя...и все пак посочих втория вариант(да се опитам са го забравя).И в един момент няма да ми пука.

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    em red slsi red sopoli.....posle trq razbere6 6to e stanalo taka .......POSLE PAK RED S1LZI RED SOPLI........ I 6E SE OPITAM PAK S NEGO I KO NE STANE PAK POZNATATA S1LZLIVA ISTORIQ I TAKA DOKAT NAMERI6 DR ..............................

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Един път си опитах да си я върна, без успех естествено...Никога не рпавете тази грешка
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Бих я пратил да върви на майната си.

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    Да не ти пука не си струва да страдащ за някой който не те обича.

Град
    ..във един измислен свят..
    Не бих направила само 1 нещо от изброените. Гласувах за бих си отмъстила.. Първо ще си поплача..след това ще мисля да го забравя- няма да мога и накрая ще искам да си отмъстя .. пак няма да мога но това е друг въпрос..

бих ревала, ама после ще го заменя с някой друг рано или късно..

Град
    Варна, България
    Трудно е да кажеш на човек, да забрави някого. Ще ти пожелая да стане така, но е трудно след такива обещания и вричания в любов.

П.П. В анкетата се пита как бихте реагирали, ако ви се е врекъл, а после отрекъл. Пропуска се важен момент ... какви са твоите чувства.
    Through our joy, through our pain,We can move worlds again,Take my hand,dance with me!

аз бих искала да разбера какво е станало.бих се опитала да говоря с него! но ако не стане просто ще си поплача,ще се затворя за да помисля защо го е направил и да обмисля нещата и после ще се отдам на купони за да го забравя!

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    Love, only love, can bring back your love some day...

не съм отмъстителна, с никои бивш не съм в лоши отношения, но не смятам, че този, който е бил преебан, трябва да се извинява или да се опитва да възвърне нещо съсипано...ако реши да се извини и да върнем предишните си отношения ще зависи само от това колко силни са били чуствата ми, ако не...слагам усмивката за пред приятелите, когато съм сама и нямам работа се сдухвам по малко...и чакам да се появи следващия...
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    нямаше да ми пука

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Аз 6те съм супер тъжен,но няма да пла4а за6тото такъв 4овек не заслужава това.Просто 6те забравя....рано или къно.

--------------------------------------------------------

не бих го оставила да си ходи тъка , всеки който ми е навредил с нещо е плащал , е и него ще го накрам да си плати отмашението е сладък вариант за продулжение на нещата , мъкар че след време незнам ако ми даде достатъчно добро обяснение бих се опитала да го разбера и да му простя да сме отново заедно , но сълзи и подобни никога не си струва да плачеш за този които не заслужава , а ако някой заслужава да правиш това за него то той никога не би те накарал/а да го направиш ....
    I've seen a place where hearts cannot be Bought or just borrowed.I've seen the sun hidden in your soul,Shining on me.Shining on me like a guardian Covers me, warming me in this coldness... My whole life!

Голям фен Аватара на sapphirr
    никога няма да върна обратно 4овек,който ме е наранил.първо ще ме боли (без тва не може),после ще избие гнева и желанието за отмъщение,след това ще ме е яд и за двете и ще се питам за какво ми е било да си го при4инявам,а накрая ве4е толкова време ще е минало,4е ще съм забравила,ще съм имунизирана и ще погледна напред.

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    Ще се опитам да го забравя ..
    Let The BEAT Control Your Body

аз първо ше си порева и после идва ред на великото отмащение(тва ми е лубимата 4аст)

Град
    Почакай есенните листа...
    Аз...бях убедена,че изпитва нещо към мен.Казваше ми,че само мен обича,че аз съм неговото момиче..и такива сладникави неща...
    А сега...нищо.
    Дори не иска да ми пише по скайпа,а ако се случи да отговори,то след време спира изведнъж...
    А аз дори отначало не му обръщах внимание,много трудно се влюбвам.Как успя да ме накара да го обикна?!

На мен ми се случи същата случка няколко месеца след края на лятната ваканция и до преди половин месец съм редувал 2-я,4-я и 5-я вариянт от отговорите на анкетата ти...Правих това дори,докато ходих с едно друго момиче...Лошо се получи,но сега съм супер!Ще ти мине,но след колко време не се знае...
    Не съм се и замислял за отмъщение...Тъпо е.

Да му се изсмея в лицето, защото най-вероятно наистина нямаше да ми пука за поредния глупак, който се е взел за нещо!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си