- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- абитуриент с деветокласничка,възможно ли е?няма време...
Излизам с едно много сладко момиченце,много е свястна,добричка,може би съм влюбен или се влюбвам пак след много време.Обаче всичко е различно сега.Тази година съм абитуриент,тя е едва 9 клас,няма почти никакъв опит в живота за разлика от мен,разликата в годините не ме притеснява,колкото поведението и понякога.
Твърде много държи на приятелите си,вярва,че има истинско приятелство,а те само я използват и я карат да страда,да е тъжна.Това ме дразни,а и понякога и пречат да излезе с мен.Или поне тя се оправдава с тях.
Запознахме се странно,тя мисли ,че е случайно ,а не беше,но не и казвамИзлизали сме 4 пъти досега и сме много близки,някакси обаче не ми стиска за решителна крачка,пука ми за нея и не искам да прибързвам,мисля че тя вече ми има доверие,харесва ме,знае доста неща за мен и аз за нея,лични.Тя е още девствена,даже е леко спеклива и се държи като зубарка на моменти,но е умна и секси,държи се като жена и изглежда така,но прави детински постъпки понякога,може би това и е чара,не знам.
Мислех си какво да направя следващите пъти,да я изведа на кафе,да и кажа ,че се връщам след малко,да изтичам до цветарския магазин отвън и да и купя роза,нещо готино/романтично/интересно искам да е.
Да бъда специален за нея,обаче се притеснявам,че може да се почувства неловко и не искам да и го причинявам,пък и аз съм тъпанар,само с курвите ме бива,със свестните момичета винаги съм се дънил преди.
Много съм объркан,влюбвам се,но не е както първите пъти.Не искам да се доверявам на никой още повече на момиче,не искам да съм предаден накрая,затова не бързам,тя пък излишно бави нещата заради даскало и тъпите и приятелчета,които са смотани пубери.
Освен това след 2-3 месеца завършам,ще сменя града сигурно,искам да го направя,ако ще съм с нея трябва да стане скоро,защото живота ми е пълен с лайна и покрай бала ще е още по-объркан,не искам да ми се налага да избирам в последния момент,не искам да се влюбя в нея,тя в мен,да изживея любовта за която съм си мечтал толкова време,обаче обстоятелствата да ме накарат да замина и да не се върна или да трябва да се връщам заради нея и проблемите ми да продължават.
Просто ми се налага да скъсам връзки с досегашния си живот,дом,град и не искам да имам причини да се връщам и нещо за което да мисля и да ме мъчи.Но заради нея бих се връщал половината седмица тук,за да бъда с нея,знам обаче че ще е много трудно.
Пробвах да се откажа от нея,да не и обаждам,ако тя не ми се обади,тя ми се обади,абе това е момичето за което съм мечтал и което си струва,това съм сигурен! Какво да правя оттук нататък обаче?
Знам,че ако спра да излизам с нея и пропусна този шанс,кой знае следващия дали ще дойде или пак трябва да минат години,знам и че може би никога шансът няма да дойде в идеалния за мен момент и мисля да продължа.
Посъветвайте ме нещо!
Спри навреме.Прекрати всичко това или рискуваш да страдаш прекалено много, защото тя както каза сам се държи детински понякога - сигурен ли си, че тя би могла да те обича така, както ти нея?Сигурен ли си, че тя би отдала сърцето, душата, съзнанието си на теб?Отговори си на тия въпроси и сам ще намериш отговора, който търсиш.
Не за вражда, за обич съм създадена!
Не знам,не мога да знам.Ама ако не пробвам ще ме е яд,това съм сигурен.Първоначално написано от Radeto_
Ако пробвам и не се получи много ще ми олекне и няма да съжалявам за нищо,ама ако не пробвам ще се чудя дали не съм се прецакал.
Опитах се да и намекна,че нямам време,защото 2-3 месеца минават бързо,още повече когато си зает.Обаче тъпото даскало,тъпите й приятелчета,некви пуберчета прости,дето тепърва се учат да стават интриганти,техните малко изкъсо я държат доколкото разбирам,абе разума ми казва,че се занимавам с нещо което не трябва,но пък от друга страна не мисля,че трябва да спирам тоя път.
Единствено ми е трудно как да се държа с нея,нямам време да се бавя,не искам и да я притискам и това е проблема.И вече нямам нищо,нямам приятели,нямам гадже,нямам кола,ограничени пари,тепърва ще почвам да си градя живота.
Обясни и как стоят нещата - какво чувстваш към нея, как си представяш своето бъдеще - остави я сама да реши какво иска - ако не иска това,което искаш ти - тогава тя няма място в твоя живот.Чуй това, което тя ще ти каже - така ще знаеш, че си бил искрен с нея и си направил каквото е нужно.И все пак не храни големи надежди...
Не за вражда, за обич съм създадена!
