- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво щеше да направиш?
"Щях да си отмъстя..." - според мен няма да имаш НИКАКВА полза от това...
"Щях да се опитам да го/я забравя..." - едва ли си способна да го забравиш... и аз съм изпитвала същото...![]()
"Щях да плача много..." - това е най-удачният вариант в случая... Поплачи си и несъмнено ще ти мине...
"Нямаше да ми пука!" - Тук положението е същото както и при това да го забравиш - не вярвам че не ти пука...
"Щях да се опитам да си го върна!" - Добър вариант, но шансът да успееш е прекалено малкък...![]()
Smile! It's the second best thing you can do with your lips
И на мен едно момче ми каза ,че е влюбено в мен и после се появи бифшата му и всичко се срина....плаках близо два месеца за него исках да си го върна да сме пак заедно ,но не се получи ....![]()
Първоначално написано от kifla
2 месеца............а 3 години как ти зву4ат?
бая си си поплакала 3 години...![]()
Smile! It's the second best thing you can do with your lips
emi da ti kaja ne se vprgai mnoog ot sega 6oto o6ta kolko takiva te 4akat ne e istina =) svikvai.Ina4e sega moje da ti se struva,4e e bilo lubov,no sled vreme kato sre6tne6 istinskata 6te osuznae6,4e prosto e bilo "edi ot mnogoto" =)Първоначално написано от *Звездичка
Е бих говорила с него, защото мразя така да не знам кво се случва с мен, мой приятел или връзка..
Животът е адът описан в Библията!
не смятам че трябва да страдам заради някой който дори не ме обича естествено че няма да ми е особено приятно но няма и много да ми пука животът е твърде кратък за да го загубя в тъгуване по нкг или пък в опити да му съсипя нещо си там.... :P
Ще се опитам да си отмастя,ако много ме е заболяло![]()
А ако каже,че съжалява и поиска да се съберем...?![]()
първото нещо което щях да направя е да се объркам и да почна да плача , но след това ще ме обземе страшен гняв ще поискам да му го върна тъпкано , но няма да направя нищо защото едва ли (ако го обичам) ще направя нещо против него и след като преусмисля нещата ще продължа напред и ще се мъча да го забравя просто такъв е живота не всичко е такова каквото изглежда![]()
![]()
No martini .. no party..
Щях да опитам да го забравя.
М да,познато чувство ..... Случи ми се и беше ужасно,какво ли не правих да го забравя![]()
И май се получи ....
Срещнах друг човек,който плени сърцето ми![]()
Горе главата,повечето момчета говорят празни приказки![]()
Mi skoro mi se slu4i ne6to podobno , samo4e bqha nameseni mn dulboki 4ustva i stava6e vapros za razdqla sled po4ti 2 g vruzka!!!Adski mnogo boli, mnogo sam plakala, kvo li ne napravih da si go vurna i nakraq se subrahme !!!Taq sedmica v koqto bqhme razdeleni be6e nai gadnata prez celiq mi jivot!!!
Moq savet e ako misli6 4e si zaslujava se bori,ako ne se opitai da go zabravi6!!!![]()