пише not found ,кретен тъп побъркан,идиот,скапан,жалъ !Първоначално написано от q-torrents
Ми аз съм и говорел,че ще ходя студент,така и казах,че може да се налага да се връщам половината седмица тук ако някой ме чака,,обаче и спестих,че ако не ми провърви студент ще отида да работя като охранител в дискотека,лична охрана или в чужбина по дискотеките.Дошло е времето да си подложа основите на живота,дори съм малко закъснял и нямам време за губене.Първоначално написано от Radeto_
Ама на нея как да и кажа директно в очите,без заобиколки,мисля,че е рано и излишно от такъв разговор,тя е на 15 и нищо няма да разбере или ще бъде объркана.А и няма смисъл да и говоря,нали знаеш-"Ако искаш да разсмееш Господ му разкажи плановете си за бъдещето"
s priqtelq mi imame 5 godini razlika i toi vmomenta e student a az sum 10ti klas...grada v koito u4i se namira na okolo 300km ot tozi v koito sme rodom i dvamata.i taka .... vupreki razlikata i razstoqnieto sme zaedno godina i polovina i toi putuva vsqka sedmica do na6iq grad i sled tova si putuva kum grada v koito u4i.bix kazala 4e e adski trudno no se obi4ame i go preodolqvame .. taka 4e ako misli6 4e 6te se spravite sus razstoqnieto i vsi4ki problemi no vupreki tova 6te ste zaedno i 6te se obi4ate te suvetvam da si s neq no ot li4en opit ti kazvam 4e izob6to nqma da e lesno da se vijdate po max 2-3 dena v sedmicata a ponqkoga i v meseca![]()
Не може вечно да се пазиш от любовта просто се пусни по течението ... Всяко нещо с времето си ... А и не мисля че има безкрайни неща , за да мислиш толкова за напредПървоначално написано от vamp
. Карай го ден за ден
Animalia Chordata Mamaliga Primates Hominidae Homo Sapiens!!!
Привилегията да си прав Ражда задължението да водиш ...
Кофти ситуяция![]()
Честно каэано това,че иэпитваш толкова нежни чувства и имаш желание да бъдеш мил и романтичен към нея, е много хубамо.Но пък эамисли се добре какво ще стане след време,когато эавършиш,мине ти бала и трябва да эаминеш.Тя е само на 15 и се съмнявам да има някакъв вариант да дойде с теб,или нещо подобно.Даже напълно го иэключвам.Така,че искаш или не,това ще стане-ще се наложи да се раэделите.Съветвам те да вложиш малко раэум и да прекратиш нещата.Дай си малко воля.Да,предполагам ще ти е кофти,ще ти е трудно и гадно,но пък е по-добре и эа нея и эа теб.Ако продължите да се сближавате,после ще ви е хиляда пъти по-гадно,гарантирам ти го.така,че спри на време,эа да смекчиш малко раэдялата..Не энам де,ти решаваш,но моя съвет е да прекратите вэаимоотношенията си.Каэвам да ги прекратите,эащото се съмнявам да успеете ей така да ги направите чисто пиятелски..невъэможно.Поми ли добре и послушай раэума си!Късмет ти желая.
But all the miles that separate,
They disappear now when I’m dreaming of your face.
Отдай се желаниетодемек бъди с нея, недей сам да прецакваш нещата и то нарочно, без те сами да са се прецакали. Както сам каза - ако не пробваш, ще съжаляваш...
.......шшшшшшшвепсс.. вкусът на оригинала
Знам и също знам,че никога момента няма да е подходящ за сериозна връзка,защото живота е шибан и труден,поне моя,затова искам да пробвам пък каквото стане,каквото ще изпитам,да го изпитам за да не съжалявам...Пропуснатия шанс и миналото са 2 шибани тъжни и непоправими неща и не искам да си го причинявамПървоначално написано от Roiroi
Ще се пробвам,но как да се държа с нея?
Това ми е трудно,аз бързам,по-точно не мога да се бавя,докато чакам нея,сега например се видях с едно бивше гадже и се сдобрихме и прехвръкна искра,но само секс искра,аз искам другото момиче,защото тя е умна,сладка и ме разбира,но с това бавене...
Точно така. Сам казваш няколко отрицателни качества в нея, които могат така да ти попречат и да те наранят, че да ти се иска да я убиеш направо.Първоначално написано от Radeto_
Животът е адът описан в Библията!
Историята ти звучи доста сладко, можеби и доста хора биха ти завидили, като мен.Та както и да е, аз също съм на 15 и сега се познавам с момче, което тази год. също ще е студент. Също ще зареже града и ще си замине от тук, а аз почвам да го харесвам и да държа на него. Но още от началото си знам, че такава връзка е невъзможна..
Поне според мен, колкото и да го харесвам и дори и да се влюбя в него, което е малко вероятно, но все пак... На мен НЯМА ДА МИ ЛИПСВА!! Та прецени си.. приятелката ти е като мен 9ти клас... също ще ти кажа, че едвали ще те разбере.. Не се задържай там където си сега, заради нея.. а си живей живота както е редно.. И тъй като живота е пред теб, ще срещнеш и момиче, което според мен ще е доста по-разумно и по-добър вариант за теб!![]()
Не съм имала подобен проблем , защото съм прекалено малка , но мисля , че връзка от разстояние е наистина трудна , както повечето смятат .Кажи и абсолютно всичко , което искаш , очакваш и чувстваш и , ако и при нея е така (макар , че се съмнявам , защото тя е все още дете ).Както и да е .Пожелавам ти успех и не забравяй , че не трябва да смесваш професионалния с личния живот така , че да си противоречат !
Успех !![]()
има ли желание има и начин ако наистина искаш да си с нея не се отказвай и занапред не почвай нещо което не можеш да завършиш![]()
Братле същото е и при мен .. Тя е на 17 аз на 18 ... Но ние сме малко по-навътре .. Обичаме сеНезнам какво да правя .. Но никога няма да я нараня .. просто несъм способен на такова нещо .. Искам да те посъветвам .. Макар да ти е трудно ,пич опитай се да я забравиш
(аз неможах да го направя
) колкото и усилия да ти коства .. Успех ..
То и ти не знаеш кво искаш... Искаш да си изживееш любовта - ма пък ще заминаваш. Искаш да си с нея пък не ти стиска.
Приоритизирай - ако любовта е на първо място - се хвърляш без страх в боя - пък кво ти пука за образованието - тая година може да не учиш в университет - може да поработиш за разнообразие. Ако не - може си направите некви планове да учите някъде заедно после - или да я изчакаш - бе знам ли - има ли желание, ще се намери начин, няма ли - се намира оправдание...
Офф незнам .. мисля да я зема при мен в Варна ... но незнам дали родителите и ще са съгласни с това .. не ми се вярва да е така но да се надявамеПървоначално написано от coolkiss
![]()
И аз реших така,не искам да се отказвам от нея,2 пъти съм се отказвал от момиче и много боли,а и тоя път момичето наистина си струва.Първоначално написано от Spider4eto
Но както всички на тоя свят,няма нищи перфектно.
На 15 години е и лесно би се спекла ако тръгна да ускорявам нещата,това ме притеснява и не знам какво да правя
А за ученето,махането от града и т.н.,това няма нищо общо с момичето.Нито ще я зарежа,нито ще остана заради нея,защото няма вечни неща и не искам ако нещата се получат и тя ме остави скоро след това да излезе,че само аз съм прецакан и аз съм направил компромис.Компромиси не правя,те са вредни,но заради нея ще се връщам винаги когато мога и стигнем ли до там искам да и кажа всичко това.
Следващия път като излезем как да се държа с нея обаче,какво да и кажа и до колко да бъда директен е това не знам...Тука сте вие![]()
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Според мен трябва да си искрен с нея. Опитай се да й обясниш накратко нещата, както се чувстваш. Дано да те разбере, защото все пак някои на тази възраст са зряли.. така да го кажаСлушай сърцето си, според мен не трябва да изпускаш шанса си, защото както ти каза - после ще съжаляваш. Пък после вече, квото стане.. Ти си знаеш какво да правиш с виждането ви и т.н.
![]()
~!1912!~
Това което каза за нея ме впечатли.
Мисля че между вас може да се получи нещо, разликата в годините ви не е голяма, но оказва някакво влияние. Ти сам казваш, че се държи детински на моменти, а ти искаш по зрялостно отношение. Но пък от опит глава не боли, може да се окаже, че тя е точно това което искаш, макар и... недостатъците й.
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
оф ако си я обичаш ... си я зимай и това е ... отидете на тоя бал и изживейте незабравима вечер![]()
и тия истории детинско та детинско са си твои предрасъдаци ... когато човек е щастлив се държи детински .... и е яко ..!!!!
Аз това си правех сметка,ама смотаняците казаха,че не можело да има външни хора,таковал съм им майката,ще си водя който искам,това е моя бал,ми дано се справя с момичето,че трудното е да я накарам да излезем,все е заета с учене или приятели и се виждаме или събота или неделя,3-4 виждания за 4-5 седмици,това е лошото,другото мога да го оправя!Първоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
еми ти не знаеш дали си влюбен или не, така че прекрати всичко преди да си се привързал към нея повече! И се замисли тя се пак е 9ти клас, трябва сама да разбере че истински приятели няма, неможеш просто да и го кажеш е така, трябва сама да се изпати за да го разбере, пък и е нормално да се държи детински на моменти. Но според мен трябва да приключиш всичко докато е време и да забравиш за нея и да направиш това което е най- добре за теб! ако ти се налага да заминеш - Замини! Може би и на нея ще и омръзнеш след време...се пак на тая възраст повечето не знаеме какво искаме, казвам го щото и аз съм на 15(ся не ме нападайте, че знаете какво искате щото на моменти, никой не знае какво иска, а при нас тея моменти са доста) Така че най -добре е да зарежеш всичко според мен! Айде Успехи и вече да ти се случват само хубави неща и да ти се нареди живота, така както ти искаш
![]()